זאת בעצם תגובה למישהו אבל

Ergil

New member
זאת בעצם תגובה למישהו אבל

ממילא אף אחד לא יקרא אותה אם היא תהיה בעמוד אחר אז הנה: זה בקשר לדיון הקצר בקשר למילחמות שמאיצות התפתחות. קודם כל שום דבר לא מאיץ התפתחות כמו מלחמןת. עובדה דבר שני הטילו את פצצות האטום על יפן כי היא סירבה להיכנע, לא כי גרמניה היא אירופאית! בלי קשר למשהו שאי פעם אמרתי קודם, קראתם את טרילוגיית חרב האופל? אם לא שם בא המפגש בין טיכנולוגיה וקסם. בעיקבות קריאת הספר הזה חשבתי על משהו. בסופו של דבר, אולי אפילו כבר היום, הטכנולוגיה היא קסם, למי שלא מנוסה בה. תחשבו על זה.

הייזל

New member
תשמע

ההתלהבות שלך סוחפת אבל בבקשה נסה לשרשר הודעות במקום המתאים. אין צורך לציין(אני מקווה) למה מחקתי את שאר ההודעות שלך, נכון? בתפוז עדיין אין את האפשרות לשרשר הודעותץ נסו לשמור על סדר. תודה.

preacher

New member
תגיד לי,

על איזה עמוד קודם אתה מדבר? הפתיל נמצא שלוש הודעות למטה. הפתילים בתפוז עולים למעלה כשנכתבת בהם תגובה חדשה, ופתילים בלי תגובות חדשות נדחפים למטה. אה כן, כל הפורומים האחרים ששאלת אם יש שם מישהו? אז יש, והרבה. רק שלא עונים לשאלות טפשיות שם. זה פורום, לא צ´אט. ונסיים בנימה אופטימית: ברוך הבא לעולם הפורומים.

Ergil

New member
שאלה קטנה מפי מישהו לא מנוסה בפורומ

צריך לעשות REFRESH כדי לראות הודעות חדשות?

preacher

New member
הן לא מגיעות כל כך מהר

אל תשאר על עמוד הפורום ותעשה REFRESH. אנשים נכנסים לפורום פעם פעמיים ביום בממוצע. אה, הנה כמה טיפים: א. תקרא את "עריצה היא הלבנה" של היינליין. ב. אל תשאל מי מכיר סופרים. אנשים כאן מכירים סופרים, תאמין לי. יש כאן אנשים מגילאי הבי"ס עד ארבעים, וחלקם קראו מאות ולפעמים אלפי ספרים. קראת ספר? אהבת או לא אהבת אותו? תכתוב על זה. תפרט כמה שאתה רוצה. היו לך שאלות על הספר? משהו נראה לא הגיוני? תכתוב על זה, תשאל. אבל אם תשאל שאלות כלליות כמו "מישהו מכיר ברדבורי" אתה תקבל מקסימום תגובה כמו "כן" או "לא" (מאוד לא סביר שתקבל לא, הוא ולם נורא ידועים). זה לא יתפתח לדיון מעניין.

למעלה