זאב טנא - "חתול שחור" ו"חצי צוחק"

shykedmi2

New member
זאב טנא - "חתול שחור" ו"חצי צוחק"

האם למישהו יש את הדיסקים הללו ומעוניין למכור אותם במקרה? חתול שחור יצא בNMC, וחצי צוחק בהד ארצי, ואין להשיגם יותר. אם למישהו יש את הדיסקים הללו במקרה, או יודע איך אפשר להשיג אותם בכל זאת, אני אודה לכם אלף תודות. אהיה מוכן לעשות הרבה בשביל להשיג את הדיסקים האלו. בתודה, שי

פּלפּל

New member
זאב טנא

לפי מה שאמרו לי פעם מפיץ את הדיסקים שלו בעצמו ודואג מדי פעם לחדש את המלאי במספר חנויות בת"א: האוזן השלישית בשינקין, החור בשחור בשלמה המלך, ודיסק סנטר בדיזנגוף סנטר. מציע לך להתקשר לחנויות אלה ולברר אם יש להם, או אם הם יכולים להזמין עבורך מזאביק (אם יש לו). אגב, בהופעה שלו לפני שנה זאב טנא מכר את הדיסק "הכל במקום" בסביבות ה-20-25 ש"ח. ואם תרצה את "חתול שחור מארח", ההופעה מ-94, אולי יש לי עותק ספייר. שלח לי מסר.

shykedmi2

New member
אלף תודות -

רק שאתמול הייתי גם בקצת אחרת וגם באוזן השלישית וקניתי את ארבעת הדיסקים שלו, שהייתי בטוח שהם כולם: "טנא והזאב", "החתול השחור מארח", "הכל במקום" וזכרון קצר. לא קניתי את האוסף כי אני נגד אוספים באופן נחרץ. אגב, לידיעתכם, כולם ביחד עלו לי רק 124 שקל, וכל דיסק לא ייאמן. גם בקצת אחרת וגם באוזן אמרו לי את מה שאמרת. התקשרתי היום לקצת אחרת ואמרו לי שהפסיקו לייצר את הדיסקים האלו, מה שאומר שהדרך היחידה להשיג אותם הם ביד שניה. לגבי החור בשחור ודיסק סנטר לא בדקתי, ואלו רעיונות טובים, אני אברר. זאב, אגב מופיע כל יום שישי בתיאטרון תמונע. הייתי בהופעה ביום שישי האחרון, והוא פשוט אמן נדיר. אלף תודות לך! שי

Shykedmi

New member
אין

אין לא בדיסק סנטר ולא בחור בשחור. האם יש לך הצעה נוספת בשבילי, מעבר לדבר עם טנא עצמו? בתודה, שי

פּלפּל

New member
חבל

אלה בהחלט דיסקים טובים. במיוחד אני אוהב את "חצי צוחק" (מתוכו אפילו היה לרגע איזה להיט ורבע). לא נראה לי שיש הרבה ברירות אחרות, אלא להתמיד ולבקר בחנויות המשומשים. וסבלנות. אתה בר מזל שהשגת את ארבעת הדיסקים בבת אחת. לי לקח כמה שנים עד שהצלחתי להשלים את הדיסקוגרפיה המלאה שלו. אם אתקל במקרה בדיסקים האלה באחת החנויות, אבקש שישמרו בצד ואשלח לך מסר מיד.

למעלה