ז´ירז´ור

לוייתן

New member
ז´ירז´ור

שלום רציתי לדעת האם אני יכול לז´רז´ר עם הז´רז´רות שלי בארץ האם זה יעבוד? ואילו דגים אני יכול לתפוס איתם

rondadon

New member
אמורות לעבוד...

העליונה מזכירה מאד סרדין שחור והתחתונה מזכירה בורי באופן כלשהו... ובגלל שהם די שחורות...עדיף לנסות במקומות צלולים מעט... ואיזה דגים??? כל הטורפים... כל משפחת האינטיאס והתרחון, פלמידות, משפחת הלברקים ואפילו לוקוסים

לוייתן

New member
אני...

אני מקווה מאוד שזה יעבוד יש לי חכת 4 מטר משהו כזה זה טוב איז חוט אתה חושב שאני צריך להשתמש ובאיזה משקולת? תודה

rondadon

New member
תראה

4 מטר לז´ירז´ור לא ממולץ...מומלץ 2.5 - 3... אבל אל תלך לקנות עכשיו כי כבר סוף העונה של הז´ירז´ור מתקרבת...[עד סוף ינואר אמצע פבואר חברים ונגמר...] חוט - 0.30 חזק [10 קילו ומעלה...] כי זה רפלות וצריך חוט דק כדי להעיף אותם רחוק מספיק... משקולת???? למה???? לפגוע ברפלה??? לא מוסיפים מישקולת...מקסימום מוסיפים מצוף זריקה אבל יש מצוף מיוחד לז´רז´רה...יש לאורי ואופיר...אולי יש להם תמונה שלו... ושכחת בקשר לרולר - לפחות 150 מטר חוט 0.40 על הרולר... [תמלא ב 0.30... אבל שהרולר עצמו יוכל להחזיק לפחות 150 מטר חוט 0.40] כי אחרת אם יפול עליך משהו ממש גדול [וראיתי את זה קורה ונקרע החוט וזה מבאס...] את צריך לתת לו לרוץ הרבה ואל תתפלא אם הוא ירוץ גם 80-60 מטר לתוך הים [תלוי איזה דג זה...]

למעלה