ו...... לשאלה היומית

נעמייה

New member
ו...... לשאלה היומית../images/Emo70.gif

הגיעה שעת הצהריים ואף אחד עוד לא פתח שאלה יומית, אז בשביל מה אני כאן
אז ככה, במערכת יחסים זוגית בוגרת (כלומר כשאנחנו גרים בדירה משלנו ולא אצל ההורים), מגיע השלב שבו אנו נותנים לבן זוגנו מפתחות לבית. כמובן שהשלב הזה מגיע כאשר אנו מרגישים בטוחים ומבוססים במערכת היחסים הזוגית שלנו... אבל! האם זה שונה אם הגבר יציע ראשון או האשה
לפעמים אני מרגישה שנשים - גם אם הגיעו לשלב שהיו רוצות לתת את המפתח לדירה שלהן - הן ימשכו את זה, מפאת חשש שמא הבחור יבהל... אז עדיף אולי לחכות שהוא יציע את מפתחות הדירה שלו... דעתכם המלומדת...

כמו שאמרת..

אם את במערכת יחסים זוגית ובוגרת אז זה ממש לא משנה מי נותן את המפתח קודם.. זה נראה לי דיי ילדותי..

א' מסכימה עם שוקו

מה זה בכלל משנה, מישהו צריך לעשות את הצעד ה"מחייב" הזה, מה גם שלרוב מדובר לא ב"חיוב" אלא בנוחות נטו. הרי מה יש לו לעשות אצלה לבד? לחטט במחשב? בטח היא קמה לעבודה לפניו ורוצה שישן קצת. ב' אף פעם לא נתתי לאף אחד מפתח מהבית, אלא אם הוא גר בבית הזה. אבל עשיתי צעדים "מחייבים" אחרים. וגם הוא עשה. מה הביג דיל, מקסימום יגידו לך "לא תודה".

התנצלות!!!

פרגנתי למטה לשזיפוני ולא לשוקו. מבטיחה לפרגן בהמשך כדי לפצות על עגמת הנפש

גברברת

New member
חייבת להודות שאני תמיד זו שחוששת

יותר מלהפקיד את הצרור שערכו לא יסולא בפז בידי בן הזוג. כך שתמיד יצא ש"הוא" זה שהציע ונתן ראשון ואני הייתי המגיבה. גברברת שמאוד קנאית לפרטיותה (מסתבר)

שאלה טובה....

זה באמת נכון... לפי מה שאנהי מכירה... שבנות מפחדות שהגבר ייבהל ומחכות שהוא יציע... אבל...לפעמים זה הפוך...לפעמים הבחורה נבהלת לתת את המפתח שלה..(;

נעמייה

New member
גברת קרחונית הנכבדה../images/Emo70.gif

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

night mistress

New member
לא דופקת חשבון..

מכיוון שבדרך כלל הם היו ישנים אצלי הייתי נותנת להם את המפתח כבר בחודש הראשון כשבטחתי בבן אדם והייתי בטוחה שהוא לא ירוקן לי את הדירה.. אף אחד לא ברח, להיפך, הם הודו לי על שעות השינה הנוספות..

tokit

New member
לי אישית לא היה משנה מי מציע

בדיוק כמו שאני הייתי זו שהתחילה עם חבר שלי, כך לא תהיה לי בעיה להיות זו שתציע את המפתחות. ויש לי סיפור בנושא.. לפני 7 שנים עברתי מדינה על מנת לגור עם בן זוגי. הדבר הראשון שהוא נתן לי (אחרי הנשיקה..) היה מפתח הדירה שלו/שלנו מחובר למחזיק מפתחות עם השם שלי. אני חשבתי שזה מדהים..

ebony

New member
אממ.....

את האמת עדיין לא הגעתי לשלב של לתת למישהו מפתח.... אבל נראה לי שלא תהיה לי בעיה עם זה ..... אם הוא יצליח לשרוד איתי עד לשלב הזה הוא לא יקבל פחד מההצעה

להב 31

New member
לא חשוב

מי מבני הזוג מציע. העיקר שמבססים מערכת יחסים טובה ופתוחה, עם פירגון ואמון הדדי. במידה ותנאים אלו אכן מתקיימים, אין לי שום בעיה לתת\לקבל מפתח.

למעלה