ו-א-ו-ו איזה פרק יפה היה היום!!../images/Emo9.gif
פעם ראשונה שאני רואה אותו בשלמות ומבינה גם מה קורה...! =) היה ממש יפה! דבר ראשון אני חייבת לציין שפרק ראשון שאהבתי את קליסטו.. ברדך כלל אני לא אהבתי אותה אבל בפרק הזה, אני לא יודעת למה, אבל מממש אהבתי אותה
הדרך שהיא התחילה לשכנע את זינה שתהרוג אותה ושכדאי שהן ישתפו פעולה
זה היה קטע טוב
ובסוף בסוף, כשגבריאל נפלה לבור וקליסטו צחקה כזה את הצחוק המטומטם שלה....אז קצת התחלתי לזכור למה שנאתי אותה תמיד... בהתחלה, כשזינה סילקה את ג'וקסר בצורה ממש בוטה ולא יפה, מממש כעסתי עליה, ואפילו חשבתי לרגע שאולי זאת הופ שהתחזקתה לזינה איכשהו....אבל רק בסוף הבנתי למה היא "סילקה" אותו ככה.. ויש משהו שנאי חייבת לציין.. שפשוט אני לא מאמינה שזינה הפקידה את חי העולם וזה בידי ג'וקסר!!!! =))) זה היה ממש מצחיק
שכאילו הוא זה שהלך להביא את הפגיון... אני חייבת להגיד שזה גם הפרק הראשון שנאי ממש לא אהבתי את ארס.. ממש שנאתי אותו על שעזר להופ וככה הלך נגד זינה. למרות שזאת לא הפעם הראשונה שהוא מנסה להרוג את זינה ופוגע בה...עדיין, אני לא יודעת למה, אבל זה היה שונה כזה.. הוא ממממש הרגיז אותי! והופ...הקול שלה עצבן אותי... אממ שמהו קטן שמשך את תשומת ליבי היה שכשגבריאל קפצה והיא והופ נפלו לבור, אז כשהיא רק רצה עד לבור אז היא צעקה כזה: הווופ.. אממ למה? הרי האי עשתה את זה כדי להציל את זינה...אז למה היא צעקה הופ? מוזר...=) אגב, סריפין הזאתי מזה מצעבנת אותי! ו.. ארס הוא ממש כאילו מרגיז
כל החיים הוא רוצה ילד מזינה, ופתאום הוא רוצה את הופ.. כאילו אני מבינה למה, אבל איזה לא נאמן הוא
אבל אני סולחת לו...חיחי ו.. אני יודעת שזאת תוכנית לא מציאותית לגמרי, אבל בפרק הזה היה דבר כזה לא מציאותי שזה הרג אותי
כשזינה הייתה תלוייה על הצוק, אז כזה היא הצליחה להעיף את סריפין כשהיא תלוייה ביד אחת על צוק, ולא סתם להעיף אותה, אלא להעיף אותה רחוק! זה כזה לא מציאותי!!!!!!!!!!!!!!!!1 (טוב נו...אבל זאת תוכנית לא מציאותית...אז אני אקבל את זה
) ו... כרגע אין לי מה עוד להגיד על הפרק, חוץ משזה היה פרק ממש מעולה!!!! אהבתי את המשחק של זינה, ואת של גבריאל (גם בתור הופ) אהבתי גם מאוד את קליסטו, וג'וקסר..אמ...הוא ג'וקסר, אני לא מתה עליו במיוחד... אהה נזכרתי
כשגבריאל אמרה להופ שהיא מצטערת שהרעל לא הרג אותה, אז הופ עשתה כזה עם העייניים, וזה מזה מפחיד אותי! כי גם בחוץ עכשיו נושבות רוחות מממזה חזקות, והחלון שלי עוד שניה נראה לי מתנפץ לרסיסים וכל התריסים רועדים וזה ממש הפחיד אותי
חחהה זהו
פעם ראשונה שאני רואה אותו בשלמות ומבינה גם מה קורה...! =) היה ממש יפה! דבר ראשון אני חייבת לציין שפרק ראשון שאהבתי את קליסטו.. ברדך כלל אני לא אהבתי אותה אבל בפרק הזה, אני לא יודעת למה, אבל מממש אהבתי אותה