זאבים באיזור הסופרלנד

Infin1ty

New member
זאבים באיזור הסופרלנד

מישהו יודע אם יש מספר כלשהו שאליו אפשר להתקשר על מנת שיטפלו בבעיה הזאת, או שבעצם אין מה לעשות אלא לא לעבור שם יותר? כבר מפחיד לעבור בסופרלנד, גם על אופניים וגם על אופנוע ובטח ובטח שאם רוצים לרוץ שם.

Guy Schlesnar

New member
יש תנים ושועלים,לא זאבים

וגם אם היו זאבים,הסיכויים שזאב יתקוף אותך הם אפסיים. כן,אפשר להאמין למיתוסים ולהגיד שזאבים הן חיות תוקפניות,אבל האמת היא שזאת פשוט שטות גמורה.

חןשסק

New member
מזה "יטפלו בבעיה הזאת"?

תנו להם לחיות בשקט...
גם ככה אין להם כבר איפה לחיות... עוד מעט כל הדיונות שם יהפכו לבית קולנוע

SoldieRonit

New member
../images/Emo45.gif וואו,את ונעם חשבתם לרוץ לכנסת?

אני מוצאת את עצמי כל היום משרשרת לכם "
"

קיר קמט

New member
למה כשאני אמרתי לה

שיעזבו את הטבע בשקט כבר, את לא נתת לי ח"ח? בווז. גזענות!

The Flash

New member
למה כולם תוקפים?

הבן אדם מפחד ואוהב את האיזור...ואולי אתם מוכנים להסתכן בלעבור ליד זאבים ו"לא להאמין למיתוסים", אבל זה מרתיע.

Infin1ty

New member
שאחד כזה יתן לך ביס בשריר התאומים

אני בטוח, בעצם אני יודע שאת לא תרשמי מה שרשמת עכשיו.. מה שזה לא היה, הוא רדף אחרי ורצה לקפוץ עליי. היה לי כבר מקרה במושב נטעים (למי שמכיר) שכלב התנפל עליי, למזלי לא קרה לי כלום חוץ מכמה שריטות וקסדה ששווה 700 ש"ח שהצילה לי את הראש. חבר נוסף שלי קיבל ביס בשריר התאומים.

בשכונה שלי

יש תנים ושועלים. אני לא מפריעה להם. אני נהנת מלהתסכל עליהם(ככה זה שגרים ליד ערימת חול עד יבנה)

enbalush

New member
אין מה לדאוג, השועלים והצבאים ושאר

בע"ח שחיים שם חיים בהרמוניה עם האדם (אם כבר... האדם פוגע בהם) הם חיים כך כבר עשרות שנים יחד עם עובדי "מקורות" הסמוכים להם.

enbalush

New member
אין מה לדאוג, השועלים והצבאים ושאר

בע"ח שחיים שם חיים בהרמוניה עם האדם (אם כבר... האדם פוגע בהם) הם חיים כך כבר עשרות שנים יחד עם עובדי "מקורות" הסמוכים להם.

למעלה