honey pie1
New member
זאפה תל אביב, 11.12.08 (או- OMG, ירושלים!)
טוב, אפתח ואומר שזו ההופעה הכי מיוחדת של מאיר שהייתי בה. אולי זה בגלל הסטליסט החדש(לי לפחות) והמגוון, אולי זה בגלל ירושלים, ואולי בגלל שהביצועים לרוב השירים היו יפים מאי פעם. ההופעה נפתחה במנגינה תימנית מסתורית(ככה זה נשמע לי לפחות
), שלצליליה עלו מאיר והנגנים לבמה. אחרי שהמנגינה הסתיימה, מאיר פתח ב"איילת חן". לאחר מכן הוא שר את "טוב לה וגם רע"(שהיה מדהים, כי עוד לא שמעתי אותו בהופעה חיה), והמשיך במנגינת הנדודים ושמע קולי. אני חייבת לציין שגם התאורה בהופעה הייתה מדהימה והוסיפה מאוד לאווירה, למשל היו כמה פעמים שהכל היה חשוך והאור היה רק על מאיר. זה היה מיוחד מאוד. מאיר המשיך ב"כמה אהבה", שם נדלק כמה פעמים אור מהצד למעלה, ומאיר שר לכיוונו כאילו זו מעין סרנדה... התאים מאוד לשיר לאחר מכן הוא שר את "וביניהם", ואז את "תגידי אש תגידי מים" ו"בשם האהבה", שבשניהם שמתי לב שהוא הוסיף ליווי קולי לקטעים מהמנגינה, וזה היה פשוט מקסים. לאחר מכן הוא שר את גשם, שסחף את הקהל כתמיד, ואז את לב סדוק. אגב, הבמה הייתה די מתפרקת ("בשם האהבה, הפסנתר פה הפסיק לעבוד...", ובקטע קטן מלב סדוק מאיר היה צריך להחזיק את המיקרופון ביד וגם לתופף), אבל הם התמודדו עם זה בצורה מקצועית ויפה, ובזמן התיקונים שהיו מדי פעם, דוד עדה ושאר הנגנים בעקבותיו הנעימו את זמננו עם מנגינות שונות... לאחר מכן באו מחפש את הכיוון, לך אלי, אל נורא עלילה ועננו, ואז... הפתעת הערב. "ברחוב הריק עבר אדם לבוש טלית", מאיר התחיל לשיר, וחשבתי שאני חולמת. ביצוע מצמרר לירושלים, שגרם לי להתרגש עד דמעות. זה היה כל כך יפה, ואני מקווה מאוד שהוא ימשיך לשיר את זה בהופעות, לטובת כל אלה שלא היו שם אתמול. אחרי הביצוע לירושלים, שהשאיר אותי פעורת פה, חשבתי לעצמי שכל מה שצריך עכשיו הוא שמאיר יבצע את "דומינו" (שזה גם שיר שמאוד רציתי לשמוע בהופעה חיה) וזה יהיה מושלם. ואכן, אחרי שני שירים, הגיע ביצוע נפלא לדומינו. הייתי בעננים..
לאחר מכן הגיעו "שירו של שפשף" ו"אהבה קצרה", שזכו לשיתוף פעולה יוצא דופן ומאוד כיפי מהקהל, ומאיר והנגנים ירדו מהבמה. לקול תרועות הקהל, כמה דקות לאחר מכן דוד עדה ומאיר חזרו לבמה, לטובת ביצוע מושלם ל"את שומעת". בהתחלה היה קצת רעש בקהל, אך ככל שהשיר התקדם נעשה שקט, ובסוף השיר שמעתי כמה אנשים נדהמים מהיופי. לאחר מכן, שאר הנגנים עלו לבמה, והחברים סיימו עם "אליה", "חלומות אחרים" ו"שער הרחמים". אני חייבת להגיד מילה טובה גם על עמנואל סלונים, יעל מלאכי ודוד עדה (והמתופף, ששכחתי את שמו): ), שניגנו בצורה מופלאה ובהחלט הוסיפו הרבה לערב הזה. אחרי שההופעה הסתיימה, ניגשתי למנהלת האישית של מאיר, וביקשתי ממנה למסור למאיר תודה בשם הפורום על הביצוע המדהים לירושלים. אגב, הבנתי שגם לה יש חלק בזה, בכך שהיא מקשרת בין הפורום לבין מאיר, אז תודה גם לך, מירי!:] יצאתי משם עייפה(מהשבוע שעבר עליי) אך מרוצה, וההופעה הזאת טענה אותי בהרבה אנרגיות לקראת עוד שבוע לימודים מפרך...
לקחתי איתי להופעה חברה שדיברתי איתה הרבה על מאיר עד היום והיא לא הבינה על מה המהומה, ובסוף ההופעה גם היא יצאה נלהבת, אז הרגשתי שעשיתי את שלי. אז תודה רבה ליסמין ולהפקה על הזכות להיות נוכחת בהופעה המדהימה והמיוחדת הזאת, ולמאיר, על כך שהוא מרגש אותי בכל פעם מחדש.
טוב, אפתח ואומר שזו ההופעה הכי מיוחדת של מאיר שהייתי בה. אולי זה בגלל הסטליסט החדש(לי לפחות) והמגוון, אולי זה בגלל ירושלים, ואולי בגלל שהביצועים לרוב השירים היו יפים מאי פעם. ההופעה נפתחה במנגינה תימנית מסתורית(ככה זה נשמע לי לפחות