ושכחתי עוד משו

scriewy

New member
ושכחתי עוד משו

החייזר של הפורום אמר "וכאן אני נכנס לקונספירציות" איזה קונספירציות זה בגדר השגרה להעלים אנשים כך, זה לא מגיע לקורסליים של הקונספירציות הכבדות כבדות, אני אפילו לא נכנס לאותו איזור כי אפילו בשבילי זה כבד זה שבוש בקלאן הגולגלות ובמה לעזעזל הקלאן הזה עוסק בדיוק, ו illuminati ו the free masons ועוד עשרות דברים מחרדים. הא והינה בחור אולי חלקיכם כבר מכירים אותו, אני נתקלתי בעבודתו רק בשנת 2000 במקרה כשסיירתי אחר חומר על משולש ברמודה. www.hutchisoneffectonline.com תראו מה שירוץ על עמוד הבית ואז תלכו לחוצץ הסירטונים. ועוד הדבריםה אלה שנקראים cigars או Rods מה נירא לכם זה עוד מהמשחקים לבלבל בשכל לאנושות ? זה אמיתי אכושרמוטה אמיתי.וכמעט לא משדרים על זה כלום לציבור. ואתם מכירים תרכבות מגניטו לוטרון האלה שעשו ביפן ומגיעה ל 500 ק'מ ? אז בבסיסים תת קרקעים בארה'ב מזמן מזמן יש כאלה ובמהירות כפולה. הינה על הסיגרות למי שלא ראה Alien Encounters Rods. הא ועוד משו, למי שאין סובלנות לחכות כמה ימים או שבוע לחומר כזה לא ראוי לחומר כזה, אני לא מדבר על איכות, אני מדבר על עצם הנושא. סליחה שהתפרצתי לכם ל פ ו ר ו ם פתאום כ כ ה ואם תרצו אני אתן לכם עוד שמות ש תוכניות. זה רק קצה הקרחון. והינה לירדן121 תראי פה תסרטון הראשון זה בעצם הסרטון שיתחיל לנגן אצלך אוטומטית של 11 דק' תדקה ה 2:30 נירא לי ותתעלמי מכל השאר שאומרים ברקע, אם תצליחי. מענין שאף מדינה עדיין לא השרא לבנות שדה תעופה בין כוכבי כזה. נגד התנוע הזאת יש עוד, אני לא יודע בעצם אם הם נגד אבל היא ממקור אחר. שם המנהיג אשטרמשו, או תירצו אביא לכם גם קישורית. וכשהוא אומר שיש להם ספיה בגודל 43קמ אורך על רוחב 20 ומשהו ק'מ וגובה 12ק'מ נשמע מאוד אפשרי, כי גם צולמו אוביקטים די גדולים באיזור שלנו ומה יש במצולות האוקינוס הדרומי כמה מאות ק'מ מזרחית מאוסטרליה. ומה אם העיר שמצאו כמה מטרים מכוסה בקרקע בהודו עם שלד אנושי ספוג קרינה פי 50 מהמותר שגילו מוארך לפני הבבלים והמצרים, ואיך שהבניינים הותכו ממרכז נקודה פחות כלפי חוץ מה שמזכיר פיצוץ, והשלד המוקרן מרמז על פיצוץ גרעיני. מעניין איזה קופים השתמשו אז בנשק גרעיני ?

חפY

New member
שלום לך וברוך הבא.

לא הבנתי את מסקנותיך. האם, לשיטתך, יש חייזרים או אין חייזרים? האם לאותן תעלומות שהזכרת יש הסבר ארצי או מדעי, או שאין הסבר? לא הבנתי. תודה ולילה טוב.

scriewy

New member
אם היה הסבר לא הינו נוהגים במכוניות

הידע בפיסיקה שלנו לא מספיק, כי הטכנולוגיה מעבר לתפיסה שלנו.

scriewy

New member
שכחתי לתת תלינק ח 2:30 דקות

http://www.rael.org/e107_plugins/raeltv_menu/view.php?7.fast.wmp

scriewy

New member
בקשר לקישור שהביאו פה

מי שהביא תקישור www.cnufo.com ורואים של תספרות האלה, זה בדיוק מה שהנביא יהודה Prophet Yahweh התחיל לצלם ואמר שהם מתקשרים דרכו והם אמרו לו לצאת לפומבי עכשיו (כל העסק התחיל במאי 2005) בדיוק כאלה עב'מים מה שהבחור הזה צילם. מעניין גם התקופה שבא ספילברג הוציא תסרט שלו מלחמת העולמות פחחחחח. אם היה לי כסף היתי קונה אפוד מגן אקדח וסכין ציידים. הבעיה אבל שהנביא יהודה חושב שאלה מלאכים מהתנך, כשהמלאכים מהתנך היו בעצם חוצנים רגילים, ויהודה מסתכל על כל העסק לא נכון. אבל הוא כן מזמן אותם. בנתיים אפשר למרוח לכל הסקפטים בפנים תעובדה שהוא צילם הכי הרבה עב'מים ברציפות תוך חצי שנה בתולדות ההיסטוריה.

scriewy

New member
תעברי על התוכניות שהבאתי,

שלא תסתכלי על סרטון כזה כמשו הזוי בחזקת 7 לא מהעולם הזה.

למעלה