ותודה לארבע אימהות

מתנחל

New member
כל הכבוד?

חס וחלילה שיירו קטיושות בשנית. הפעם, בגלל הקירבה אל הגבול הן תיפולנה על הקריות בחיפה. מה יגידו 4 האמהות להורי תלמידים שחס וחלילה ביה``ס שלהם יפגע? הא?

אין גבול......מתנחלי

לדימיון שלך - הרי אם אני אציע, חלילה, לעזוב לארה``ב, אתה תגיד כי הערבים ירדפו אותנו עד לשם, נכון?

הוא אשר אמרתי.....מתנחלי!

הנה מצאת תירוץ. אגיד לך בפשטות, מאז תחילת הציונות אנחנו מביסים את הימין ומכים את כל החלומות שלו, שוק על ירך, ספר לי על איזה חלום שהגשמתם, או יותר נכון: חלום שעדין נשאר בחיים? גם כאשר אתם בשלטון הרי אתם עושים את שאנו אומרים לכם.

מתנחל

New member
חלומות?

את ההגנה, יזם בירושלים זאב ז`בוטינסקי. המדינה הסוציאליסטית התחלפה מזמן במדינה קפיטליסטית של הציונים הכלליים (ומאוחר יותר גח``ל) את צה``ל במתתכונת הז`בוטנינסקאית הממלכתית ביצע בן גוריון. חלום המזרח התיכון החדש שלכם מתגשם? אתם הכנסתם מתוך סינוור ואשליה את אש``ף לתמונה דקה לפני שהתמוטט, חייבתם את המדינה בהסכם אוסלו האסוני ויש לכם את החוצפה לומר שאנו ויתרנו על חלומותינו? אנו, מתוך ראייה ממלכתית המשכנו עם ההסכם למרות סלידתנו ממנו והידיעה הברורה שהוא עומד להתמוטט מול העיניים. אתה כנראה עיוור או פחדן מלראות את האמת.

ההבדל בין חלומותינו....מתנחלי

הוא דק מאוד, בעוד שרוב חלומותינו מתגשמים ואלו אשר עדיין לא הוגשמו יתגשמו בעתיד - ואילו חלומך גם אם ייתגשם הוא הרי יהיה חלום בלהות שאורכו מאוד קצר. על סילוף ההיסטוריה אינני רואה צורך להגיב.

מתנחל

New member
חלום או סיוט

אנחנו מתחילים בהטחת בוץ לא מבוסס. סילוף היסטוריה בינתיים שייכם לאנשי הצד שלך - שמעת על ה``היסטוריונים החדשים``? זו המצאה של השמאל. רק שהגשמת חלומותיך - מדינה פלסטינית, לא תהפוך לסיוט של כולנו

על חלומותי אספר אני.....מתנחלי

אפשר לדעת למה אתה עושה זאת במקומי? חלום הדינה הפלסטינית היא של העם הפלסטיני - לי יש הרבה חלומות ואפילו אתה לא מתעניין בהם!

amor

New member
לא נלחמנו ב

שלוש חזיתות וניצחנו ? המלחמה הקשה שלנו היא לא במספר החזיתות אלא ברוח התבוסתנות המכלה כל חלקת כבוד ובטחון עצמי הן לחיילים והן לאזרחים.

זאת הבעיה שלך....אמורי

אתה לא מבין שאי-אפשר להחזיר את גלגל הזמן לאחור - חלםו הימים בהם עם רוצה להיות סגפן, חלפו להם ימי ``חומה ומגדל`` זה קיים רק בראש של המתנחלים שללא הצבא וללא הכספים הרבים שהושקעו בהם, לא היו מחזיקים מעמד אפילו רגע אחד.

מתנחל

New member
שנאת חינם

כשהתחילה תנופת ההתנחלות קראתם להם ``ישובי דמה של גוש אמונים`` כשטעיתם בלעתם את הלשון. כשאתה מתכוון ל``לא יחזיקו מעמד`` אתה מתכוון בטח למורג, נצרים, פסגות, או אולי אפילו לגילה בירושלים המזרחית הכבושה

גילה זאת בעיה.....מתנחלי

גרים שם 40 אלף תושבים - ואכן אם לא הייתם ``רק`` 140 אלף מתנחלים הייתי אומר לך כי אנו נחייה לנצח במרחץ דמים! עד כמה שידוע לי הוסכם בקאמפ-דויד להוריד 65 התנחלויות והשאר ישארו, מי בשלטון ישראלי ומי תחת ריבונות פלסטינית - עם זה יהיה עליכם להתמודד גם אם, חלילה, תעלו לשלטון.

מתנחל

New member
רבע מיליון עם לא איכפת

בשטחים ``הכבושים`` על פי גרסת התמימים הצודקים, גרים למעלה מרבע מיליון יהודים אזרחי המדינה. אבל האמת כנראה לא חשובה. אתה כמובן יכול לטעון שרמת אשכול אינה למו``מ אבל אני לא מאמין לך.

עוד חלום הזוי......מתנחלי

הרי אםילו מועצת פש``ע טוענת כי יש 200 אלף והם כוללים בהם את מתנחלי גילה ומעלה אדומים.

מתנחל

New member
מי שמך?

לפחות חזרת בך מהשטות של ממאה ארבעים אלף. אבל מזלנו שאתה לא הדובר הרשמי שלנו. המספרים האמיתתים שונים ממה שאתה חושב. אבל האמת כנראה לא תזיז אותך מעמדותיך המוצקות. אפילו לא האבנים בג`יסר א-זרקא.

אבנים יש בכל מקום....מתנחלי

האם כאשר החרדים מיידים אבנים אני צריך לזרוק אותם מהארץ? ואם אתה באמת חושב שאין הבדל בין אלה שגרים בגילה לבין המתנחלים - צא לגילה ושמע מה הם חושבים עליכם!

amor

New member
האם אין לדעתך כל הבדל בין

האבנים שזורקים הערבים על חייל צה``ל ( שלא לאמר בקבוקי תבערה) לבין הפגנות מקריות של ישראלים ?

amor

New member
זו אינה שנאת חינם אלא

שנאה עצמית. אני מתפלא כל פעם מחדש עד כמה עם יכול לשנוא את עצמו ללא כל טעם ברור והגיוני פרט לטיעוני קש חסרי כל משמעות. היכן נעוצה הבעיה בחינוך ? בטראומות העבר ? או אולי ב ``גנים`` ?

למעלה