אפשר ממש לחוש בעויתות הספזמאטיות שלך...
אני שמח שחלאות קפלן משתגעותאפשר ממש לחוש בעויתות הספזמאטיות שלך...
לא הבנת מה אמרתי.אני שמח שחלאות קפלן משתגעות
מאז הוא שינה את דעתו
מה זה משנה? הנזק כבר נגרםמאז הוא שינה את דעתו
לא רלוונטי
אכן, ואם השמאלנים לא היו תומכים ומצביעים בעד זה הנזק לא היה קורהמה זה משנה? הנזק כבר נגרם
אז אתה אומר שגם שהימין מגרש יהודים השמאל אשםאכן, ואם השמאלנים לא היו תומכים ומצביעים בעד זה הנזק לא היה קורה
הימין התפצל לולא השמאל ממשלות הימין לא יכלו לאשר את ההסכמים או הנסיגה החד צדדית. ואנשי הליכוד ומיכאל נודלמן ז"ל מישראל ביתינו שהצביעו בעד כולל ראש הממשלה היו פייק ימין לפחות אז.אז אתה אומר שגם שהימין מגרש יהודים השמאל אשם
ותמיד היה זה הימין שגרש יהודים
הרי המציאות מוכיחה פעם אחר פעם. נתניהו מופיע רק כשיש מצב שהוא יכול למכור אותו כהצלחה שלו.הימין התפצל לולא השמאל ממשלות הימין לא יכלו לאשר את ההסכמים או הנסיגה החד צדדית. ואנשי הליכוד ומיכאל נודלמן ז"ל מישראל ביתינו שהצביעו בעד כולל ראש הממשלה היו פייק ימין לפחות אז.
שאבין. אתה משווה את הצבא הישראלי ואת ממשלת ישראל לצבא הנאצי ולמשטר הנאצי?
אתה מוזמן לפנות את טענותיך להאקבישאבין. אתה משווה את הצבא הישראלי ואת ממשלת ישראל לצבא הנאצי ולמשטר הנאצי?
אותו אני לא מכיר.אתה מוזמן לפנות את טענותיך להאקבי
אז כדאי שתכיר, הוא הולך לעשות לכם את החיים קשים בקפלן בשנים הקרובותאותו אני לא מכיר.
אתה הבאת אותו כדי לחזק טענות שלך.
ולעניין?אז כדאי שתכיר, הוא הולך לעשות לכם את החיים קשים בקפלן בשנים הקרובות
הוא לא אמר את זה על הצבא אלא הוא דיבר על הגירוש.ולעניין?
אתה שמח במי שאומר שהצבא הישראלי הוא נאצי.
תקרא עוד פעם.הוא לא אמר את זה על הצבא אלא הוא דיבר על הגירוש.
אל תעוות
תמודדו עם זה פינוי התנחלויות זה טיהור אתני לכל דבר זה שהזהב השחור הסעודי קנה את האו"ם שהפך פשע נגד האנושות למתכון יחיד לשלום לא מונע מאנשים הגונים לראות את הדברים כפי שהם. צה"ל היה חשוף ללחצים מצד ממשלת ישראל ומהממשל האמריקאי וגם המהלך נורמל על ידי הממשלים, האו"ם והתשקורת, אבל מבחינה מוסרית נטו אין שום הבדל בין זה לבין מה שכהנא טען שצריך לעשות לערבים. ומי יודע אולי אם סאדאת לא היו מתעקש שהפשע נגד האנושות יהיה חלק אינטגראלי מהסכם השלום, אולי גם כהנא לא היה מעיז להכניס את הרעיון למצע.ולעניין?
אתה שמח במי שאומר שהצבא הישראלי הוא נאצי.
קשקוש ירוק.תמודדו עם זה פינוי התנחלויות זה טיהור אתני לכל דבר זה שהזהב השחור הסעודי קנה את האו"ם שהפך פשע נגד האנושות למתכון יחיד לשלום לא מונע מאנשים הגונים לראות את הדברים כפי שהם. צה"ל היה חשוף ללחצים מצד ממשלת ישראל ומהממשל האמריקאי וגם המהלך נורמל על ידי הממשלים, האו"ם והתשקורת, אבל מבחינה מוסרית נטו אין שום הבדל בין זה לבין מה שכהנא טען שצריך לעשות לערבים. ומי יודע אולי אם סאדאת לא היו מתעקש שהפשע נגד האנושות יהיה חלק אינטגראלי מהסכם השלום, אולי גם כהנא לא היה מעיז להכניס את הרעיון למצע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.