ו... פרוט חויות היום

חן123

New member
ו... פרוט חויות היום

לאחר שכל הבוקר היו לי כאבים חדים הודעתי לבן זוגי שהגיע הזמן שאיזה רופא יבדוק אותי ובסוף נסענו למיון. במיון כמובן מוניטור, שעם מזלי הטוב התקלקל באמצע כך שהייתי מחוברת שעה וחצי למוניטור. והרי התוצאות: צירים לא סדירים (כהגדרת הרופאה) כל 10 דקות, צוואר הרחם סגור. ונשאלת השאלה: אם הצירים כל 10 דקות למה הם לא סדירים? בכל מקרה "עצמת" הצירים הייתה כזאת שהגרף עלה מ- 10 ל-40. לדעתי - מרשים, לדעת הצוות - לא. מה לעשות, הצוות ניצח. חוץ מיזה נצפתה הורדת דופק שבעקבותיה הוחלט שמחר צריך לעשות שוב מוניטור, אז עכשיו רודפים אחרי הפניה למוניטור למחר... אנחנו בנתיים מאוכזבים...

היי, חן

כזכור, לי נצפו במוניטור צירים לא סדירים כל 10 דקות ביום חמישי וילדתי ביום ראשון. אני מאחלת לך שביום ראשון את כבר אחרי הכל, נחה לך מאושרת במחלקה ומקבלת מליון אורחים. אני חייבת להדגיש שבין יום חמישי לראשון גם רקדתי קצת (יופיע בסיפור הלידה שאני מקווה לכתוב היום) ולא נראה לי שאת עומדת לעשות את זה עם כאבי הגב שלך אז תאלצי ללדת מהר גם בלי לזרז ע"י ריקודים. ואם את שואלת למה לא סדירים? אצלי זה היה בערך כל 10 דקות וגם הגובה שלהם לא היה שווה. נשיקות בתקווה לעודד
חנה

חן, תהיו עם היד על הדופק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפי דעתי הלא מלומדת, רק אינטואיציות אימהיות, אם זה קורה עוד פעם, תבקשו ילוד. לא כדאי לקחת ריזיקות בשום מקרה!!! נשיקות ממני ומהבנדיט (אל תשאלי מה הוא עושה לי...אבל איזה כיף זה!) שלא רצה לצאת ממני בכלל

1ענבל

New member
אין לי מה לחדש מעבר למה שנאמר..

מקווה שבמהרה הכל יהיה כבר מאחוריך.

רותם ש

New member
במוניטור אי אפשר לראות עצמה של ציר

זאת אפשר רק בבדיקה חודרנית פנימית בה מכניסים שפופרת ממולאת בנוזל בין ראש העובר לצוואר הרחם. מקווה שלא תצטרכי להגיע לבדיקה כזו בכלל כי הלידה תלך מהר וחלק. למה לא סדירים - אולי בגלל אורכם ? מקווה שתלדי בקרוב לאור סבלך מהמצב. רק להזכיר שלידה ראשונה היא בממוצע עוד 4 ימים אחרי התאריך המיועד. שתהיה לידה קלה.

חן123

New member
באמת? לא ידעתי, כל הזמן אני מחפשת

סטטיסטיקות על זה... ניראה לי שאכן זה יקרה, כלומר אחרי התל"מ... בקשר לעצמת הצירים, אז מה משמעות גובה העקומה? האמת, זה לא כ"כ רלוונטי עקב זה שהכל סגור...

למעלה