זאת באמת גסות רוח מוגזמת?

Shamy

New member
עד כמה שזכור לי

הוא מדבר על אותה בחורה כל הזמן לא אחרות. לצערי הרב לכותב ההודעה המקורית כנראה יש פיקסציה מאוד לא בריאה על אותה גברת והוא אינו מצליח להשתחרר ממנה מזה שנים כבר עד כמה שאני יודעת. ייעצו לו לפנות פה לייעוץ מקצועי פרטני ולגשת בדחיפות למקומות מקצועיים שיטפלו בהתמכרות שלו לסמים. יחד עם זאת כל הודעות אלו הן ללא הועיל. מניסיון אישי שלי לנסות לתת תמיכה על גבי הפורום במקרה של כותב ההודעה זה מעט כמו כוסות רוח לאדם בר מינן, שכן בעיותיו אינן תואמות כל כך לייעוץ במתכונת פורום אינטרנטי וזקוקות למענה מקצועי ומהימן הרבה יותר. על כן הפסקתי לענות על ההודעות כי אני לא דון קישוט ואין לי כוונה להלחם בתחנות רוח. אינשטיין פעם אמר טירוף הוא לעשות בניסוי אותו דבר באותם תנאים ולצפות לתוצאות שונות. משפט חכם שאני מאוד דוגלת בו באופן אישי. בקיצור - אין לי מה לשפוט, אבל בהחלט גם אין לי מה לענות.

Skar FaSe

New member
-

אני לא נרקומן! - סתם עשיתי שטויות אותה תקופה באותה תקופה

Skar FaSe

New member
זאת באמת גסות רוח מוגזמת?

- כשהכרנו היה -wow- נתנה לי יחס של נסיך היא זאת שהתחילה איתי, היא זאת
ש ״חיממה״ אותי, היה יותר נהדר מנהדר והרגשתי שזה באמת אמיתי - לא כמו עוד סתם בחורה שהכרתי
אבל זה נדפק - באשמתי בגדול כי לא לקחתי את הצ׳אנס - נורא רציתי !!! אבל
לא הייתי מוכן לבחורה כזאת - ו"לא הלכתי על זה' כשהיא היתה מחייכת אומרת שהכל אפשרי עד שהיא התבעסה והעיפה אותי ללעזאזל
ואז אחרי כמה זמן התחלתי להרגיש signals מהכיוון שלה... חשבתי סתם
מדמיין, אבל היא התחילה לדבר איתי אחרי תקופה של נתק טוטאלי - נפגשנו,
ים נשיקות צרפתיות, והסתובבנו עד הבוקר... לקח שלושה שבועות עד שהצעתי לה
להפגש -כשששאלתי אם בא לה - אמרה : -״כן״ אבל, ראתה שכלום לא קורה והיא אמרה:-״אתה כל הזמן מתחמק ממני...״ הזמנתי והיא התחילה חהתחמק והיתחילו תרוצים -״עסוקה כאב ראש לחץ דם״ו כו׳ אולי באמת כאב לה הראש אבל התחמקה שבועיים וחצי... התנצלתי ניסיתי היא גם התחילה להיות בקשר נפגשנו ...
בילינו בעיר ואחר - כך באנו אלי הביתה -יין מתמזמזים, מתנשקים ותוך כדי היא
שואלת אותי :״מה אתה עושה מחרתיים?״ ליוויתי אותה הביתה, ואחרי יומיים היא
שולחת ~sms~ ״מה עיניינים...? חשבתי שנפגש היום?״ נפגשנו באנו אלי הוצאתי
יין כמו אידיוט לקחתי קוקאיןת וזה זרם באופן טבעי ל ל~sex~ ולא עמד לי...
היא התבעסה, ונסעה הביתה, ביטלה איתי דייט למחרת... אמרה שמרגישה רע אחרי
אתמול , וגם אמרה שאני מפסיד המון בישביל קצת הנאה (סם) התנצלתי, היינו בקשר פעם בשבוע ( -, +) אחרי הקטע המבאס אבל היא התחמקה כשהזמנתי אותה להפגש -ואחר- כך היתה מתנצלת שמתחמקת - גם כשהתנצלתי על הכל כתבה שמתגעגעת ( אבל נראה לי שסתם צחקה עלי )וזה התחיל לעצבן... ואחרי זה ראתה תמונה שלי ב face- book וכתבה לי ״חשבתי שטסת ל -Los Angeles עם smily- עניתי בציניות
- חשבתי שטסת ל -Monaco"
ענתה: ״בכייף
זה מקום קלאסי וגם החוף שם יפה
״ אז כתבתי לה:
״ טוסי,תישתי מרטיני וותסתכלי על הזריחה לחצתי ENTER והוספתי: או על השקיעה
היא:״
(שם) למה כתה כזה גס רוח? זה מרגיש שכאילו נעלהת עלי...?
- - עניתי והסברתי שאני לא גס רוח שלא התכוונתי- הזמנתיי ל coffee ~ התעלמה...- אחרי שבוע התנצלתי עוד פעם וכתבתי קצת
- ענתה: ״הכל טוב , לא נעלבתי״- הזמנתי לקפה - התעלמה.....
- מאז כמעט כלום.... לא מדברים
- מה כבר אמרתי לה??
- שתי מרטיני ותסתכלי על הזריחה
- - או השקיעה
- קצת סרקזם....
- או זה כל הקטעים ביחד כולל הקטע עם ה "sex"
- העיפה אותי מכל המדרגות.....

-

שלום

הקשר הזה נקרא לי רגיש, יש בו הרבה תהפוכות וחוסר ביטחון. אולי אפשר לנסות שוב, יותר לאט, לא למהר למגע קרוב. אני מניח שעכשיו יש קצת מבוכה והיא יוצרת קיפאון. שלח לה הודעה חביבה, ספר לה על מה שקורה בחייך בזמן האחרון, נסה לשוחח אתה, שאל אותה שאלות על הקורה בחייה מבלי להיראות חוקר, והכי חשוב שתפתחו את הקשר יותר ביציבות, באטיות ובהדרגה ואז גם יהיה יותר אמון. כמובן כדאי גם שתשאל אותה למה הפסיקה לענות לך, אבל זה בתנאי שכבר ניסית ליצור אתה קשר שוב ולא ענתה.

למעלה