ו... מה אנחנו עושים בשביל זה?

חן123

New member
ו... מה אנחנו עושים בשביל זה?

אז אחרי שהתפקדו מי שהתפקדו וכולנו אמרנו כמה ק"ג יש לנו להוריד (אני ניצחתי, לא?
)נישאלת השאלה מה אנחנו עושים בשביל זה. אני כחודשיים וקצת הולכת לדיאטנית, כמו שכבר השווצתי כאן הורדתי עד עכשיו 8 ק"ג. זה לא הכי קל אבל גם לא נורא קשה, מה שיותר קשה זה להוציא את עצמי להליכות, אבל אני מכריחה את עצמי. יש לי עוד 17... אמאלה. המטרה שלי היא להיות חתיכה ליום הולדת שנה של בני (עוד חצי שנה), וגם אם ישארו לי עוד 4 ק"ג אז זה יחשב כחתיכה... חן

אני עדיין בהריון..

האמת היא שאני קצת בדרך אחורה: עד לאחרונה נשקלתי כל יום כמעט ועכשיו אני מתעלמת לחלוטין ממהמשקל, אבל לא זוללת בטירוף.. אני בטוחה שהמאבק יתחיל מאחרי הלידה (אוטוטו..) אני חושבת שאנחנו מכתירים את חן123 למרזת והולכת השבוע!!! או, הינה רעיון: בואו נכתיר את מרזות השבוע, כל שבוע!! דרך אגב, חן, את מוכנה להמשיך בשרשור של ענתש בפרסום תמונה?

MayaShuShu

New member
צריך התעמלות ../images/Emo13.gif

אני גם הנקתי מלא חצי שנה וכמו שכתבתי כבר ולא הצלחתי להוריד 12 ק"ג עד שלא הורדתי הנקה - (והתעמלתי פעמים בשבוע אירובי). אולי את גם צריכה התעמולת חוץ מהליכות. אני חושבת שזה הכי חשוב יותר מכל הדיאטות כנראה שההנקה גם לך עוצרת.

חן123

New member
אני חושבת שפספסת

לשימחתי, אני ממש לא תקועה בירידה. בביקור האחרון אצל הדיאטנית נירשמה ירידה של 2.4 ק"ג מה שמביא אותי במצטבר ל 8 ק"ג. אומרים שהנקה שורפת המון קלוריות, לא יודעת, אבל בכל מקרה זה "זיכה" אותי בתפריט עשיר יחסית חן

MayaShuShu

New member
כל הכבוד!! 2.5 קילו ../images/Emo13.gif

חשבתי שאמרת שנתקעת. אם את יורדת זה מדהים! שימשיך כך. 8 קילו לא כ"כ נורא רואים קצת את הסוף
!!

חן123

New member
טוב, ניראה לי שאני צריכה להסביר את

עצמי מהתחלה. אחרי הלידה ואחרי הירידה הטבעית הצטברו אצלי 25 ק"ג עודף (מההריון ומלפני, כן, המון, אני יודעת), עד עתה הורדתי 8. כש2.4 היו בביקור האחרון. יש עוד 17. חן

למעלה