זְוִיג

זְוִיג

הערה מתוך ספר שנפל* לידיי: בהתאם למינוח שנטבע לאחרונה למניעת בלבול, המילה "מין" מתייחסת ליחידת המיון הביולוגית הקרויה באנגלית species. המילה "זְווִיג" מציינת מין במשמעות sex, כלומר, מבדילב בין זכר לנקבה. [המתרגם] (הכתיב החסר המלא והמנוקד במקור. ז.מ.) זְוִיג? הממ - זה הגיוני. זה מאותו שורש כמו זוג זיווג והזדווגות. אבל זה מצלצל רע. מה אתם אומרים? (אולי דשא?) * נפל?! כן, בטח. נפל אחרי שנפרדתי מכמה עשרות ש"חים.

ססילי

New member
לא במשמעות סקס אלא במשמעות ג'נדר

אכן, נשמע רע! הצליל zv נשמע כמו זמזום, ולכן הוא כל כך מתאים לזבוב. ה ג שבסוף עוד סוגרת אותו בטריקה. כל ההבדלים המרעישים (ומהמשמחים) שבין גבר לאישה הופכים באיבחת זויג לעניין ביולוגי - מדעי - אקדמי. ואני אומרת: השאירו את הזויג לדבורים ולציפורים. לנו הבו סקס.

ססילי

New member
אתה יודע איך זה עם סקס

זה שהם יחד עוד לא אומר שהם מתאימים...

שורש חדש SEX

לדעתי צריך למצוא שורש בעיברית שירמוז בצליל שלו על המשמעות... לדעתי צלילים שחייבים להיות בו הם: ש/ס/ח.(נחמד עם ח' יהיה בו ושש'(SH)יהיה צמוד לו היכנשהו) שורשים להצעתי(יש בהם גם כמה שורשים שנמצאים בשימוש ועם בניין מתאים ניתן לתת להם משמעות אחרת): א.ח.ש ו/י.ח.ש ח.ש.נ א.ח.ש.נ ח.ש.ק א.ח.ש.ק ח.ש.ק.ק ש.ח.ה ש.ו.ח ח.ו/י.ש א.ס.ס ע.ס.ס מילים לדוגמא: מחשק(MECHSCHAK) אחשקה(ACHSHAKA) חשן(CHESHEN) עסס(ESSES) ועוד המון אפשרויות....

מה דעתכם על עוד חידושים?

הרשו לי להידרש לעיברות הטלויזיה והטלפון. נראה לי כי השח-רחוק לא ייקלט ולי יש הצאות מעניינות יותר: טלפון- מַשּוֹחַ(אם מתעקשים על שורש ש.ו/י.ח)MASOACH מַקְשֵר(שורש ק.ש.ר כמו מחשב)MAKSHER טלפון סלולרי(פלאפון)- משוחון(להקטנה) מקשרון(להקטנה) וידאופון(משהו לעתיד) מקשר חזותי משוח חזותי מַחְזֶה(שורש ח.ז.ה)MACHZEH מַחְזִיוֹןMACHZYON מצלמון MATSLEMON טלויזיה- מַצְפֵּה(משורש צ.פ.ה שם שיוצא מהפעולה שעושים בו)MATSPEH מַצְפִּייָה(למי שרגיל לטלויזיה בנקבה)MATSPYAH מַרְקֵעַ(שורש ר.ק.ע)MARKEA מַרְקַעַת(לאלו שרגילים לטלויזיה בנקבה)MARKA'ATH מַקְרֶנֶה MAKRENAH מִרְקַע(נכון שכבר יש למילה זו שימוש אבל ניתן להוסיף עוד שימוש אחד)MYRKA יש עוד הצעות מעניינות למילים שאפשר לעברת?

גנגי

New member
השח-רחוק לא ייקלט?!

למה אתה אומר את זה?

לאיזה sex התכוונת?

sex במובן מין או sex במובן מין? אופס... התכוונתי לשאול sex במובן יחסי-מין או sex במובן מין/ז'נדר?

גנגי

New member
ז'נדר?!

אתה מכיר את השיר "הֵי, הז'יפ, הֵי הז'יפ! איזה לילה מסביב..."?

יש עוד אחד

זכר, נקבה, חסר מין(מתרבה ברבייה א-מינית), או דו מיני שיכול לתפקד גם כזכר וגם כנקבה(טכניקת הישרדות נחמדה).

במובן יחסי מין

ולא במובן ג'נדר.... כמו שניתן לראות לפי השורשים... ג'נדר זה מגדר... אני דיברתי על הסקס כפעולה שעושים או ליתר דיוק על סקס כסוג של מגע או בכלל סוג של אינטראקציה ותקשורת בין אנשים אפילו אם אינה כוללת מגע(אלוהים יודע שיש דבר כזה ויעידו החשבונות המנופחים של כל חברות ה057 למיניהן והעומס בצ'אטים ותוכנות המסרים למיניהם בשעות הלילה הקטנות)

גנגי

New member
ניסן אלטשולר יקירנו,

השתמשת בכל כך הרבה נקודות - למה שלא תפזר אחדות מהן במקומות המתאימים, כמו למשל בסופי משפטים? כמה שלא לקצץ בהן במקומות שבהן הן מצויות אצלך במיקבצים, עדיין לא יחסר, אני מבטיחה. ~מילה של גנגי זו מילה~

אל תשכח עוד מונחים

ישנם עוד מונחים המתקשרים להזדווגות. התעלסות - (להתעלס, מתעלס, מתעלסת, מתעלסים, מתעלסות) - התגופפות חושנית עם אוריינטציה ברורה ליחסי מין. קצת יותר רציני מהלהתמזמז השטחי משהו וחסר את הכוונה להגיע למשגל. משגל - חדירה במהלך אקט מיני, לפעמים משמש לתיאור יחסי המין עצמם.

למעלה