ו..קראתי פוסט של סוזי פה לגבי נהיגה
אז ככה
אם להגיד אמת אז לנשים ברובן -לא בהכללה- הכמעט מוחלט , חייבים לעשות טסטים נוספים ,
ולא אמרתי שני טסטים כי לדעתי צריך עוד יותר משניים !
נשים ברובן נולדו עם פגם גנטי בנהיגה ! ללא ספק בכלל .
אם שואלים אותי מה אחד הדברים שמעצבנים אותי-וקשה לעצבן אותי, תתפלאו חחחח- זה נשים נוהגות!
ראבק , הן נוסעות בשמאל בכבישים מהירים , במהירות של נסיעה באופניים , צפצפי,תאותתי ,נסי להיות סבלנית כלפיהן-זה יעלה לך בדם
הן מאותתות לעבור לנתיב אחר ,לא חשוב איזה ופשוט עוברות כאילו באמת הכביש של אבא שלהן!
האינסטינקטים שלהן על הכביש-שואפים לאפס מאופס.
לנשים בעיני ברובן,פשוט אסור לנהוג! עד כדי כך..
אז במקרה הזה אני כ"כ מבינה את הגברים על העצבים על חוסר הסבלנות, כלפי נשים נוהגות.
וזה לא שאני מעודדת נהיגה מהירה-אבל נהיגה סבירה ומשתלבת.
זה לא קיים אצל נשים..
אז מי שמתלוננת שתבדוק היטב בציציות שלה , ושל נשים אחרות..
אני יוצאת בקריאה נרגשת להוריד נשים מנהיגה בכביש , אלא אם עברו טסטים חודשיים להשתלבותן ה"טבעית" והסבירה בכביש.
עד כאן-
פומה , ולא מהספארי
אז ככה
אם להגיד אמת אז לנשים ברובן -לא בהכללה- הכמעט מוחלט , חייבים לעשות טסטים נוספים ,
ולא אמרתי שני טסטים כי לדעתי צריך עוד יותר משניים !
נשים ברובן נולדו עם פגם גנטי בנהיגה ! ללא ספק בכלל .
אם שואלים אותי מה אחד הדברים שמעצבנים אותי-וקשה לעצבן אותי, תתפלאו חחחח- זה נשים נוהגות!
ראבק , הן נוסעות בשמאל בכבישים מהירים , במהירות של נסיעה באופניים , צפצפי,תאותתי ,נסי להיות סבלנית כלפיהן-זה יעלה לך בדם
הן מאותתות לעבור לנתיב אחר ,לא חשוב איזה ופשוט עוברות כאילו באמת הכביש של אבא שלהן!
האינסטינקטים שלהן על הכביש-שואפים לאפס מאופס.
לנשים בעיני ברובן,פשוט אסור לנהוג! עד כדי כך..
אז במקרה הזה אני כ"כ מבינה את הגברים על העצבים על חוסר הסבלנות, כלפי נשים נוהגות.
וזה לא שאני מעודדת נהיגה מהירה-אבל נהיגה סבירה ומשתלבת.
זה לא קיים אצל נשים..
אז מי שמתלוננת שתבדוק היטב בציציות שלה , ושל נשים אחרות..
אני יוצאת בקריאה נרגשת להוריד נשים מנהיגה בכביש , אלא אם עברו טסטים חודשיים להשתלבותן ה"טבעית" והסבירה בכביש.
עד כאן-
פומה , ולא מהספארי