ו..חדש חדש

מאקי

New member
ו..חדש חדש

העלתי בהתאם להודעה שנעוצה על שולחנות.. חג והעלתי מהגנזך.. מה שגם כבר היה.. הורידו לי.. מעניין מי.. ו.. חסמו אותי בגין הצפה. נראה לכם מנשהו סוגר חשבונות אישיים בגל משהו בפורום??? קשור אולי למישהו? כי אני לא הצפתי. אני העלעתי 3 תמונות. מישהו מנסה לגרש עוד כמה מכאן?? חבל ועוד בחג

מאקי

New member
זה מה מופיע לי

וכרגיל החוסמת אפילו לא טרחה לידע אותי... כמה אנושי.. גולש יקר! בעקבות שימוש הנוגד את כללי ההתנהגות בפורום הוגבלת זמנית מהפורום סיבת ההגבלה: נחסמת בגין הצפה. יש לפנות להנהלת הפורומים אם ברצונך לחזור לכתוב בפורום שוב, אנא פנה להנהלת הפורום: טל של שחר , פנינה קדם במכתבך ציין את הכינוי בו אתה מוכר בפורום תודה, צוות תפוז.

wan

New member
../images/Emo2.gif חסומה ? על מה ולמה? אולי טעות?

אני בטוחה שזו טעות..ושזה יתוקן. יצרת קשר עם המנהלות? הרי זה שרשור להעלאת צילומים לא? מאקי אני בטוחה שנפלה טעות. צרי קשר עם המנהלות.. מקווה שהחסימה תוסר. ויתברר כטעות.

מאקי

New member
כתוב לי לפנות למנהלות פניתי לטל

זה השרשור שהיא פתחה... ויותר נוח לי.. ופניתי להנהלת ככתוב.. אבל יש לאנשים שונים ... יאללה חג שמח.. מי בא לפוקר????????

../images/Emo7.gif מה מאקי את חסומה?

טוב מאוד
פחות סכסכנית בפורום

../images/Emo24.gifמאקי גם פה חסמו אותך?

וואיייי מסכנה מה תעשי? הפורום הוא כל חייך,כל פעם שחוסמים אותך את נכנסת מהדלת האחורית יענו לא מרפה.יאללה חלאס את לא רצויה בפורום את אומרת שפנינה אישה קטנה ואת הציפורן שהיא גוזרת וזורקת לפח! לכי תקשיבי לאלה שמשפיעים עלייך כמו אחותך WAN בעלת הרמה הגבוהה,זאת ששולחת מסרים לכולם לעזוב את פורום מתכונים ולבוא לתת תרבות מרוקו.

זעקת הקוזאק הנגזל

זעקת הקוזאק הנגזל נחסמת משום שפרסמת תמונות של אנשים ללא אישורם. פעולה מסוג זה אסורה אפילו עליך. העובדה שאת מרשה לעצמך לפעול כנגד רווחתם של אנשים אחרים לא מקנה לי את הזכות להתעלם מכך. במידה שמתשיכי לעבור על כללי ההתנהגות המקובלים, תיחסמי שוב. את החשבונות האישיים את פותחת, וככל הנראה שמת לך למטרה להרע לאנשים אלה ואחרים. לא אאפשר לך להמשיך לעשות זאת.

wan

New member
פנינה הרגע קראתי הודעה עם הסבר אחר

שנתת והיא נמחקה...למה? מוזר. עד שרפרשתי.היא נעלמה.
ואז הופיעה ההודעה הזו. שהעלית עכשו. מה קרה? התחרטת? חג שמח

WAN איזה מזל שאותך לא חסמו

לא נורא גם יומך יגיע את יותר סכסכנית ממאקי יא משועממת תגידי? למה טישטת את התמונה עם של היד שלך עם הצמידים המפוארים? גם דרך הטישוטש רואים את הקמטים שעל היד שלך לא עזר לך
תאמת? יותר מתאים לך פורום תת תרבות מרוקו חג שמח משועממת

noa scotland

New member
פנינה, תסבירי בבקשה את העבירה

כדי שאדע גם אני לא לפרסם דברים האסורים על פי התקנון (באמת... לא מנסה להקשות סתם): האם כל פעם שמפרסמים תמונה שיש בה אנשים זאת בעיה? ומנין לך אם יש או אין אישור של המצולמים? האם צריך להעביר לכם אישור שלהם בעת פרסום התמונה? אנ י שואלת כי לפעמים גם אני רוצה לפרסם תמונות שיש בהם גם אנשים... ולא יודעת כבר מה מותר ומה אסור. תודה וחג שמח, נעה

נועה

בשהיועצים של פנינה יגמרו לחשוב בשבילה ולתת תשובות אז תשמעי גם את.. כולה מישהו מחפש את מאקי.. מה חדש בזה?? שפנינה נותנת יד? זה גם לא חדש... כנראה שווה לה כמה נרשמים...

נועה זה פשוט ה"אנשים" המצולמים

התקשרו להתלונן (ולא חשובה בכלל העובדה שהעירו אותי מוקדם בבוקר ביום חופש זה שטויות) וכן אסור להכניס תמונות של גולשים ו/או בכלל בלי לקבל רשות מהמצולמים אחרת
עשויים להיות נתבעים .

יהיה בסדר מאקי

מפחדים להזדהות אבל מאחורייך.. עלה לה לגברת משהו לראש... ראינו מה כתבת במשוב ראינו גם את ההודעות הערווכות.. פויה.

למעלה