ותיקה צריכה עצה בבקשה

ותיקה צריכה עצה בבקשה

היי לכולם,

אני מנותחת של דר' אבינוח כבר מ2003 יולי, משמע כמעט 10 שנים. טבעת צרפתית שסגורה מזה כ-3 שניםמעט על 3.5 סיסי אוכלת הכל... ומנסה לשמור לבד. בעבר רזיתי כ60 קג. היום אני בעודף של 15 לאחר 2 לידות בעקבותן עברתי ב2009 ניתוח תיקון לטבעת שהחליקה ויצרה חסימה.
נכון להיום: לפני חודשיים התחלתי להרגיש שיש לילות מסוימים בהם עולה לי בוושט נוזל שלעתים יש בו מעט מזון ואני מתעוררת מזה בשיעול. זה לא קורה כל לילה כמובן ויש לילות שקטים אבל זה מטריד אותי- אני חוששת ובטח אחרי ששמעתי על זיהום ריאות שאין לי מושג כיצד קורה..
מה אתם חושבים? אולי הטבעת עשתה את שלה?
ולמי עליי לפנות כבר אין לי פרטים של דר אבינוח או של מישהו כי לא נגעתי בטבעת 3 שנים או יותר...
תודה רבה רבה

קוביd1

New member
ותיקה בעלת המשקפיים הורודים

זה שלא נגעת בטבעת 3 שנים ובטח לא עשית צילום ושט קיבה מראה כי זה הזמן לעשות את הצילום ולראות מה מצב האינסטילציה ,הפנייה לצילום אפשר לבקש מרופא המשפחה ,ולעשות את זה בכל מכון רנטגן בקופת חולים
עם הצילום לגשת לד"ר אבינוח ,שיראה מה קורה ,ואז להחליט על ההמשך ,יש באיזה שהוא מקום בפורום את רשימת הטלפונים של המזכירות של ד"ר אבינוח אולי יש למשהו את זה בשלוף והוא יוכל לתת לך

הרבה בריאות

קובי

אופירA

New member
מנהל
עצה בבקשה

אני לא חושבת שצריך צילום וושט קיבה.
הבעיה שאת מתארת מוכרת מאוד, ומצריכה פתיחה של הטבעת. כ-1/2CC.

זה שהרפלוקס נמשך כבר חודשיים זה גרוע מאוד מאוד. לא מחכים חודשיים עם רפלוקס, אפילו חלקי.

פרטים של כל המרפאות של ד"ר אבינוח יש בחוברת שצירפתי כאן לשרשור אחר, בקובץ וורד. תורידי לך אותה, ויש שם כל הטלפונים.

ממליצה לך מאוד להתקשר אלי, כדי לשמוע את כל הפרטים לגבי החודשיים האחרונים. וגם לקבל מידע איפה עוד אפשר לפתוח. טל' 03-5781855 (לא בשבת. להשאיר הודעה בתא הקולי).

יש לגשת כבר מחר ולפתוח את הטבעת ב-1/2CC. ולראות אם הבעיה נפתרת לחלוטין.
אם הבעיה לא נפתרת, אז מומלץ בהחלט לעשות צילום וושט קיבה. וגם לפתוח עוד, ולראות אם עכשיו הבעיה נפתרת.

bubny

New member
לי יש עוד עצה, שונה...

דבר ראשון צריך לשים לב שלא אוכלים כשעתיים לפני השינה, במידה ולפני שאת נשכבת את חשה שיש משהו בוושט שעוד לא ירד לקיבה, תנסי לשתות מים או שתייה אחרת רק לא מוגזת, הכמות משתנה מקיבה לקיבה, תמתיני כעשר דקות- רבע שעה ושכבי לישון, אם הטקס הזה לא עושה שינוי כנראה שבאמת יש צורך לבדוק את העניין, מניסיוני כשאני מקפידה על הכללים האלו אין לי שיעולים ורפלוקס בלילה ואפילו יותר קל לי לאכול משהו קל בבוקר.
בהצלחה ורק בריאות

למעלה