זאת רק אני או שהשיר החדש של RBD

rebeldechika

New member
זאת רק אני או שהשיר החדש של RBD

בואנה, השיר que fue del amor מהדיסק של RBD ממש מזכיר לי את סגנון השירים והשירה של ERREWAY.... ואני אומרת את זה לא בתור ביקורת או משהו כזה, פשוט מאד מזכיר לי את סגנון השירה וסגנון המוזיקה... אני לא טוענת שגנבו או משו כזה חס וחלילה.... תסם מזכיר לי אותם.... חוץ מזה, הדייסקק מדהיםםםם!! אחרי כמה שמיעות עיקשות, אני חושבת שהדיסק מעולהההה כל שר יותר טוב מקודמו! הדבר היחיד שחסר ליייי זה בלדה כמו salvame של אנהי מהדיסק הראשון.... חוץ מזה, דיסק פשוטטטט פצצה! לא מפסיקה לחרוש עליו! יש תגובות מישהו?

TuTyBoP15

New member
לא שמעתי עדיין ת'דיסק...

הוא באמת יפה
איזה יותר יפה
הראשון או השני
ולמה את ערה בשעות כאלה
ואני לא מכירה אותך..מה קוראים אותך ובת כמה את

סוכריה16

New member
מוזר חסר לי השיר הזה שאמרת

והרבה שירים מזכירים.. הם גם לקחו מנגינות רקע מטלנובלות ועשו מהם שירים לדוגמה que hay detras שזה מתחיל בדיוק כממו באיזה טלנבוהל שאחותי ראתה... ואם אני לא טועה לפעמים ביש מצב לאהבה

Hadas 87

New member
כן המנגינות שלהם נורא מוכרות

חלק מהשירים מזכירים שירים של בריטני *מקיאה* חלק מהשירים מזכירים שירים של המורדים (למרות שלא ממש שמעתי שירים כאלו חח) אבל הדיסק ממש ממהם!!! :)

גם אני חושב ככה ,ואמרתי את זה ..

הסיגנון עצמו,ממש בסגנון של ארווי ולא חס וחלילה שהם העתיקו או משו, אני לא מאמין שהם שמעו שיר של ארווי. אבל הסגנון ממש דומה של שתי הלהקות בגלל זה ממש התאהבתי בדיסק. לדעתי הוא יותר טוב מהקודם !!!

Pollitaaaaaaa

New member
יו זה כלכך נכון!

וחבללללללללללללללללללללללל כי ה-ם יכולים למצוא סגנונות מדהימים,לא חייבים לקחת מERREWAY! אבל עדיין שירים פצצה!

anahi y rachli

New member
כנסו בקשר לדיסק

אני רק רוצה להגיד לכם , אני צרבתי את הדיסק ואני כל הזמן שומעת אותו והוא דיסק שחבל על הזמן של מי שלא שומעה אין הוא פשוט פיצוץ, אני שומעת אותו בכל הזדמנות שיש לי זמן , ואין הוא פשוט יפההההההההההה לאי ודעת נדלקתי על הדיסק הזה בהתחלה היא לי מוזר לשמוע את השירים אבל אחרי הפעם השניה התמכרתי הוא פשוט יפהההה כולם שרים שם מדהים וזו , מה איתכם מה אתה חושבים על הדיסק איזה ציון היתם נותנים לו? אני היתי נותנת 100% ואתם?

Mexicana Girl

New member
חח באמת זה בסטייל של RWAY....

ודיקלה את צודקת כל הדיסק ממש בסגנון של ארוואי... חח דווקא זה נחמד..געגועים לארוואי!!

ג ב ש ו ש

New member
לא יודע איך הדיסק של ארוואי../images/Emo88.gif

אבל השיר הזה של רבלדה מדהיםםם.. אני חורש עליו ועל הדיסקק

LemonLimeLilach

New member
לא שמעתי מספיק כדי לראות אם זה דומה

אבל אם זה באמת דומה נראה לי שאני אוהב את הדיסק כי אני מתה על הסגנון של ארווי

Pollitaaaaaaa

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifטוב חבר'ס../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

http://www.sharim-amordim.net/disk_seret.html טובבב ראיתי שאף אחד כמעט לא מכיר את הדיסק השלישי והמדהים של ארוואי שבאמת מזכיררר מאד מאדדדדדד את הדיסק של "נואסטרו אמור" של רבלדה! אז ככה.... תשמעו את השיר: perdiendo ganando bandera blancka vivo como vivo.. בקיצור את כל הדיסק! וגם את no hay que llorar אתת כל הדיסק!!!! וגם את השירים הרגועים! תראו שזה דומה!--->קרדיט לאתר שרים המורדים!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאכן דיקס מדהים../images/Emo99.gif..כל השבוע

אני חורשת עליו.. ומכריחה כל מי שבסביבה לשמוע אותו גם!! וממש התאהבתי בשיר FUERA וגם ב A TU LADO ובעוד כמה... אבל הוא לא מזכיר לי את ארוויי... אולי הסגנון קצת דומה... אבל אישית לא שמתי לב לזה... (אה.. ואפילו קצת הזנחתי את ג'סי בגלל שאני כל הזמן רק שומעת רבלדה... אז היום מוקדש לג'סי
)

יש עוד שיר שדומה..

Feliz Cumpleano או איך שלא כותבים את זה, ממש דומה בהתחלה ל Un Poco De Tu Amor או שזה רק אני?

למעלה