זאת רק אני או שהטיזר של טונגוסקה

1Shir

New member
זאת רק אני או שהטיזר של טונגוסקה

הוא אחד הקטעים הכי גדולים של סקאלי אי פעם?! סקאלי במיטבה. ממצה את מי שהיא על הצד השווה ביותר. וסתם שאלת אוף- אם נשנשתי עכשיו בנונשלנטיות 200 גרם אגוזי קשיו, כמה ק"ג עליתי? לילה טוב לכולם!

120

80 גרם ביזבזת על מאמץ האכילה. וכן מאלדר במיטבו אה מדברים על סקאלי? טוב נו כן היא אכן הביאה שם שואו מוצלח

aerynsun

New member
הגדרה הזאת תפורה עליך ../images/Emo47.gif

כמו דבורה ופרח
<-------

1Shir

New member
../images/Emo6.gif הלוואי שמ-200 גרם הייתי משמינה 200 גרם..

ולא איזה 5 קילו.. כשמדובר בסוג הדברים שאני אוכלת לאחרונה.

Gilliana

New member
כנראה שזה לא כל מה שאת אוכלת ../images/Emo3.gif

ואם את כ"כ דואגת מעליה במשקל (לא שנראה לי שיש לך סיבה) פשוט תספרי קלוריות או יותר טוב - תעשי קצת פעילות גופנית, זה גם שורף את הקלוריות וגם משפר את חילוף החומרים.

1Shir

New member
בטח שזה לא הכול ../images/Emo13.gif זה רק הגרוע ביותר..

לא כ"כ דואגת.. יותר נכון לא דואגת ברמה שאני אעשה בשביל זה משהו..
כגון ספירת קלוריות, לחשבן על מה שאני אוכלת או השם ישמור לעשות כושר....

1Shir

New member
../images/Emo27.gif סקאלי לראשות ה-FBI../images/Emo70.gif ../images/Emo196.gif../images/Emo193.gif

אני מרחיבה את הנקודה שהעליתי בשרשור, באמצעות מה שאמרתי בשיחה היום עם מיכל.. (איב6 - קרדיט
) לסקאלי - דווקא בגלל שהיא יחסית קונפורמיסטית - יש את האנרגיות והמוטיבציה לנסות לעשות שינוי אמיתי ולהשפיע על הכלל. היא באה ממקום שמאמין בקונצנזוס. אני לא אנסה לשנות את העולם; יהיה לי הרבה יותר קל לפסול אותו. סקאלי לעולם לא תעשה זאת. היא תילחם על מה שהיא מאמינה בו, תצביע על חוסר הצדק, תדרוש to right the wrong. (מקווה שככה אומרים את הביטוי..) היא לא מעלה בדעתה לתת לעולם לעבור על ידה, מבחינתה היא חלק ממנו והיא לוקחת אחריות. זאת תכונה שמצד אחד אני מעריכה ומכבדת ומתפעמת ממנה, ומצד שני אני לא ממש מזדהה איתה. בדיוק בגלל זה - כמו עינת - גם אני מולדריסטית
. כי אני כ"כ שונה מסקאלי כך שאין לי דרך באמת באמת להזדהות ולאהוב אותה... אבל אני מעריכה אותה. המון המון המון. את כל התכונות שיש בה ואין בי, למרות שמשום מה אני לא רוצה שיהיו בי. וזה תקף גם לגבי טוב הלב האינסופי שלה. כל זה מתנקז לסצנה המדהימה של תחילת טונגוסקה. מי ששכח - תלכו לצפות! לכן סקאלי מתאימה להיות ראש ממשלה, או בשפה שלה - ראש ה"ביורו".. ואלמלא מולדר היא אולי עוד היתה מגיעה לזה. כנראה ה"בעיה" שלה שהיא בכל זאת רודפת צדק much more מהממוצע, לכן היא קצת נתקעת למטה (מבחינה פוליטית הכוונה). איזו השתפכות, זה מה שיומיים ללא שינה (+תכנון של מסיבה בערב..) עושים לי.... הייתי צריכה את האדרנלין הזה!

Gilliana

New member
אני נאלצת לחלוק עליך...

... לגבי הקביעה האחרונה. כל מה שאמרת על סקאלי מאד נכון, אבל המסקנה הסופית לפיה סקאלי צריכה להיות ראש ממשלה או לפחות ראש ה-FBI לדעתי שגויה - סקאלי היא לא טיפוס של מנהיג, נקודה. נכון, היא לוחמת למען שינוי וחוש הצדק שלה מאד מאד מפותח אבל אין לה את היכולת המנהיגותית שדווקא... למאלדר יש, אבל שוב - חסרות לו תכונות אחרות שיהפכו אותו למתאים לתפקיד

1Shir

New member
גם אני חלקתי על עצמי לגבי הקביעה האחרונה ../images/Emo13.gif

וכנראה שאת צודקת - כי סקאלי באמת איפשהו "באמצע". מצד אחד היא לוחמת אבל מצד שני היא זקוקה למישהו אחר שיוביל את הנושא שעליו היא נלחמת, היוזמה הראשונית לא תבוא ממנה, היא הכי רצינית בעולם בתור "מגיבה" - כפי שאמרת בניגוד למולדר. הוא יוזם אבל הוא (כ"כ כ"כ כמוני) לא יודע לעשות לובי לעצמו, בניגוד לסקאלי. אז שניהם לא מנהיגים. אבל לפחות הם משלימים אחד את השני בתור צוות... (שלמרות שידענו את זה כבר מזמן, תמיד נחמד שזה מוכח שוב ושוב
)

FeLL67

New member
מסכימה חלקית :)

אני לא חושבת שסקאלי טיפוס של "לידר" לא יודעת.. זה יותר מאלדרי שכזה. אבל אני אוהבת את סקאלי על העקשנות שלה, על זה שהיא תקרע לכולם את התחת בשביל להגיע לאמת שלה וכמו שאמרת היא לוקחת אחריות,גם אני לא טיפוס של "לשנות את העולם", אני אעמוד מהצד ואעשה כל מה שאני יכולה. אבל סקאלי.. סקאלי לא תשאיר אף אחד אדיש. היא כ'כ היא ועם כל האנרגייה שלה, כשיש לה מטרה שהיא מאמינה בה
אין לי מילים. טונגוסקה? בהחלט,

1Shir

New member
טיזר זה הקטע שלפני מוזיקת הפתיחה של הפרק

כלומר זה חלק מהפרק..

למעלה