ושוב

Neomi Dyllen

New member
ושוב

ביליתי את ליל אמש עם האיש שקראתי לו חבר שלי עד לפני חודש,הוא הזמין את הבחורה הזאת להיפגש איתו בפראג והיום כשישבנו לארוחת הבוקר הוא קרא בעיתון ש"סוויאיר" פושטים את הרגל,איזו מהומה הוא רטן על זה שהוא לא יוכל לקבל את כרטיס החינם שלו לאירופהתלי הוא לא גילה בכלל שקיבל כרטיס נוסע מתמיד וכשאמרתי לו פעם שאני רוצה לנסוע ליוון הוא אמר לי :"אז תיסעי" איתי הוא לא יסע לבלות בחו"ל אבל בשהיל בחורה שראה פעם אחת ושוחח איתה מי יודע על מה הוא מוגן לארוז את חפציו ולנסוע לפראג ובינינו עניינים אמורים כנראה להמשיך כרגיל למרות שהוא מאשים אותי שאני עצבנית נורא הוא עדין לא רומז על פרידה.

נעמי ../images/Emo20.gif

האיש הזה מתחיל להרגיז אפילו אותי.
אני רוצה לשאול אותך, האם את יכולה פשוט להבריז לו? פשוט להעלם מביתכם ולהשאיר לו פתק שיבהיר את הרגשתך? אינני מייעץ לך לעשות זאת.. אבל זו בהחלט מחשבה שעולה לי בראש כשאני קורא את מה שכתבת האיש הזה ראוי לכעסך.
ואת ודאי יודעת איזה גבולות את יכולה לעבור ואיזה לא. נכון?

32shira

New member
לנעמי ולאיש מהצפון- מרגיז, אבל

כשקוראים על סבלם של אחרים במערכת זוגית....לעיתים זה נוגע גם בנו. זה קל לשפוט, לחשוב ולהגיד מה צריך לעשות....אבל - כשאתה נמצא באותה מערכת, אתה מודע לכל השלילי...אתה מודע לכעס, להרס האישי, לעצמי, לעקרונות המנחים אותך, לכאב, לאבדן אפשרי, אבל אתה נשאר שם - מסיבות שונות...טיפשיות...הרסניות....מקווה או ממשיך/ה לקוות למעט אושר ויחס. הזמן אולי יגרום להבין שיש משהו יותר טוב....אבל היכן הטוב הזה...ולמה הוא מתמהמה.... אז..אולי מאותו חלק של הבנה והכרה אני שולחת לך נעמי חיזוק. חיזוק...שבטח יגיע היום שתחליטי....מבפנים...מה שטוב לך... שירה

או קיי

אני חושב שהבנתי למה את מתכוונת. בהחלט מסכים איתך שמתוך קשרהדברים נראים אחרת. אני מה לעשות לא מכיר מצבים כאלה מהחיים (כי מעולם לא היה לי קשר זוגי כלשהו) , רק מסצנות שחוקות שכאלו בסרטים, שבהן רואים מכתב מונח על המיטה וכו... במחשבה שנייה -הייתי גם מציע לך-נעמי לא לפעול מתוך כעס/רצון לאיזשהי "נקמה" או משהו כזה, אלא להתמך עכשיו בחברים /חברות/בנו כאן, וכשתרגישי מספיק חזקה ומוכנה לעשות צעד- עשי אותו (ואני סומך על תבונתך שתדעי מה לעשות). שבת שלום - מיורם

Neomi Dyllen

New member
הבנתי

היום אחרי שיחה איתו שהדרך הטובה ביותר היא לגרום לו לסמוך עליי, שידבר ואולי ככה אוכל להבין למה עשה את מה שעשה ואז כשיסמוך עליי להפיל עליו איזו בומבה.

נעמי

כאמור אני כשלעצמי מעולם לא "חוויתי זוגיות" כמו שקוראים לזה ובנוסף לכל, אני גם לא היחיד בעולם שלא ראה בחיים שלו אף פרק של איזשהי אופרת סבון (וגם סרטים אני לא רואה כ"כ הרבה) עכשיו ברצינות: אני יכול להגיד לך דבר עיקרי אחד, אבל חשוב מאין כמותו (לדעתי): אני מאד מאד מקווה שנקודת המוצא שלך תהיה לא איך את פוגעת בו , אלא פשוט איך את עוזרת לעצמך.. נראית לי כל כך חשובה ההבחנה הזו.. אני בטוח שאת מודעת לה ותמצאי את דרכך .

32shira

New member
לאיש....הצפוני

לא התכוונתי, להשמע ביקורתית...sorry, פשוט...אני הפסקתי...או התחלתי לחשוב אחרת ולהסתכל על מצבים דומים אחרת...מתוך כאבי הפרטי... ו- אני חולה על אותן סצינות שחוקות...מהטלויזיה....כמובן בתקווה שהן עם happy end. :)

שחף35

New member
32shira ../images/Emo68.gif יקירתי.......

אין מילים אני פשוט מסכימה איך......ופו וטויה גם......

איזה הפי אנד.. ../images/Emo76.gif

הן נגמרות במקבץ פרסומות... או לחילופין בכותרת "ימי חיינו" - "פרק 993 - פגישה גורלית" אגב זה בסדר.. לא נפגעתי או משהו נ.ב. ימונה גוסטבו ברמודס לתפקיד שר החינוך לאלתר (סתם... חוסר בחמצן במוח גורם לי לכתוב דברים משונים לפעמים. נראה לי שאצא לרוץ קצת כדי לסדר את זה)

32shira

New member
לאיש....

מייד להחליף אייקון של ראש...דג, הוא לא נחמד... מי זה גוסטבבו...בר... והפי אנד...חייבים בשביל...להרגיש טוב...כל הקיטש..., ערוץ 2 לא משופע בסרטי איכות.... האין בקיבוץ....כבלים....(של הקיבוץ) או לחילופין וידאומט קרוב.... אני אשלח לך יםםםםםםםםםםםםםםםםםםם של המלצות לסרטי הפי אנד... שעושים המון טוב....ומעלים חיווווווווווך וטיפה של אושר....גם אם הוא רק במסך. שירה. בעצם...כל סרט עושה טוב....(לא כולל את ון דאם למינהם)...:) ו...ריצה זה תמיד טוב.

למעלה