"... ותביאי לי יוגורט קולה..."

genoise

New member
"... ותביאי לי יוגורט קולה..." ../images/Emo5.gif

אתר ice לפרסום מדווח שבקרוב תשיק אחד מהחברות השולטות בשוק מוצרי החלב בארץ מותג חדש. הגדרת הבריף הייתה (כנראה): גילאי 10-16, על בסיס יוגורט, נועז ובועט, מהנה וכיפי. מה יצא מזה? יוגורט חדש בטעמים של קולה ומסטיק. טוב, חיפשו בועט אז זה מה שיצא להם... לא מבין איך אפשר לקחת משהו שמזוהה עם שיא הבריאות ולצרף אליו את מה שהוא בדיוק ההפך הגמור (לפחות לדידי - גם אם מדובר בבני 16). לי זה נשמע כאילו זה היה הרעיון הראשון שעלה להם שם ב-brainstorming וככה זה גם נשאר: נועז מדי, בועט מדי ובעיקר גולמי מדי. רק המחשבה על לאכול קולה מעורבבת ביוגורט מעוררת בי בחילה.
יכול להיות שאני לא בן 16 כדי להבין את העניין. ולא שיש לי חלילה בעייה עם חוש הטעם של רובנו בגיל הזה: גם אני הייתי אז מכור למקדו
ולבוטנים אמריקאים. אבל ח'ברה...

B r u l e

New member
כן אומרים איכס על אוכל

יוגורט זה לא בריא, לפחות לדעת רבים שמתנגדים למוצרי חלב. קולה? מסטיק? באמת דוחה.

אתי@

New member
למען האמת....

כל היוגורטים הממותקים (כולל גמדים) אין בהם ערך תזונתי חיובי במיוחד.... זה ממתק באריזה של אוכל בריאות

r i p l y

New member
בטח שישי להם ערך חיובי.!!

לא צריך להזכיר שזה סידן (אבל מזכירה בכל זאת..) איזה 150 מ"ל שצריך וחשוב שיהיה במיוחד לנשים. וגם יש חיידקים פרוביוטיים שחשוב למערכת העיכול וזה טעיםםם טוב נראה אן יצר דבר כזה יוגורט קולה ונראה (נטעם) איך זה דווקא נשמע מגניב... אגב לגבי יוגורט מסטיק זה כבר רעיון פחות טוב....

judi1

New member
מה ההבדל ..

..בין יוגורט קולה , לבין: יוגורט שוקולד, מוקה , וניל , קרמל , פסדידו לימון, או פרי מזוייף בתיבול צבעי מאכל???

terroir

New member
ההבדל...

עניין של גרסאות גורמה: אפילו שהתעשייה עושה את זה אחרת, אפשר להכין יוגורט פרי טבעי ואמיתי מחומרים טובים. אפשר להכין יוגורט עם וניל אמיתי וטוב (לעומת הוניל שעושים מנסורת עצים). אפשר להכין יוגורט עם קפה, קרמל, לימון וטעמים אמיתיים נוספים. והנה התסבוכת (אפילו להסביר את דעתי אני מסתבך): לקולה האמיתית אין גרסת גורמה. ה"גורמה" של הקולה (הדבר האמיתי) עשוי מתמציות וחומרים מלאכותיים. מסטיק? כנ"ל. אני מסכים עם ג'נואז ועם המגיבים האחרים להודעה שלו, והייתי מצפה מיצרני היוגורט לקדם את המוצר שלהם על ידי הדגשת היתרונות שלו, ולא להוריד אותו לזנות (סליחה על הביטוי) כלומר: לרמה של ג'אנק פוד. גם אם זה מה שבני נוער בימינו מעדיפים לאכול.

judi1

New member
על זה לא חשבתי..

והנה הבאת לנו עוד פרמטר להגדרה של גורמה.. מעניין.

נישמעע../images/Emo5.gif

המסטיק מילא.... אבל יוגורט בטעם קולהההההה ?!? בסדר קולה זה לא בריא , אבל קולה בלי גזיםםם מזה שווה??? קולה בלי גזים זה פשוט טעם של תרופההההה!

למעלה