זאת פשוט חוצפה!

olsen cool

New member
זאת פשוט חוצפה!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

כמה קשה להשיג ראיון מסכן של כמה דקות. בקיצור התקשרתי לברר על הראיון הזה היום,הזאתי שם עושה לי"שיהיה לך יום נחמד,הן לא עושות ראיונות באירופה כרגע ולהתראות"ואז ניתקה בלי אפילו לתת לי לדבר,גם כשהתקשרתי בפעם השנייה היא ניתקה לי אחרי שביקשתי שתסביר לי היא מיד ניתקה
אז נורא אבל נורא התעצבנתי כי זאת פשוט חוצפה,אז התקשרתי לדואלסטאר שוב פעם והסברתי שם למישהי את כל המקרה הזה ואת זה שאנחנו מנסים לעשות ראיון ושזה נשמע שיש להם משהו נגד ישראל,היא אמרה שזה באמת לא היה בסדר שהיא ניתקה לי ככה בפרצוץ ושהיא תדבר עם אותה אחת שעשתה לי את זה,היא גם הסבירה לי שתמיד הם מיימנים את הראיונות ובודקים את התועלת שלהם(אם יש להן מוצרים בארץ או לא ועל מה יש להן להתראיין)ושבישראל חוץ מסרטים וספרים אין שום דבר,הסברתי לה שהיו פעם מלא דברים אבל הן פשוט לא באו לכאן להביע תמיכה בזה,אז היא אמרה לי שאני אשלח לאימייל שלה את כל המכתבים ששלחנו מקודם והיא תדבר על זה עם עוד אנשים,היא גם אמרה שזה עדיין לא סותר את העובדה שצריך לנתק לי בפרצוף ושזה לא היה בסדר. היא אמרה לי שאני נשמעת מאוד עצובה על זה,אז אמרתי לה שזה נכון,כי אף אחד לא מקשיב ולאף אחד לא אכפת ואז היא שוב אמרה שהם יבדקו את האפשרות הזאת. וואי הזאתי ממשרד היחצנים בניו יורק העלתה לי את הפיוזים ואת הסעיף,אם תהיה לי הזדמנות להיות בניו יורק אני אדאג לעצבן אותה חבל על הזמן
בקיצור אני צריכה לשלוח את המכתבים האלה שוב פעם,זה אף פעם לא ייגמר.

Neta lli 1

New member
אווף!..ואני כבר קיוותי שסוף סוף

הם יתנו לנו איזהראיון.. מה כבר ביקשנו?! עשר דקות ראיון טלפוני?!?!

olsen cool

New member
אה

עוד משהו שהיא הזכירה לי שוב פעם זה שהם לא מבטלים את הבקשה אלא רק מבטלים אותה עד לפעם הבאה שהן יהיו באירופה,מה לעזעזאל?!
מחר או ביום רביעי אני הולכת לברר את זה שוב פעם,שלחתי לה שוב פעם אימייל עם כל המכתבים ששלחנו בעבר ואני מתה לשמוע מה תהיה הסיבה ה"מוצדקת שלהם הפעם".

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

נכון, זה לא בסדר איך שהתייחסו אליך, אבל תסתכלי על הצד החיובי, לפחות דיברת עם מישהי שהקשיבה לך. אגב, אני אמנם הייתי קוראת סמויה עד היום אבל על מה בדיוק מדובר? איזה ראיון?

olsen cool

New member
אוקיי

מסוף אוגוסט אנחנו מנסים להשיג איתן ראיון וכל פעם יש לאנשים שם תירוץ אחר. בחיי שכל המכתבים ששלחנו להם עד עכשיו נכתבו בצורה הכי מנומסת שיכולה להיות,אמרתי את זה לאישה הזאת שדיברתי מהמשרד שלהן ושכן הקשיבה לי,היא אמרה לי "אני לא שמעתי על זה שאתם מנסים לארגן ראיון אבל אני בטוחה שניסיתם לעשות את זה בדרך מנומסת",מזל שבכלל אמרתי לה בתחילת השיחה שאני רוצה שהיא תקשיב לי ותיתן לי לסיים לדבר אחרת בכלל לא הייתי יודעת מה להגיד. לזכותה יאמר שהיא באמת הקשיבה לי ולא ניסתה להתחמק,אני לא חושבת שהיא באמת תעזור לנו,היא אמרה שהיא תשתדל אבל גם עליה קשה לי לסמוך כי זה בדיוק מה שהאישה שניתקה לי בפרצוף אמרה לי לפני חודשיים,אתם לא יכולים לדעת כמה מהר האופי של האנשים האלה יכול להשתנות אבל אני משתגעת מהאופי שבו היא דיברה וניתקה,היא לא נתנה לי לומר מילה,הרגשתי כזה זלזול שבחיים לא הרגשתי ושתבינו היא עשתה לי את זה פעמיים! בפעם השלישית אמרתי לה בכעס לפני שהיא הספיקה לנתק "אני מבינה שכבר הספקת לשנוא אותי עוד לפני שהכרת אותי אז בסדר,אבל למה לנתק ככה?"ואז היא פתאום נזכרה להתנצל "סליחה אני פשוט לא אוהבת שמתקשרים הרבה",כן ממש יופי.

../images/Emo85.gifיותר קל להשיג את רה"מ..

אני חושבת שזה יותר מסובך בגלל שאת לא מייצגת עיתון מסויים או ארגון מוכר ואולי בגלל זה הם לא יודעים מה לעשות. אני חושבת, שאת צריכה לערב את הנהלת תפוז כדי שזה יראה קצת יותר רשמי.

olsen cool

New member
אין שום קשר לזה

כתבתי להם במכתבים על תפוז ושתפוז מעורב בזה והוא קשור לכל המדיה בישראל כגון מגזינים של נוער:ראש1 ומעריב לנוער ואפילו אמרתי להם את זה.

בשביל לראין אותם את צריכה לשקר

לא להגיד שזה מפורום אלה מעיתון ואם עם לא התראינו זה יחשב זלזול בצד הישראלים , תמיד טוב לנפח,והכי חשוב לראות כאילו את בקושי מכירה אותם כי עם יחשבו שזאת מעריצה אם בחיים לא התראנו ,כל אחד לא

0rin

New member
אוווווווווווף../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif

אבל נראה לי שהבחורה שדיברת איתה ניסת לעזור.. ובקשר לזה שהיא אמרה על התועלת בראיון.. יש בזה משהו כי אי אפשר סתם לעשות ראיון טלפוני על כלום.. ויש לי שאלה שיגיע היום הזה שתדברי איתן את תקליטי את השיחה שתשמש בתור הוכחה שבאמת דיברת איתן ולא סתם?

olsen cool

New member
כן ברור,חשבתי על זה ממזמן

והיום הזה יגיע מתישהו,אולי לא עכשיו,אולי לא השנה,אבל הוא יגיע. יש לי הרגשה שכשהם באמת ירצו לעשות ראיון זה כבר יהיה מאוחר מידי בשבילי.

בטח שזה יראה כאילו ניסתה לעזור

הרי אפי אמרה לה שזה נראה כאילו יש להם משהו נגד ישראל וחלילה וחס שזה יראה ככה..נמאס לי מזה שהם מנסים לשחק אותה נחמדים כל הזמן!! ושהם גוררים את זה וגוררים וכמה אפשר?? אם הם לא רוצים שיגידו לא וזהו!!!

olsen cool

New member
לא נורא

כשיצא לי לדבר איתם שוב אולי השבוע או אולי שבוע הבא אני אגיד להם בדיוק את מה שכתבת,שזה נמאס כבר שהם מתחכמים ומנסים להראות שהם בעדנו ממש ככה אני אגיד להם את זה,אלא אם כן גם זאתי תתחיל לנתק לי בפרצוף,אז אני כבר אהיה בטוחה שאם היא עושה את זה אז כנראה שאנחנו צודקים והם סתם עיצבנו. אוךךךך וכל השיחות טלפון המיותרות האלו שבזבזתי,זה כל כך מאכזב.

סיפור מסובך

אז יש לך קצה חוט, אם תמיד ידוע ששונאים אותנו ,אבל אל תממתין עד שתוכלי לדבר איתם ואז תני להם בראש

סיפור מסובך

אז יש לך קצה חוט, אם תמיד ידוע ששונאים אותנו ,אבל אל תממתין עד שתוכלי לדבר איתם ואז תני להם בראש

למעלה