ותחשבו על זה...

שון33

New member
ותחשבו על זה...

אל לנו לחפש את מה שאין אל לנו להקשיב לשקר וכזב אל לנו להיות עיוורים חרשים אל לנו לאבד את צלם האדם לא לאבד את עצמך לשווא תוך חיפושים ריקים של פה ושם מילים ריקות מתוכן לפזר בשדות טיפשות לקצור את יבולם להסתפק רק בנחוץ לטעום מאושר שבעיניו של שני בן השלוש ולישר מבט - יפה האופק המתרחק אם מתקרבים כמעה

שון33

New member
אופס, תיקון טעות

צריך להיות כתוב : ``בני בן השלוש`` במקום``שני...``

לורה..

New member
האושר בעיני הילדים

לטעום מהאושר שבעיני הילד,אמרת,וכל כך צדקת... בעיני הילדים נראים תום,אושר,רוגע... רק להביט לעיניהם ,עמוק עמוק,וכמו לשאוף לתוכנו את האושר,הרוגע.... הילדים שלנו,ילדים בכלל הם מקור להשכחת תלאות היום,הם מקור לגאווה,לסיפוק-ל א ו ש ר. לכולכם שבת שלום וסוף שבוע נעים לורה

לי28

New member
שון היקר....

תודה על ביקורך.. בפורום.. מקווה כי תמצא פה את מקומך ותשאר גם איתנו. לו רק יכולנו להכנס לתוך עיניי גוזלנו הרכים בני השלוש, להכנס לתוך התום והרוך של הנאיביות והאושר.. לו אז חיינו היו נראים אחרת, הם בטח היו נראים פשוטים יותר, בלי רוע, שנאה ומלחמות. ואז לא היינו מכירים את המילים של שקר, כזב והיינו הולכים לצד צלם האדם ולא בצילו. לו רק יכולתי להכנס לתוך מחשבותיו שלי בני בן הארבע.... לו רק יכולתי לחוש מקרוב יותר - להיות יותר קרובה לגוף הראשון שלו - לראות את הדרך שבה הוא מסתכל ורואה את הדברים בעולם, מאמינה אני כי הייתי לומדת המון והייתי רוצה להספיק לעשות את זה.. לפני שהוא מתקלקל לי.. ומתבגר. שלך לי28

דספרדו

New member
אני איתך!!

בכלל חושב שלפעמים לראות את העולם דרך עיני הילדים יש בזה משהו קסום ונאיבי וילדותי ו.. אמיתי!! פשוט מראים לנו דברים שכבר שכחנו..

למעלה