זארה לא הוגנת אוףףףף רק לגברים חולצות של גאגא

Nens333

New member
תמיד אפשר לנסות גיזרה אחרת ../images/Emo8.gif

לא באמת, את יכולה לקנות חולצת גברים וללבוש אותה כרגיל... זה לא ג'ינס או משהו, חולצה מתאימה לכולם!

limors2

Active member
../images/Emo45.gifקניתי בפוקס כמה טישרטים גבריים.

והכתפיים היו קצת בעיתיות
אבל אולי זה היה בגלל שגזרתי את הצווארון החונק שלהן.

Nens333

New member
הומואים הם גם גברים! ../images/Emo6.gif

גבר לא מוגדר לפי משיכה מינית, אלא לפי... מה שמסתתר או לא מסתתר לו בין הרגליים
בתוך הקטגריה של גברים (בעלי ה___ בין הרגליים) יש את הסטרייטים, ההומואים ושאר ההגדרות... ואלה היו שישים שניות על ההבדל בין מין לבין משיכה מינית

chyio

New member
תודה על ההסבר!../images/Emo6.gif

זה נאמר בציניות, מקווה שאפחד לא נפגע

Nens333

New member
דווח לי שאין נפגעים בנפש, רק נפגע צחוק אחד...

מה קרה לך??? אין פה ממה להפגע...! גם צחקתי קצת בקול רם כשקראתי את התגובה שלך...! לא ראיתי בזה שום פגיעה, רק רציתי לתקן טעות. וחוצמזה, זה לא אומר שום דבר על הנטייה המינית שלי, למקרה שחשדת...

UnderTHE Bridge

New member
ואהה ואהה ואהאהאהא (קול כזה של טעות)

אף אחד לא מוגדר לפי המה שמסתתר לו בין הרגליים. המגדר שלנו נקבע אך ורק לפי הרגשות שלנו ואיך שנוצרנו, אם מישהו נולד עם איברים גבריים, אתה תוכל פשוט לבוא ולקבוע שהוא גבר, זה בכלל משנה מה יש לבן אדם שמול בין הרגליים? אתה מדבר לו עם האיברי מין או איתו? חשוב ממש לעשות את ההפרדה הכל כך בוהקת הזאת בין מגדר למין (זוויג) בברכה, ג'נדרקוויר זועם

Nens333

New member
../images/Emo93.gif (קול אחרי שטועים בשעשועון) ../images/Emo6.gif

בסדר, אז לא דייקתי...
אבל עדיין, הומו הוא גבר.

taroboy

New member
הומו הוא גבר לא בהכרח גברי חח

סתם,די להגדרות! מסכים עם האדום שלנו :)

Nens333

New member
לא אמרתי גברי, אמרתי גבר...

אבל היה בלבול קטן... בוא נגיד שאני יותר התכוונתי למין- זכר או נקבה (מה שלא נקבע לפי משיכה מינית אלא לפי נתונים פיזיים פנימיים וחיצוניים) והוא יותר דיבר על מיגדר- זכר או נקבה (גם לא נקבע לפי משיכה מינית, אלא לפי ההרגשה של האדם). יאללה, סגרנו את זה

sexon4

New member
תגידו...

בזמן שסטרייטים מעריצים את יופיו של המין הנשי, הומואים מעריצים את יופיים הם ואת יופי גופם של המין הגברי, זה לא הופך הומואים ליותר גבריים לפי הלוגיקה? חח :p

למעלה