זאת רק אני או ש...

KISHKOSHA

New member
זאת רק אני או ש...

במזל תאומות ריילי (מרי קייט) ממש מעצבנת? כאילו ממש? אני תמיד העדפתי את מרי קייט על אשלי (לא יודעת למה) ואז ראיתי שמרי קייט יותר עצורה במשחק שלה (לא השמשחק שלה מי יודע מה) ואשלי חופשיה כזאת ולא כבדה... ת-ג-ו-ב-ו-ת!

תגובה

12345678910 ריילי במזל תאומות הרבה יותר שווה מקלואי קלואי כזו מרגיזה עם השטויות שלה וריילי יותר חמודה אכפת לה מאנשים בעוד ששקלואי סנובית מרגישה מעצמה והמשחק של מרי-קייט ממש טוב במזל תאומות בגלל זה בחרו אותה לאמי ולא את אשלי!

Alexis14

New member
לדעתי מרי קייט פשוט צריכה להיות כבד

ה, זה האישיות של ריילי

omer wild

New member
לאושרתו´ש !

זאת ממש לא הסיבה שבחרו את מרי קייט לאמי !! ואני חושבת ששתיהן משחקות טוב , באותה הרמה ! כי בסה"כ שתיהן לא למדו משחק או משהו כזה...זה הכל בא להן מגיל אפס !

KISHKOSHA

New member
יש לי חדשות בשביל כולם...

בנושא המשחק, תאמינו או לא (כן בטח) אבל שיש לך חברת הפקה משלך (דלואסטר לדוגמא...) אתה לא צריך לעבור אודישנים כמו כל שחקן ממוצע, ולא בוחנים את יכולת המשחק שלך... ולהגיד לכם את האמת? הן משחקות ממש רע במזל תאומות! מה לעשות! אבל שהן היו יותר קטנות (גול כפול, דרכון לרפיז, אבא משתדך ומותק) הן שיחקו יותר טוב, סורי. וקבלו את הילי ג´ואל אסמונט, הילד יותר קטן מהן, אין לו חברת הפקה. והוא הספיק לשחק עם הלן הנט, ברוס וויליס ולשחק בסרט של ספילברג. זה שחקן...

omer wild

New member
בחלק אני מסכימה איתך !!

אני לא חושבת שהן משחקות גרוע במזל תאומות !! הן לא שחקניות מעולות כמו הילד הזה שאמרת...אבל הן ממש לא גרועות ! כאילו אחרי 16 שנים של עשיית סרטים,תוכניות,קלטות...את לא יכולה להגיד שהן משחקות גרוע !!

קישוקשה

אם את לא אוהבת איך שהן משחקות פשוט אל תסתכלי מה את באה לפורום כדי לומר דברים רעים? הן לא השחקניות הכי טובות אבל הן משחקות מצוין ואם זה לא נוח לך אל תסתכלי

לא נכון דווקא במזל תאומות הן...

משחקות מצוין!!! מי את שתחליטי??? אפילו השופטים של האמי בחרו אחת מהן להתמודד וזה שהיא התמודדה זה כבר מראה שיש להן כושר משחק

KISHKOSHA

New member
תגובה..

או קיי, אני חושבת שפורום נועד להביע את הדעה שלנו, ואני חייבת להגיד לכולם שאתם צריכים לקבל גם דעות שונות ואתם לא יכולים לכעוס על כל מי שאומר או חלילה פוגע בדעה הטהורה שלכם על התאומות. אני מעריצה של התאומות, יש דברים שאני יותר אוהבת ויש דברים שאני פחות. לא פעם קראתי כאן הודעה שלא התאימה לדעה שלי, אז לא כעסתי עליה. או שמישהו אמר על זה שאשלי השמינה (מאיפה אתם יודעים? נכנסתם למקרר שלה?) אז לא כעסתי עליו. זה פורום לטוב ולרע מה לעשות?. אז אני לא אפסיק לגלוש בפורום, כי לא אמרתי שום דבר רע. הבעתי את הדעה שלי, ואם זה אסור, אז שמישהו יגיד. זה שאני לא אוהבת את המשחק שלהן מי יודע מה זה לא אומר שאני פחות מעריצה שלהן, מי אתם שתשפטו?!. אז סורי למי שהדברים שלי פגעו בו. לאב אנד פייס

KISHKOSHA

New member
מראים בתמונה רק דבר אחד...

שהיא אנושית! לא יותר ולא פחות!

omer wild

New member
הנה ההסבר למה בחרו במרי קיייט לאמי

רצו לתת לשתיהן להשתתף בתחרות אבל מכיוון שיכלו לתת רק לאחת אשלי ויתרה ואמרה שמרי קייט היא זאת שצריכה להתמודד ! אז זה ממש לא קשור למי משחקת יותר טוב ! נ.ב מישהו פה בפורום רשם לא מזמן למה בעצם בחרו במרי קייט ,אם אתה רואה את ההודעה הזאת תרשום אתה בבקשה את הסיפור היותר מובן לבחירה של מרי קייט !!

לא קשור אבל...

שתיהן משחקות טוב אם אמרו להן לבחור זה לא משנה אז אולי מרי-קייט לא משחקת יותר טוב אבל אם הן היו מועמדות לאמי זה כבר מראה שהן משחקות טוב

דווקא

יש בזה משהו, אבל ממש לפעמיים יש פרקים שיש אחת יותר מעצבנת ויש כאלו שהשניה ויש גם בכלל לא:)

karin agajany

New member
רק משהו אחד

לקישקושה - אם את מעריצה אותן זה צריך להיות יותר בגלל מה שהן עושות - שבמקרה הזה זה לשחק את אומרת שאת מעריצ אותן אבל גם אומרת שהן לא שחקנית טובות?... ולאושרת - רק בגלל שאת מעדיפה את מרי-קייט לא אומר שאת חייבת לרדת על אשלי מצטערת אם העלבתי מישהו או אמרתי משהו מוגזם מדי...

למעלה