זאת ההודעה המאה שלי

Efrat K

New member
זאת ההודעה המאה שלי

כי אני כל הזמן מנסה להעלות הודעות וזה לא מצליח לי. בכל מקרה לא הספקתי לכתוב בשרשור הכרות כי הייתי בפולין,סרטונים אפשר למצוא פה: http://www.youtube.com/user/Efratk אז,לכל מי שלא מכיר(שזה בטח כמעט כולכן)אני אפרת שמיניסטית מאמי"ת עירוני ו' חיפה.

Efrat K

New member
אולי את מכירה את בת דודה שלי

היא לומדת בכפר פינס בכיתה י"ב,קוראים לה שירה וגנר במגמת מוזיקה(מנגנת בחצוצרה).

mgirl

New member
הא אני מכירה אותה

מזכרון, נכון? היא למדה פעם באולפנית בפרדס חנה, 2 כיתות מתחתיי...

Efrat K

New member
כן היא גרה בזכרון יעקב

היא למדה באלישבע בפרדס חנה,הרב ליאור שהיה אז מנהל כיום מנהל בבי"ס שלי(אמי"ת עירוני ו' חיפה).

mgirl

New member
הה באמת הוא מנהל אצלכן?

דאחקות, את יכולה למסור לה ד"ש ממיכל קסל למרות שאני בספק אם היא תזכור. גם הוא בטח לא יזכור. לא עשיתי לו הרבה בעיות, זה היה רק בחטיבה.. יש לו מזל שהוא לא היה מנהל שלי בתיכון

Efrat K

New member
הייתה אצלי מישהי בכיתה שעברה ללמוד באלישבע

היום היא בי"ב,היא התחילה ללמוד שם בכיתה י' כי היא גם עברה לזכרון יעקב.

mgirl

New member
אם היא עברה בכיתה י'

אני כבר מזמן לא הייתי שם :) אז אני בטח לא מכירה. את התיכון שלי עשיתי בעפולה...

hili2006

New member
שירה וגנר?

אני מכירה אותה מהצעקות של "להחזיר את שירה וגנר" כשהייתי באולפנא.. חחח (עליה מדובר.. נכון?)

hili2006

New member
לפי מה שאני יודעת (וזה לא הרבה)

היא הושעתה או סולקה.. לא יודעת בדיוק מהאולפנא כי לפי מה שאני הבנתי היא הלכה לגוש קטיף בלי רשות או משו כזה.. אז כל הבנות היו צועקות "להחזיר את שירה וגנר.." אפילו היה לזה מנגינה.. וכתבו את זה על התחנת אוטובוס שליד כפר פינס.. "המציץ למי שמבין בזה" אבל אל תתפסי אותי במילה.. זה מה שאמרו לי שקרה איתה.. או לפחות זה מה שאני זוכרת שאמרו לי.. אני בטוח טועה במשו..

Efrat K

New member
וואי,לא היה לי שום מושג

אבל זה בגלל שאני טיפוס מאוד מעופף.

Efrat K

New member
אני מכירה אותך מהאינטרנט

אבל בטח שלא במציאות,אני גם בקושי הייתי הולכת לב"ע. הייתה תקופה שבאתי שנה ברציפות לכל הפעולות בשבת אבל הבנות אצלנו לא ממש התייחסו אליי,אני די בלתי נראית שם.

למעלה