ו... הנה קטע מולחן שלי

• פותח הנושא cut2
  • פורסם בתאריך

cut2

New member
ו... הנה קטע מולחן שלי

אם כולם מעלים את העבודות שלהם - אז יאללה, למה לא. קטע קצר ב2 חלקים, בשם Riders. נכתב כשלא היה לי יותר מידי ידע בתאוריה (ולמען האמת, לא נראה לי שעכשיו הייתי מצליח לעשות את זה טוב יותר).

יפה מאוד...

לדעתי, יש לך עתיד, מזכיר לי קצת יצירות במוזיקה קלאסית, לא? בכל אופן יפה מאוד... אהבתי...

כמובן שדעתי איננה דעה מקצועית...

אבל אלו דעות חשובות? דווקא הדיעות של האדם הפשוט שאין לו יותר מדי ידע בתיאוריה.

Fugue

New member
דעתי

קטע מאוד יפה, רק חבל שלא המשכת אותו קצת. לדעתי, אם אתה רוצה אתה יכול לשבת עליו בכיף עוד קצת, להביא לו קצת יותר "נפח" ויותר משמעות. יש לך פה בסיס דיי טוב לפתח עליו.

נחמד...

(מעט) מעבר ל"נחמד" הראשוני: ההתחלה מעט מייגעת, (אולי טיפה לגוון?) הסיום פתאומי מאד. ההשתנות ההרמונית בהתחלה איטית מאד, וזה לגיטימי, אך מכריח אותך מבחינת הפרופורציות לכתוב קטע ארוך יותר. מקווה לשמוע עוד דברים! בהצלחה!

h o n e y b e e

New member
התגובה שלי +שאלה!

ה18 שניות האחרונות יפיפיות. גם ההתחלה יפה, אבל מונוטונית מידי. יש מקום לשיפור קצת, גיוון. סה"כ הקטע ממש יפה. כמה זמן אתה מנגן על פסנתר?

cut2

New member
אממ... אני לא רוצה לבאס אותך, אבל..

זה מידי, זה לא באמת אני על פסנתר
. אם הייתי יודע לנגן ככה על פסנתר, אני מניח שכבר מזמן הייתי משקיע רק בו ועוזב את הגיטרה. האמת היא שאחרי התגובות כאן, הוספתי עוד תפקיד, לאורגן, שמציג נושא אחר בזמן שאתם מכנים 'מונוטוני' (אני לא רואה את זה ככה, כי אני מתייחס לפוליריתמיקה ששם, שהיא בין המנגינה [ב7 רבעים], לבס [ב4 רבעים], אבל אני לא אובייקטיבי, ולכן טוב שאמרתם לי את זה, תודה.). אולי כשזה יהיה מוכן באמת אני אעלה את זה מחדש. אז בינתיים - תודה

למעלה