ושלא תשתה לי חשיש

ושלא תשתה לי חשיש

אמרה אמו של בנצי/אלכס לבנה. מה אפשר לשתות חשיש? אני יודע שאתם הנרקומנים מעשנים אותו או מזריקים

tiger

New member
אתם הנרקומנים?איזו מין שטות היא זו?

לא שאני מיתביש במוצאי הנרקומני (אבל אני גם לא גאה בו)אבל לנרקומנים לא אמור ליהיות שום קשר לסמים קלים חוץ מקשרים מיוחדים של חיבה שרק במיקרים נדירים נישתמרו.נרקומנים כשמה של המילה כן הם:אנשים שמישתמשים בסמים נרקוטיים שהרי זה שורש המילה.הסמים הנרקוטיים זו מישפחה של סמים מאוד קשים/הכי קשים שיש כגון המורפין/הרואין.תחת המושג סמים קלים לעולם לא ימצא סם נרקוטי.וכן אפשר לישתות חשיש.זה מאוד נפוץ באזורים כמו הודו כאשר מכינים מהחשיש המקומי הלא הוא הג´ארס ההודי מטעמים כמו באנג לאסי שזה מין שייק פירות מטורף עם חשיש או קפה מר אותו אנחנו מכירים אפילו מימקומותינו הלא הוא המרלי.אמא של בנצי כניראה ידעה טוב מאוד על מה היא מדברת כי כששותים או בולעים חשיש בכל צורה שהיא אם זה ע"י שתיה או אכילה של עוגות ועוגיות שונות ומשונות ההשפעה תמיד תיהיה הרבה יותר חזקה וארוכה מעישון רגיל.אמא של בנצי היתה שרוטה אמיתית ולחשוב שהיא היתה פולניה תמימה זו עוד אחת מהאגדות האורבניות שצריך להפריח ויפה שעה אחת קודם. t

טלטלונת

New member
אווווווווווווווווווווח...

טייגר, אני לא מכירה אותך כל כך (-או בכלל) אבל אני כבר אוהבת אותך!!! איזה הסבר דגול, ראוי לשבח!!! חזק ואמץ! עלה והצלח! (חחחח) טלטל

ממש לא מזריקים חשיש...

אוי ואבוי לאותו אחד שינסה לעשות את זה לעצמו... אבל כן ניתן לבליעה,ושתיה,רק שבתקופת הסרט לא נראה לי שזה היה מקובל..

למעלה