זאת עובדה ש

limi fr

New member
זאת עובדה ש

לינקין פארק מנגנים רוק נקודה. אולי הם משלבים גם היפ הופ וראפ בשירים שלהם, (וזה בעצם מה שמייחד אותם מלהקות אחרות) אבל הם נחשבים להקת רוק מכל הבחינות. ופופ? מה הקשר שלהם לפופ??? פופ זה מוזיקה מאוד יפה, אבל בינה לבין לינקין פארק יש מרחק של הרבה קילומטרים.... הם בעצמם טוענים שהם לא אוהבים פופ ולא משלבים פופ בשירים שלהם.

ExoduS

New member
נו מה רצית שהם יודו שהם פופ???

ובריטני ספירס אומרת שהיא בתולה!

XT

New member
פופ!

אם כבר, הקשר שלהם לרוק הוא גדול במקרה יש להם גיטריסט בלהקה...ועוד איזה הומו (אני שמעתי שהוא באמת הומו) שצועק כל הזמן אבל הם פופ, למה אתם מתעקשים שהם רוק? ברוק או מטאל הדגש זה על האינסטרומנטל (ובלי די ג´יי בבקשה) XT have a nice day

SuperTom

New member
התכוונת בזה שצועק ל...

צ´סטר? הסולן שלהם? אם כן אז רק תדע שהוא נשוי כבר איזה 5-6 שנים...סתם שתדע....חחח..ולאישה הוא נשוי כמובן...
ולקטע של הפופ אני באמת לא מתכוון להגיב.... כמו שאתם אמרתם..אין לי כישרון כתיבה...אז אני לא יצליח לשכנע אותכם... אבל אני רק יודע שאני לא שומע ולא ישמע בחיים שלי משהו שרק טיפה נשמע כמו פופ.... וזה ששמים את לינקין פארק באמ טי וי ממש ממש לא הופך את זה לפופ...מה הקשר לעזאזל??? אמ טי וי ערוץ באמת גרוע שרוב השירים בו פופ..וזה שיש בו גם רוק (כמו לינקין) לפעמים לא אומר שום דבר.... אני לא מבין יותר מדי בסוגים של רוק...אז אני לא יגיד לכם איזה סגנון הם...אבל רוק הם 100 אחוז כן...והיפ הופ... חח..אז כן הגבתי בסוף...

XT

New member
סילחו לי

לא ידעתי שהוא היה נשוי.......אני לא מתמצא בלינקין פארק XT have a nice day

roadkiller

New member
בוא נגיד

שהם מגדירים להקה כמו U2 בתור פופ אז אין ספק שלינקין פארק זה פופ

roadkiller

New member
אתם מצחיקולים

אני במקומכם הייתי אומר: אוקיי לינקין פארק זה פופ אז אנחנו אוהבים פופ אתם אוהבים את זה אז מה אכפת לכם שקוראים לזה פופ

Alinush182*

New member
יש כמה דברים שאתה צריך לדעת.....

פופ פירושו פ-ו-פ-ו-ל-א-ר-י וסטינקין פארק אכן פופולארים, כי אי אפשר להעביר חמש דקות בלי לשמוע את השיר שלהם...... וזה לא 100% רוק אלא זה רוק+פופ+היפ הופ+ראפ+ניו מאטל....

למעלה