ז´אז ובלוז על גיטרה

xero1

New member
ז´אז ובלוז על גיטרה

שלום, אני לומד גיטרה כבר ארבע שנים, בזמן האחרון, אחרי שקיבלתי את הפנדר החדשה שלי, המורה שלי התחיל לעבוד איתי על מוזיקת בלוז וז´אז (לא שמעתי הרבה ז´אז ובלוז בחיים שלי, אבל כששמתי אותו מנגן ודיסקים שהוא הביא לי לשמוע זה נישמע דבר אחלה), והוא אמר לי שעל מנת להתקדם עלי גם להקשיב מידי פעם למוזיקה הזאת. אז הינה אני מגיע לגלעין ההודעה; תוכלו בבקשה לתת לי כמה שמות של נגני גיטרה חשמלית (נגנים, לא זמרים, עדיף יותר מוזיקה מאשר מילים) שמנגנים ז´אז ובלוז? תודה רבה מראש

WinterSunrise

New member
טוב מאוד !

תמיד אני שמח לעזור בבלוז :) לך לאתר הזה : www.allmusic.com ותלך שם למחלקת הבלוז שם תמצא את כל ההסטוריה של נגני הבלוז בעולם ידע אין סופי ..:)

xero1

New member
כן כן, אני ידוע

הלכתי לכל מיני אתרים שכאלה. www.audiogalaxy.com בניהם ועוד המון, ושם מצאתי המוני נגני בלוז וג´אז, אבל רוב השירים שהורדתי בכלל לא היו על גיטרה. אז אם בבקשה תוכל להמליץ לי על נגני גיטרה בסגנון בלוז וג´אז טובים שאתה שמעת וממליץ עליהם

WinterSunrise

New member
בשמחה ...

בתור התחלה נחמדה אני אומר: muddy waters bb king eric clapton steive ray voughn jimi hendrix (rock-blues elmore james robert johnson big bill bronnzy blind lemmon jefferson leadbelly (12 string guitar ) אחד אחד פה תותח על :)

BASS69

New member
XERO1

גיטריסטים שמנגנים בלוז:ROBERT JHONSON,RY COODER גיטריסטים שמנגנים ג´אז:WES MONTEGOMERY,CHARLIE CHRISTIAN,JOE PASS,KENNY BURELL,JIM HALL וזה רק ההתחלה.אם אתה צריך עזרה אתה יכל לשלוח מייל.

xero1

New member
bass69 ו- WinterSunrise

תודה רבה רבה
הורדתי מספר שירים מהשמות שנתתם לי כאן, ואלה פשוט נגנים מדהימים, תודה רבה :) למרות שאני שומע פאנק, אני חושב שאני אחזור עוד לכתוב כאן בפורום. שוב

למעלה