"ושמה בישראל.."

guitar lan

New member
"ושמה בישראל.."

שירשור שמות הנרגילות שלכם! איזדרכת היקרה שלי נמצאת איתי כבר כ שנתיים וחצי.. ושירתה אותי.. אממ.. בסבירות.. יש לה מלא דפקטים ואנחנו שוקלים להחליפה.. אני יעלה תמונות בהזדמות.. שרשורונה!

The Sandman

New member
../images/Emo124.gifמיצי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

לנרגילה שלי קוראים מיצי וזה אמממ בגלל שבצינור יש כזה צמר פלאפי ופעם צחקנו על זה והחלטנו שהיא מיצי! אבל אממ מיצי זקנה ונראה לי שתשלך בקרוב ותתחלף בנרגילה יותר מכובדת :)

Superunknown1

New member
../images/Emo12.gif

ככה אני חשבתי לקרוא לנרגילה שלנו.. (שלנו ניר, שלנו. רכושני. ואם כבר, אז של אחותך), אבל השם הודח ברו קולות (שניים מול אחד
). בסוף אני עליתי על השם איזדרכת, נשבחר ברוב קולות מכריע. אני טוב בשמות, לנגילה הקודמת שלי קראו לונה, שזה ירח בספרדית ועל שם ילדה מקטנטנות.

guitar lan

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תכירו, זה שחר. ואם הוא אומר משהו שהוא המציא, לא משנה מזה. תדעו שזה ל-א ה-ו-א!!! זה א-נ-י
אבל זה לא ויכוח לפורום. אז אני יהיה בוגר ויפסיק כאן

Superunknown1

New member
../images/Emo2.gif תמות מוות איטי ועינויים סיניים.

שנשאל את גלעד מי המציא את השם?

giJad

New member
עם אתה שואל אותי אז..

שחר אתה לא המצאת גם ניר לא זה היה אנוכי

giJad

New member
יו.. תודה../images/Emo9.gif

לפחות אתה לא מקחיש שאני המצאתי

וואקה

New member
קומקום סיני,

סתם קטע כזה שהגחל מרתיח את המים בזמן שהוא מחמם את הטבק, לאחר מכן מוציאים את הטבק ודוחפים אותו לכד שהנה לך תה ובגלל שהקומקום לא נראה כמו קומקום רגיל או משהו שראינו קודם, אז זה קומקום סיני - שבמקרה גם אותו לא ראינו קודם.

למעלה