ותחשבו על זה!

טל עדתו

New member
ותחשבו על זה!

השעה עכשיו 12:40 שבוע ויום אחרי הפיגוע הנוראי שהיה ב``דולפי דיסקו`` בו נגדעו חיים של 20 אנשים - רובם הגדול בני נוער בגילנו ממש. אני שומעת את התוכנית בגלג``צ שבה המשפחות והמכרים של ההרוגים מקדישים להם שירים. לא רק ש20 סיפורים, ו20 אנשים הלכו, גם 20 משפחות נהרסו, 20 משפחות עכשיו במצב בלתי ניתן להסבר. מי שכבר מכיר אותי מפה יודע שאני מדברת לצערי הרב מתוך ניסיון, ואני יודעת בדיוק מה עובר על כל אחת ואחת מהמשפחות ברגעים הכאובים האלה. בידיוק עכשיו, אחרי השבעה, כשהבית כבר לא מלא באנשים, שפתאום הבית ריק, והצחוק החיוך או הריב הטיפשי שהיתי רגיל לשמוע...כבר לא שם. ורק עכשיו אתה באמת תופס ומפנים את גודל הכאב. מה שאני רוצה להגיד מכל זה דבר פשוט: עם כל הכאב והצער אני חושבת שכדאי שכל אחד מאיתנו יחשוב טוב טוב אחרי כל פיגוע או דבר כזה שקורה בארץ, ויחשוב מאה פעם לפני שהוא עושה מעשה מתוך כאב. מעבר לזה - המחבלים גורמים לנו לצער ולאבדות, ולפי דעתי הם לא בני אדם - אז אל תרדו לרמה שלהם! אל תלכו ותזרקו אבנים, או תלכו למסגדים...וההמשך כבר ברור. אל תעשו מה השם עושים! ולכל המשפחות האבלות - אני משתתפת בצערכם. ----יהי זכרם ברוך-------- טל.

avipe

New member
טל

צודקת במאה אחוז.... על מה בדיוק דיברת בקשר לנסיון אישי? מה קרה לך? אם זה חוסר טקט לשאול אז את לא חייבת לענות...

טל עדתו

New member
זה בסדר! זה רחוק מלהיות חוסר טקט

זה לא חובר טקט. זה בסדר. הבת דודה שלי - מיכל עדתו ז``ל נרצחה ב9.10.98 בכביש בקעת הירדן. היא ירדה מהאוטובס ביום שישי - שזה היה אמור להיות השישי שבת האחרון שלה, כי ממש שבוע אחרי זה היא עמדה לסיים קורס קצינות בתור מצטינת, היא היתה במדים ומחבל שטוען ש``אללה התגלה לו בחלום ואמר לו ללכת לרצוח יהודיה`` דקר אותה 12 דקירות סכין. ובגלל זה אמרתי שאני מבינה בדיוק מאיפה המשפחות האלה באות ובאיזה מצב הן נמצאות. טל.

למעלה