לb היקרה
קודם כל ברוכה הבאה לפורום שלנו. תראי, אני יודעת שזה לא מה שאת בדיוק רוצה לשמוע אבל אני חושבת שאת חייבת ללכת לרופא ולא רק צריכה כי אף אחד פה לא יוכל לעשות לך אבחון רפואי. את זה יעשה רק בעל מקצוע בתחום. הסימפטומים שתארת : כאבים בפרקים, נשירת שער, רגישות לשמש וכו´ הם סימפטומים קלאסיים של מחלת הלופוס כמו כן תוצאות הבדיקה שיצאה חיובית יכולה להצביע על כיוון זה אבל יתכן שזה מתאים גם למחלה אחרת ואולי ישש לזה קשר למחלת הנשיקה שסבלת ממנה- כך שאת רואה, רק רופא יוכל לספק לך תשובות לשאלות חשובות אלה. זכותך לדעת מה מצבך ואת לא צריכה להיתבייש או להרגיש לא בנוח " לנדנד" לרופאים. גם אני הרגשתי פעם כך ואמרו לי פה משהו חכם- זה מתפקדם לענות בשביל זה הם שם. אסור לך להזניח את בריאותך ולעסוק בספקולציות. אולי זה קצת מיטרד להתחיל להיתרוצץ בין בדיקות שונות ומשונות אבל האם לא כדאי לך לדעת אחת ולתמיד מה יש לך? וגם אם יתברר שזה לופוס, אז בהחלט אפשר לטפל בזה ולחיות עם זה טוב אם נשמרים ועוקבים אחר הוראות הרופאים המטפלים. בכול מקרה, תדאגי לעצמך ואל תזניחי את בריאותך. מקווה שעזרתי ואני כאן תמיד. דרך אגב, למה חשבת דווקא על לופוס? איך את מכירה את המחלה הזו?