ושיהיה לכולכם... חג שמח ומתוק לילה טוב ומתוק
א אופס... New member 8/2/01 #2 רגע, רגע... שרי, מה עם הקפה ??? וחיאת ראבק יותר משבוע אני מתייבש, כותב, מתנהג יפה, לא עושה בלאגנים, ממלא פקודות... אפשר איזו לגימה בשביל הפרסטיז`ה של הפורום ???
רגע, רגע... שרי, מה עם הקפה ??? וחיאת ראבק יותר משבוע אני מתייבש, כותב, מתנהג יפה, לא עושה בלאגנים, ממלא פקודות... אפשר איזו לגימה בשביל הפרסטיז`ה של הפורום ???
א אופס... New member 9/2/01 #6 בדרך כלל אני אוהב אותו... שחור כמו הלילה, מר כמו החיים, קצר כמו מיתת נשיקה, חזק כמו... כמו... כמו להיות ביחד. אבל כשאת מגישה אותו - אני אוהב אותו איך שלא יהיה.
בדרך כלל אני אוהב אותו... שחור כמו הלילה, מר כמו החיים, קצר כמו מיתת נשיקה, חזק כמו... כמו... כמו להיות ביחד. אבל כשאת מגישה אותו - אני אוהב אותו איך שלא יהיה.
ש שרי42 New member 9/2/01 #7 למה אתה מסבך את החיים? כי כשהתחלתי לקרוא חשבתי שמדובר בעוד שיר מה כל כך קשה לכתוב...אם הבנתי אותך נכון....קפה שחור ללא סוכר בלי עוגה תודה
למה אתה מסבך את החיים? כי כשהתחלתי לקרוא חשבתי שמדובר בעוד שיר מה כל כך קשה לכתוב...אם הבנתי אותך נכון....קפה שחור ללא סוכר בלי עוגה תודה
א אופס... New member 9/2/01 #10 כי... אם הייתי כותב קפה שחור ללא סוכר בלי עוגה תודה, מה היה לך להגיב???
ש שרי42 New member 9/2/01 #11 ש...... כבר מגיע.....ותוריד את העיתון ותביט.....רק תביט ותראה כמה אנשים נעימים יש כאן מסביב