זאת פלישה.

הסבר לפלישה -

אתם גיקים. ג-י-ק-י-ם! ולא חנונים כמו שאתם טוענים בתוקף! והסיבה (מתוך הבלוג של האחת והיחידה, הנסגדת מכאן ועד הודעה חדשה, שוכנת עזריאלי המקורית, קמומיל. ועבר שיפוץ על ידי): "החנון- הוא טיפוס מופנם שקט וכמעט ללא חברים, רוב הסיכויים שתחומי העניין שלהם יקבילו לאלה של הגיק, אבל הוא יהיה חסר חוט שידרה,בטחון עצמי וצבע שאינו לבנבן ורדרד. לחנון לא תהיה תמיכה והוא יוכה לרוב ע"י בריוני בית הספר, מה שנוראאא יתרום לביטחון העצמי שלו, בעתיד יתפתח הבחור אם יצא מזה לגיק, ערס או כל דבר מוזר באותה מידה. הגיק לעומת זאת הוא טיפוס שיצא אל העולם בשביל להכיר אנשים בעלי תחומי עניין דומים, ופתח אגודות שונות לתחומי העניין המשונים שלו בבגרותו, הגיק הבוגר הוא לרוב אדם עם ביטחון עצמי והומור לא רע. כל לובש שחורים ממוצע הוא לרוב גיק ותחומי העניין שלו יכללו איזה דבר גיקי בעברו, גיקים יש מכל הסוגים, הגוונים והקבוצות. הם מתקבצים לרוב במקומות משונים ליד הסינימטק, כפר בתיה ושאר מקומות בהם מתקיימים כנסים, ומבריחים כל נוכחות ערסית. הגיק המוזר ביותר הוא הטרקי, שקירבתו להיות חנון היא מטרידה אך נסלח להם כי הם משעשעים. המוני גיקים כאלה מתנדבים באותם כינוסים, ומוצאים את עצמם יושבים על מדשאות לעיתים ושרים את אחד מי יודע בגרסאת רוק מתקדם זייפני משו בעוד פריקוני כנסים עוטים לעברם בסימוני צלב עם הידיים." (יש לציין כי אומנם לא כל הגיקים הינם לובשי-שחורים, אך הגיקים מהווים אחוז גבוה למדי בין אותם לובשי-שחורים, הם חולקים זאת עם הפריקים, הגותים והדוסים) ולכן, מהפכה אלימה! מ-ה-פ-כ-ה א-ל-י-מ-ה-!-!-1

Science Fiction

New member
מה שהיא אמרה P: ../images/Emo119.gif

[איך לא שמעתי על הפורום הזה קודם?
]

MajorWinters

New member
הכל עניין של הגדרות.

מה שכתוב שם די נכון, מלבד המילים עצמם. חנון = GEEK. אני רואה בחנון, תרגום לGEEK, שהם כאמור, מה שאמרת (למרות שאני מסתייג שם מכמה דברים, אבל זה דיון אחר). מה שאתה הגדרת כחנון, בעולם המושגים שלי הוא "יורם, חננה, חנאג'..." והם בעצם המילים העבריות לNERDS וDORKS, שהם כאמור, אוכלי החול, לובשי השלייקס ושאר עופות מוזרים...

לאלא,

אני מדברת על הגדרות האייקון הרשמיות, היה לנו על זה דיון ארוך ביותר, ואלו המסקנות שהגענו אליהם. (בנוסף הגענו לכך שערפד בלשון נקבה זה ערפדה ולא ערפדית וברבים ערפדות ולא ערפדיות). אתם מוזמנים לקחת את זה למועצת הכנסים הבאה, יש לנו פגישת-וועד בעולמות, אני מאמינה שיהיה אפשר להכניס את זה לסדר היום.
בכל אופן, המהפכה נמשכת עד שתיכנעו לדרישותינו! (עד שימאס לנו, זאת אומרת.)

MajorWinters

New member
ובכן...

גיקס היא לא מילה בעברית, אז עד שתמצאו תחליף עברי, אנחנו חנונים (וממתי באייקון קובעים הכל?)

באייקון לא קובעים כלום,

זאת המועצה שקובעת, לא ממש משנה איפה היא
(למקרה שזה לא ברור, המועצה לא קיימת ולא החלטנו כלום, זה בסך הכל דיון שניהלתי עם כמה וכמה אנשים מקהילת המד"ב והפנטזיה ואלו המסקנות שאליהם הגענו, לא יותר.) בעקבות זה שבפורום מתעסקים בהרבה מונחים שהתרגומים שלהם לעברית עילגים או לא קיימים כלל, ואני מדברת בתור אחת שחושבת שעברית זאת שפה מדהימה וחושנית ביותר, קשה לי לקבל את המילה חנונים. בדיוק כמו שאני אומרת סאייר כשאני מדברת על הפיכת מישהו לערפד, או וורפ כשאני מדברת על נסיעה מעל למהירות האור בסטארטרק (ואני גם אומרת סטארטרק ולא מסע בין כוכבים, בדרך כלל:p), באותה מידה אני תומכת בגיקים.

ועכשיו, בלשון עבר.

ערפדתי ערפדנו עתיד אערפד נערפד והווה מערפד מערפדים מערפדות מערפדת.

למעלה