ו... הדרך הכי נכונה להתחיל ללמוד......לדעתי

3d zine

New member
ו... הדרך הכי נכונה להתחיל ללמוד......לדעתי

יש לי דיסק של dvd ללימוד עצמי של 3dmax זה דיסק מעולה שמכיל מלא שיעורים ותרגילים. הדיסק מתאים למתחילים ולמתמקצעים כאחד. הלימודים בו מתחילים מהבסיס, הסבר ממושך על הכפתורים והתפריטים. ומשם ממשיכים לאט לאט.. ועוברים את כל השלבים הקיימים בתוכנה. דיסקים ברמה הזאת נמכרים במאות דולרים אני מוכר את הדיסק הזה ועוד אחרים ב100 שקל לדיסק. כך תוכלו לבחון אם מתאים לכם ללמוד את התוכנה לפני שתשקיעו אלפי שקלים על קורס או מורה פרטי הפלאפון 0505881100 והמייל [email protected] בהצלחה בכל מקרה..

מעבר לחוסר חוקיות שבעניין, ומעבר לזה שבאותה

מידה כל אחד יכול לעשות את אותה פעולת הורדה כמוך במקום לשלם את 100 השקל המיותרים, באף דיסק של גנומון, לא במקס ולא במאיה ולא בשום דיסק אחר שעוסק בתוכנות, אין משהו שמתחיל מאפס. כולם בונים על זה שכבר יצא לך קצת להתנהל עם התוכנה. כי אם לא אז אתה תשבור את השיניים שלך בניסיון להבין, ותשבור את אמתך השמאלית בלחיצת קליקים על העכבר בלהעביר בחזרה אחורה ולאט יותר. שמעתי את זה מלא מעט אנשים שניסו להתחיל עם גנומון מאפס ובסוף עברו לטוטוריאלים בסיסיים יותר ברשת. כמובן שאני חושב שהם דיסקים מעולים. פשוט לא להתחלה מאפס.

3d zine

New member
גברת, לא אומרת פה שוק שחור...זה ביצים של בעלי

קודם כל בומס הקופץ . סחטיין שאתה עונה פה כמעט על כל שאלה. אבל לא תמיד יש לך תשובה לכל דבר. אם יש לך ספקות אתה מוזמן לבדוק את הדיסק ולהיווכח שהשיעורים אכן מתחילים מאפס. ובעניין החוקיות.נכון זה לו חוקי אבל כל אחד יעשה את החשבון שלו בעניין. זה לא משהו שהורדתי באימיול או בקאזה ואני מנסה למכור פה.זה משהו שנקנה בחו"ל ודי ביוקר. ומי שקונה את זה מקבל מחיר מעולה. זהו ,כולם נהנים..

vicarious

New member
ביצים של בעלך? ביצים של אחותך...

גבר, אתה פשוט חוצפן, מוריד משהו מהאינטרנט ואחרי זה מוכר אותו? מה הלאה? סטירה במחיר מבצע? חמוד, תרגע (תלמד עברית) ואחרי זה תעבור לתחנה המרכזית ותמכור שם את הדיסקים. ועכשיו אתה תגיד, "אבל מה? כולם מורידים, למה מה קרה" יש הבדל, אם אתה לא מבין אותו אתה מוזמן לחזור שממנו זחלת ביצים של בעלי.... עאלק!! ביצים מהאינטרנט.

3d zine

New member
אז חמוד שלי תלמד לקרוא.

ותבין שלא הורדתי מהאינטרנט . ואם אתה רוצה יש לי פה סטירה בשבילך. ואני מבטיח זה יהיה בחינם

vicarious

New member
יא... איזה כיף

סטירה.... הלוואי עליי אז מה? "קנית" את הדיסק ואתה משכפל ומוכר אותו? אתה גדול, אני עושה אותו דבר עם דיסקים שאני קונה בשוק, אני "משקיע" 20 ש"ח ואז מוכר ב10 ש"ח, רוצה להחליף??

למעלה