"זאת הפעם הראשונה שהתרגשתי כ"כ.."

"זאת הפעם הראשונה שהתרגשתי כ"כ.."

[או: ירמי קפלן באלפנט, ק. חיים, 18/7 עזבו אתכם מהתחלות ופתיחות. הפעם אני אתפוס את השור בקרניו ואגיד שהתאהבתי. לא חשבתי שזה יכול לקרות, ובהתחלה זה הרגיש כמו צביטה קטנה בלב, כמו עוד יפעת קטנה על הכתף שאומרת לי לעזוב את זה, ולא להכנס לשם. אבל חבריי, הפעם התאהבתי. הגעתי להופעה של ירמי שמחה ומאושרת בידיעה שערן צור יופיע ביחד איתו. אני מכירה ממש מעט חומרים של צור, וידעתי שסביר להניח שבחלקים שהוא ישיר שירים שלו, אני אשב, אלגום עוד בירה ובין היתר אשתעמם... אני שמחה להודיע, קבל עם, עדה ויפית -אני מאוהבת. אני רוצה לכתוב עוד על ההופעה, ושהיא הייתה מדהימה, שירמי שר שירים ישנים וחדשים, השתגע, עלה על שולחנות, השפריץ מים על הקהל, תופף ועשה הרבה שמח... מצד שני שההופעה הייתה קצרה (או שפשוט נהניתי כ"כ שלא שמתי לב שהזמן עף?
) והלוואי והוא היה עושה יותר חומרים ישנים ומוכרים.. רוצה כ"כ, כ"כ רוצה אבל כל מה שעובר לי זה ערן צור. -=- הייתה הופעה ממש כיפית. הבעיה היחידה [מלבד הסאונד, אבל היי, זה האלפנט, ידוע שהסאונד חרא
] היא שלא עושים הופעת רוק בישיבה. נכון, אנשים רוצים לשתות, ונכון, זה פאב, אבל יש מספיק הופעות שאפשר לשבת ולשמוע, וזו... זו דווקא הייתה הופעה שמחייבת ריקוד והמון כיף פיזי. אז כל מה שנשאר להגיד הוא "לחץ פיזי מתון ובכייני על המרתף 10, כדי שיביאו את ירמי בעונה הבאה" ו"תודה רבה לרוקישראלי שנתן לי כרטיס:) " אהה!! ודבר באמת אחרון - נדמה לי שראיתי את האדם שזכה בכרטיס נוסף (היה עם מצלמה ועוד אדם גבוה?). היינו צריכים לעשות מפגש שכזה

talspi

New member
ירמי וערן

יום רביעי, לקחתי מטלטליי ונסעתי לראות את ערן צור מתארח בהופעה של ירמי. דבר ראשון, נסיים עם החלקים הרעים - הופעת ישיבה? במקום כל כך קטן יוצר חוויה צפופה מאוד, והסאונד? בעייתי מאוד, אבל נו מילא, הבלגתי. יש איזשהו קסם בשילוב בין ערן לירמי, הם מגיעים מ 2 קצוות שונים לחלוטין של הרוק הישראלי, מהצד אחד בפינה הכחולה ירמי מהצד הפופי של הרוק, בפינה האדומה הנגדית חמוש בגיטרת באס עצבנית - ערן צור שבא מהצד היותר כבד והאפל של הרוק. ואיכשהו השילוב בינהם הביא אותם לעמק השווה! זה שירמי פרפורמר מעולה (גם בגיל מזדקן - ואולי בגלל הגיל המזדקן) זה ידוע, אבל נורא אהבתי לראות גם את ערן צור שתמיד מאופק משהו קצת משחרר. ערן שר שירים של ירמי (מחטט, אני אשתנה ועוד), וירמי שירים של ערן (ערב ב' כסלו, המכסה הירוק), כשכל אחד שר את השיר בסגנון שלו. כשערן היה ללא הבאס זה נראה הכי טוב, פתאום הידיים שלו משוחררות, הוא בלי סטנד, ומהחזות הקרה שלו יוצא אומן משוחרר יותר. אחר כך ירמי המשיך לבד, עם קצת שירים חדשים, והרבה ישנים תוך כדיי שהוא קופץ על השולחנות על הבאר ועל כל מה שהיה בדרכו. לסיכום - נהנתי....

gal1983

New member
לא יפה מה שאת עושה עכשיו!!!

דכאת אותי עכשיו , קראתי באתר של האלפנט שההופעה תיהיה בחוץ ולא בפנים והחלטתי שאני אוהב את הירמי שלי דווקא בהופעות אינטימיות בתוך הפאב. אם הייתי יודע שזה יהיה המצב הייתי בא. לא נורא, אני שמח שנהנת.. אני ראיתי את ירמי לא מזמן - אז זה לא נורא. תודה!

גם אני הבנתי שההופעה תהיה בחוץ...

אבל היא הייתה בפנים:) היא לא הייתה אינטימית כ"כ כמו שנדמה, למרות שדחסו את כולם במקום אחד, והיה נראה כאילו זו הופעה אינטימית. בטח יביאו אותו גם למרתף 10, ושם זה לא יכול להיות אלא אינטימי, ואז תהיה יותר ממוזמן לבוא

gal1983

New member
אני לא גר בצפון

אלא בעיר הקודש :) רק קופץ מדי פעם להגיד שלום למאמא ופאפא.... אבל מרתף 10 הוא בהחלט מקום משובח ביותר.

לא צריך לחץ פיזי

ירמי היה אצלנו שלוש פעמים העונה ועוד יהיה. אצלנו הוא עושה מופעים אקוסטיים והם לא פחות מעניינים (אם לא יותר) מאלו החשמליים.

dsol

New member
הופעות של ירמי הם בדרך כלל בישיבה_../images/Emo189.gif

מסיבה לא מובנת
כי ירמי פשוט הורס את השולחנות וגם ככה לא נותן לאנשים לשבת
(כמו שצריך
) אני מחכה שהוא יחזור כבר להופיע לבד.. ולא בתור אורח בהופעה !!

AvtipuS

New member
מצלמה זה סימן ההיכר שלי

וכן הייתי עם גבוה.
אוקיי, לפי התיכנון: ההופעה הייתה אמורה להיות מאחורי האלפנט,במקום פתוח,בעמידה, כמו מתי שג'ירפות הופיעו שם. לכן,הנחתי שהיא תתחיל יותר מאוחר מ 22:00. אבל, ההופעה הייתה בפנים [לא יצא לי להיות בהופעה בפנים אם פעם]. הגענו ב 21:55 בערך וראיתי דרך החלון איפה שה"קופה" שיש הרבה אנשים יושבים בפנים, ואחרי שקנינו כרטיס אחד [תודה על הכרטיס השני
] אמרו לנו להיכנס פנימה ושאם אין מקום למטה שנעלה למעלה. למטה-לא היה מקום בכלל. למעלה-לא היה מקום בשולחנות שאפשר לראות מהם משהו. אז התיישבנו על כסאות גבוהים שאפשר בערך לראות חלקים מהבמה [לא רק שלא ראינו,גם היה עמוד באמצע], את מופע החימום של דיה רז אני בקושי ראיתי וחבר שלי בכלל לא ראה. [לשמוע היה קשה כי אנשים לא הפסיקו לדבר לשניה, אבל ממה ששמעתי היא נחמדה מאוד] שירמי,שאר הלהקה ואורח מיוחד בגיטרה-ג'נגו עלו,כל מי שישב מאחורה [למעלה] עבר לעמוד קצת קדימה לראות יותר מההופעה. פלייליסט: 1.בא מפנים [שיר חדש] 2.מודדת 3.ראשון שבת 4.מעבר לגדר [שיר חדש] 5.קולה וברה 6.כמה את יפה [שיר חדש שאני אישיתי שמעתי אותו בהופעה המשותפת עם חמי בסיטי הול ואהבתי ממש] 7.המכסה הירוק [ביחד עם ערן צור, שיר של כרמלה גרוס ואגנר] 8.מחטט [עם ערן צור] 9.לילות של ירח מלא [שיר של ערן צור] 10.ערב ב' כסלו [שיר של ערן צור,אחריו ערן צור ירד] 11.הזונה והכלב 12.חשק [שיר חדש] 13.הרבה דברים 14.אני אשתנה [לפני השיר ירמי הזמין חזרה את ערן והם ביצעו אותו ביחד,אחריו ערן שוב ירד] 15.הדפוק הזה הדרן: 16.גלי 17.מחפשת 18.שיר באנגלית שלא זיהיתי [מישהו מהקומה השנייה צעק משהו וירמי אמר שהוא שמע שהוא צעק אז הוא יבצע אותו] 19.קיץ [עם ערן צור,שיר של ערן צור שאחריו הוא ירד] 20.מדוע לא באת הייתה הופעה טובה,ירמי,הלהקה וערן צור סיפקו את הסחורה. כרגיל ירמי קפץ על השולחנות,על הבר,השפריץ מים לכל כיוון,נתן לצלם לשיר [בסוף של הדפוק הזה] ועשה שמח. בשבילי זאת הייתה "חוויה לימודית"- להופעות בתוך האלפנט לבוא מוקדם ולתפוס מקום למטה. למעלה זה היה לי "מנותק" מדי ממה שהולך למטה ולא היה לי כ"כ חופשי לשיר את השירים ולקפוץ. [מישהו בדק שהקומה השניה היא לא מפל-קל? כל צעד קטן שם הכל רעד
] תודה שוב על הכרטיס
תמונות נוספות בקרוב.

osn

New member
ואני

ויתרתי כי חשבתי ללכת ליעל דקלבאום בביט. בסוף לא הלכתי לאף אחת מההופעות... שמחה שנהנית, ירמי באמת ענק, ובכל מקום שערן מתארח רק טוב יכול לצמוח!

bleeding guitar

New member
ירמי וערן בהופעה אחת ../images/Emo168.gif

נשמע שילוב מעולה למדי תודה על הסיקור בייבי

למעלה