ו-א-ו-ו איזה פרק יפה היה היום!!

shanyz

New member
ו-א-ו-ו איזה פרק יפה היה היום!!../images/Emo9.gif

פעם ראשונה שאני רואה אותו בשלמות ומבינה גם מה קורה...! =) היה ממש יפה! דבר ראשון אני חייבת לציין שפרק ראשון שאהבתי את קליסטו.. ברדך כלל אני לא אהבתי אותה אבל בפרק הזה, אני לא יודעת למה, אבל מממש אהבתי אותה:) הדרך שהיא התחילה לשכנע את זינה שתהרוג אותה ושכדאי שהן ישתפו פעולה:)זה היה קטע טוב:) ובסוף בסוף, כשגבריאל נפלה לבור וקליסטו צחקה כזה את הצחוק המטומטם שלה....אז קצת התחלתי לזכור למה שנאתי אותה תמיד... בהתחלה, כשזינה סילקה את ג'וקסר בצורה ממש בוטה ולא יפה, מממש כעסתי עליה, ואפילו חשבתי לרגע שאולי זאת הופ שהתחזקתה לזינה איכשהו....אבל רק בסוף הבנתי למה היא "סילקה" אותו ככה.. ויש משהו שנאי חייבת לציין.. שפשוט אני לא מאמינה שזינה הפקידה את חי העולם וזה בידי ג'וקסר!!!! =))) זה היה ממש מצחיק:) שכאילו הוא זה שהלך להביא את הפגיון... אני חייבת להגיד שזה גם הפרק הראשון שנאי ממש לא אהבתי את ארס.. ממש שנאתי אותו על שעזר להופ וככה הלך נגד זינה. למרות שזאת לא הפעם הראשונה שהוא מנסה להרוג את זינה ופוגע בה...עדיין, אני לא יודעת למה, אבל זה היה שונה כזה.. הוא ממממש הרגיז אותי! והופ...הקול שלה עצבן אותי... אממ שמהו קטן שמשך את תשומת ליבי היה שכשגבריאל קפצה והיא והופ נפלו לבור, אז כשהיא רק רצה עד לבור אז היא צעקה כזה: הווופ.. אממ למה? הרי האי עשתה את זה כדי להציל את זינה...אז למה היא צעקה הופ? מוזר...=) אגב, סריפין הזאתי מזה מצעבנת אותי! ו.. ארס הוא ממש כאילו מרגיז:) כל החיים הוא רוצה ילד מזינה, ופתאום הוא רוצה את הופ.. כאילו אני מבינה למה, אבל איזה לא נאמן הוא:) אבל אני סולחת לו...חיחי ו.. אני יודעת שזאת תוכנית לא מציאותית לגמרי, אבל בפרק הזה היה דבר כזה לא מציאותי שזה הרג אותי:) כשזינה הייתה תלוייה על הצוק, אז כזה היא הצליחה להעיף את סריפין כשהיא תלוייה ביד אחת על צוק, ולא סתם להעיף אותה, אלא להעיף אותה רחוק! זה כזה לא מציאותי!!!!!!!!!!!!!!!!1 (טוב נו...אבל זאת תוכנית לא מציאותית...אז אני אקבל את זה
) ו... כרגע אין לי מה עוד להגיד על הפרק, חוץ משזה היה פרק ממש מעולה!!!! אהבתי את המשחק של זינה, ואת של גבריאל (גם בתור הופ) אהבתי גם מאוד את קליסטו, וג'וקסר..אמ...הוא ג'וקסר, אני לא מתה עליו במיוחד... אהה נזכרתי:) כשגבריאל אמרה להופ שהיא מצטערת שהרעל לא הרג אותה, אז הופ עשתה כזה עם העייניים, וזה מזה מפחיד אותי! כי גם בחוץ עכשיו נושבות רוחות מממזה חזקות, והחלון שלי עוד שניה נראה לי מתנפץ לרסיסים וכל התריסים רועדים וזה ממש הפחיד אותי:) חחהה זהו:)

gabrielle

New member
זה באמת פרק יפיפה...

אני כל כך שונאת את קליסטו , אני לא יכולה לתאר עד כמה- כל פעם שאני רואה את הפרק הזה ( וזה הרבה ) פשוט בא לי לשבור את הטלויזיה כל פעם שהיא צוחקת את הצחוק המפגר שלה וכ"כ שמחתי שזינה הרגה אותה... רק שתדעי, שג'וקסר הוא אמנם טיפש ומרושל ( מרושל?! ) - אבל הוא אחלה גבר. כלומר, אפשר לסמוך עליו, וכנראה שאם זינה סמכה עליו בכזה נושא רגיש אז זה מוכיח את זה שהוא אחראי- כשצריך. רנה שיחקה את הופ מצויין... תשואות לה. ו... למי מכם שדעתו היתה מעורערת בנוגע למה שגבריאל מרגישה לזינה- אני לא חושבת שאחרי הפרק הזה... מותר לפתוח את הפה בכלל.

ברודי

New member
אמממ..

אנ'לא חושבת שזינה הסתמכה פה על חוש האחריות המפותח שלו, אני חושבת שהיא סמכה על היכולת שלו להסתבך בצרות... שככה.. הופ הייתה אחלה הפרק!! היא ממש חמודה ולא הרעה שעשו ממנה... סה"כ היא כ"כ רוצה אמא (ועוד איזה אמא...מובן בהחלט!) והיא כל הזמן בקטע של- אם היא אהבה אותי למה היא נטשה אותי... (לא נראה לי שהיא אמרה את זה ממש אבל זה נראה ככה..) אולי בכל זאת היא יכלה להשתנות
סדרת חינוך קצרה אצל גבי והיא יכלה לצאת יופי טופי! זה רק אני ששמתי
או שהופ ממש מהמממת???

עקרונית...

ג'וקסר דווקא יודע להוכיח את עצמו טוב כשמגיע הזמן. למשל בComedy of Eros זינה שולחת אותו להביא את קופידון והוא מביא אותו. ג'וקסר לא מאכזב... בA Family Affair שבא אח"כ, אני לא יודעת למה זינה שולחת אותו לספור את כל הכבשים ובלה בלה בלה, אבל שם זה לא קטע של חוסר אחריות, כי אני בטוחה שגם לי זה היה קורה...
בכל מקרה, לא נתחיל לדון עכשיו על ג'וקסר, ג'וקסר מדהים לפי דעתי, אני אפילו הייתי רוצה איזה קרצייה פרטית כמוהו שיעקוב אחריי וכאלה. הוא ממש מתוק. עכשיו, כמה דברים על הופ. הופ באמת אחלה, אני חולה עליה, היא מרשעת מידי, ובאמת כל מה שהיא רוצה זה את אמא שלה, אבל היא עדיין ילדה שעושה שטויות... בכל מקרה, היא שונה לגמרי ממה שהיא הייתה בMI, כי כאן היא אחרת. בMI היה את הקטע שגבי אומרת לה שהיא אהבה אותה, אבל היא בכל זאת הולכת והורגת את סולן, נורא עצבן אותי הקטע הזה... כאילו, יש לך את כל מה שרצית, למה להמשיך להיות פצלוחה מגעילה? הופ שחקה אותה בSacrifice, אבל היא עדיין מעצבנת אותי...

gabrielle

New member
חחח מיכל...

בA Family Affair זינה שולחת את ג'וקסר לספור כבשים כדי שירדם כי היא פשוט לא צריכה אותו והיא לא רוצה שהוא יעשה שטיות ובגלל שהוא ביקש לעזור- אז היא גרמה לו לעשות משהו... חחח... לספור כבשים...

ברודי

New member
בעעע עזבי את הופ הקטנה

כונפת יערות מאיפה הביאו אותה??? גם או שהתעללה לה קוסמטיקאית בגבות או ששתלו לה מנורה מתחת לעיניים מה זה ה.. כל-אזור-המצח המפחיד הזה? אגב אהבתי איך שזינה זורקת ת'צאקרם והוא נתקע בקיר והופ כזה מסתובבת לראות ת'שריטה שלה משהוא היא הייתה מהממת בקטע הזה! זה תמונה של כמה שניות אחרי...

shanyz

New member
גם אני שונאת את הופ!

הקול שלה ממש מרגיז והיא רעה.. היא בכלל לא רוצה את אמא שלה.. כי אם היא היתה רוצה, אז כמו שמיכל אמרה, היא כבר הפרק אינסטינקט אימהי לא היתה הורגת את סולאן... ולמרות שהיא רעה, אז מה לעשות, היא רעה, ככה היא, אבל בכלליות, אני לא אוהבת אותה, ובאמת מה עשו לה בגבות!? חחה..:)ובקטע שאמרת, שכצ'אקרם פגע בה, אז ראו אפילו כאילו בתלת מימדי כזה דם משפריץ): חחה.. וכשהצ'קראם פגע לזינה בבטן.. זה נורא מוזר כי בפרק "15 במארס" זה פוגע לה בגב ואז היא משותקת כזה (נכון? לא ראיתי ממש את הפרק...) ופה, כשזה פגע לה בבטן, היא היתה אמרה בכלל למות..! מוזר..:)

ברודי

New member
יש הבדל...

לזינה זה פגע בגב, פה היא תפסה את זה קודם ואז נתקע לה בבטן... גם בגב יש עמוד שידרה ופגיעה בעמוד שידרה זה רציני. בבטן יש... שרירים (לזינה, כי אצלי...) אז זה פחות משפיע! ובקשר להופ. לא יודעת קשה לי להגיב כי אני רואה את הופ הקטנה והופ הגדולה בתור שני אנשים שונים שלא קשורים זה לזה. שככה.. אם מסתכלים על הופ רק בפרק של אתמול.. היא ממש חמודה!! הופ הקטנה
איקי!!!

shanyz

New member
אני שונאת את שתיהן:)

אבל על הופ הגדולה יותר כיף לי להסתכל:) כי זה בעצם כמו להסתכל על גבי:) בקשר לזינה, אז איך זה שהיא לא נחתכה בידיים?! חחה הכל נרוא לא מציאותי=)

ברודי

New member
היא קוסמת...

סתם נו זה הצ'אקרם של זינה רק היא מסוגלת לעשות את זה בלי להחתך... היא מיומנת אחרת כל פעם שהצ'אקרם היה חוזר אליה היא הייתה צריכה להחתך.. חוץ מזה שאולי היא כן נחתכה ולא ראינו, אההה?

shanyz

New member
חחה=)מה פתאום...

ברור שהיינו רואים הרי אחר כך היא קפצה להרוג את הופ, היא הרגה את קליסטו... ו.. לא ראינו שידיה מגואלות בדם... =)

למעלה