ושלא יעמוד לכם אף פעם!

שלי פאר

New member
ושלא יעמוד לכם אף פעם!

הפינה הכי שווה (והיחידה שעוד יש פה) של הסלב ! . מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:

שלי פאר

New member
לא עומד לו, לא עומד!

. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שניצל תירס, שניצל של אמא שלי ובורג'רנץ 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: חום שחור ו... שחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אוללה יש מלאאאא 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: מיתר לידור וורד 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: יש יותר משלוש 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: חחחח :( 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: סקסיות זו תכונה!? חח לא יודעת 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: לא יודעת גם. נראה לי שאת הרוע לב הביקורתיות והציניות. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 24,3,80 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בבית שלו, במיטה שלו, איתו 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: שיניים עניים ושפתיים 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: אף רגליים ואצבעות 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אוי אני שונאת שאלות כאלה 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופה וכל מה שאחותי רואה בערוץ לוגי 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: אמממ.. סקס אלים!? נראה לי.. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: אוללה... סקסי ח'וריש, מאחורייך! 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: יש הרבה דיי נו 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: עשירה, אישתו, בריאה 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: שלושת האחים שלי 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקו שוקו ושוקו 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אחים שלי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: רק עם אחד 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לא אוהבת לעשות בו דברים 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שהוא יהיה איתו, שהאישה שלו תעזוב אותו ושיהיה לי מליון שקל 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מאיפה אני יודעת!? 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מכבה את הרטט של הפלא, קמה מהמיטה, מחייכת לעצמי במראה 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: שמה את הפלא על רטט, חושבת, שמה מוזיקה

שלי פאר

New member
שכחתי לציין שזה שאלון מעפן

אבל לא נורא, בשביל להיות סלב צריך לסבול!

למעלה