../images/Emo27.gif סקאלי לראשות ה-FBI../images/Emo70.gif ../images/Emo196.gif../images/Emo193.gif
אני מרחיבה את הנקודה שהעליתי בשרשור, באמצעות מה שאמרתי בשיחה היום עם מיכל.. (איב6 - קרדיט
) לסקאלי - דווקא בגלל שהיא יחסית קונפורמיסטית - יש את האנרגיות והמוטיבציה לנסות לעשות שינוי אמיתי ולהשפיע על הכלל. היא באה ממקום שמאמין בקונצנזוס. אני לא אנסה לשנות את העולם; יהיה לי הרבה יותר קל לפסול אותו. סקאלי לעולם לא תעשה זאת. היא תילחם על מה שהיא מאמינה בו, תצביע על חוסר הצדק, תדרוש to right the wrong. (מקווה שככה אומרים את הביטוי..) היא לא מעלה בדעתה לתת לעולם לעבור על ידה, מבחינתה היא חלק ממנו והיא לוקחת
אחריות. זאת תכונה שמצד אחד אני מעריכה ומכבדת ומתפעמת ממנה, ומצד שני אני לא ממש מזדהה איתה. בדיוק בגלל זה - כמו עינת - גם אני מולדריסטית
. כי אני כ"כ שונה מסקאלי כך שאין לי דרך באמת באמת להזדהות ולאהוב אותה... אבל אני מעריכה אותה. המון המון המון. את כל התכונות שיש בה ואין בי, למרות שמשום מה אני לא רוצה שיהיו בי. וזה תקף גם לגבי טוב הלב האינסופי שלה. כל זה מתנקז לסצנה המדהימה של תחילת טונגוסקה. מי ששכח - תלכו לצפות! לכן סקאלי מתאימה להיות ראש ממשלה, או בשפה שלה - ראש ה"ביורו".. ואלמלא מולדר היא אולי עוד היתה מגיעה לזה. כנראה ה"בעיה" שלה שהיא בכל זאת רודפת צדק much more מהממוצע, לכן היא קצת נתקעת למטה (מבחינה פוליטית הכוונה). איזו השתפכות, זה מה שיומיים ללא שינה (+תכנון של מסיבה בערב..) עושים לי.... הייתי צריכה את האדרנלין הזה!