זאת לא רק סדרת טלוויזיה

יואבי17

New member
זאת לא רק סדרת טלוויזיה

ברור לי שקיימים אנשים רעים בעולם הזה (השואה, עבדות, רציחות עמים ועוד אינספור מקרים). אבל איכשהו תמיד חשבתי שמחשבות פליליות, כמה שמתעסקת בצד המעוות של המוח האנושי, היא רק סדרת טלוויזיה. (אני מודה שאתם פה מאוד עוזרים לתפישה הזאת עם ההתעסקות המוגזמת שלכם בדמויות ולא במקרים עצמם וההיבטים הפסיכולוגיים של הפרקים). היום ראיתי משהו מזעזע, משהו שבאמת גרם לי להאמין שהמוח האנושי לא רק מעוות בטלוויזיה, אלא הוא באמת ככה. ג'וזף פריצל, אב אוסטרי ל-7 ילדים הצליח לחטוף אחת מהבנות שלו, בטענה שהיא ברחה לחיות עם כת. הוא כלא אותה במרתף 24 שנה (פאקינג 24 שנה, לא במשך פרק של 45 דקות), קשר אותה לקירות, אנס אותה ועשה איתה 7 ילדים. מתוכם שלושה גידל במרתף הבית יחד איתה, שלושה נוספים העלה למעלה בטענה שהיא השאירה אותם על סף הבית שלו, ועוד ילד שנפטר קצת אחרי הלידה. כל הסיפור התגלה לאחר שבת/נכדה שלו אושפזה בבית חולים אך הרופאים לא ידעו מה לא בסדר. הסתבר שהיה לה מחסור בויטמין D, ויטמין שאמורים לקבל מהשמש. התוכנית הזאת תוכננה כל כך בקפידה ונעשתה בצורה כל כך מחליאה. האב היה לוקח חופשות ואישתו לא ידעה כלום, היא האמינה שהבת ברחה, היא האמינה שהילדים הושארו על סף הדלת והיא לא בדקה יותר ממה שבעלה אמר לה. החברה האוסטרית מאוד מאמינה בפרטיות, לא להתערב בדברים שלא קשורים אלייך. השכנים בחרו לא לבדוק לעומק מדי את המוזריות של האב, הקפדנות ושלטון הברזל שלו במשפחה. אני מזועזע. גם מהסיפור, גם מה"גאוניות" החולנית שעומדת מאחורי כל הדבר הזה. "סודות מהמרתף", יס דוקו. מסמך אנושי מזעזע

radio active

New member
סיפור מוכר,

גולה ופורסם לפני כחצי שנה,אם אני לא טועה אפילו פירסמו כאן קישור לכתבה.

למעלה