זאת אני- אולסנית. יש לי הודעה:

זאת אני- אולסנית. יש לי הודעה:

אני עוזבת! היה לי יום ממש עצוב
. קיבלתי ציון נמוך במבחן ויצא לי לדבר עם כמה אנשים לא נעימים. האמת שרק לא מזמן חזרתי מתקופה ארוכה שבה לא כתבתי אבל הפעם אני עוזבת לתמיד. אני לא הפסקתי להעריץ את התאומות. אני אתגעגע
שיהיה לכם רק טוב.
נוי.

תיקון*

חבל שהפסקת להעריץ את התאומות....אבל לא נורא
תוכלי להעריץ כל מי שתרצי:) תהני בכל מה שתעשי ובפורומים שתהיי (אם תהיי), וזהו...היה נעים מאוד לדבר איתך ואת מאוד נחמדה...........ביי!

motib4

New member
אמרתי לך את הסיבה... ../images/Emo4.gif ../images/Emo29.gif

וזה לא משהו אישי נגדך. חבל, זו לא סיבה לעזוב.

מה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo187.gif

לא הבנתי 2 דברים : 1) אז למה את עוזבת
כאילו ממש לא הבנתי ...
2) מז´תומרת לא המליץ עלייך בבקשה לפורום

A d i d a

New member
גם מוטי לא המליץ עליי לפורום..

אבל זה לא אומר שום דבר. אם הוא בחר לא להמליץ אז לא נורא. את לא בפורום בגללו, את בפורום בגלל שאת מעריצה את התאומות ואני בטוחה שזה לא היה נגדך.

motib4

New member
תודה עדי, ונוי... ../images/Emo29.gif

נימקתי באותה סיבה בדיוק.

shelly cool

New member
צ´מעי......

לא כדאי לך לעזוב בגלל שטויות אבל אם את מתעקשת אז... תעזבי...נתגעגע...

דובונית כנסי../images/Emo26.gif../images/Emo85.gif

רק בגלל זה תעזבי את הפורום
זכותו של מוטי לבחור מי שהוא רוצה וזכותו גם לא ליבחור אף אחד... זה המנהל וזה הכללים מה היית עוזבת את הבית ספר עם המנהלת לא הייתה מרשה לך לעשות משהו
ועם התדרדרת בגלל הפורומים בלימודים אז תכתבי פחות אבל למה לעזוב את רואה כמה אנשים פה לא רוצים שתעזבי
וגם אני לא רוצה
נו בחיייייךךך תארי ועל תדברי שטיות
! ועם ההחלטה היא ההפך בסופו של דבר..... למרות שאת יכולה קצת לקורא שירשורים ולהתחרט לפני ההחלטה הסופית אז אני מאחלת לך כל טוב וכמובן שתמיד נתקבל אותך בזרעות פתוחות
אוהבת אותך
ות מואואההה[:

ruth yehuda

New member
למה את עוזבת?

רק לפני כמה ימים אמרת שזה הפורום הכי נפלא וזה.... ולגבי הפורום שלך: את לא חושבת שכל המעריצים צריכים להיות בפורום אחד-מאוחדים??? אל תעזבי! ויש לי עוד משהו חשוב להגיד לך אל תעזבי!

Alexis14

New member
רות!../images/Emo113.gif

היא לא רצתה לפתוח עוד פורום לתאומות, אלא פורום לנושא אחר, אבל צריך המלצה של מנהלי פורומים קיימים, והיא כנראה ביקשה ממוטי והוא לא הסכים. ואני מבקשת ממך לא לכתוב עוד הודעות ארוכות כאלו, זה מעצבן.

למעלה