זאת רק אני או ש....

זאת רק אני או ש....

סורי שאני פותחת הודעה חדשה. אבל זה ממש דורש שרשור ! היחסים של ראין ומריסה ! (מדברת על עונה 3) זה רק אני או שהם מתהגים כמו בכיתה ו. שהיינו מחזיקים ידיים ונותנים נשיקה בלחי. אני כ"כ מתה לראות אותם ביחד..אבל המצב הוא שראין מסיע את מריסה לביה"ס היא יוצאת מהאוטו ונותנת לו נשיקה בלחי. שהם נפגשים זה תמיד היי כזה עם חיוך הלוווו!!!!! קצת חיבוקים ונשיקת פרידה עוד לא הרגו אף אחד. (וממש יכולים להעלות רייטינג !) אז היוצרים של הסדרה עושים טובה שראין ומריסה נזכרים לשכבר רק בעונה ה 3 !!! ויום למחרת הם נפגשים עם נשיקה בלחי.. אוף זה מעצבן ולא אמיתי בכלל

P A T D F A N

New member
אבל הם כבר שכבו נכון?

כי בפרק הראשון בעונה השלישית עשיתי לחברה שלי כזה "אממ ריאן ומריסה עושים את זה על המזח" והיא כזה " לא הם לא! הם עוד לא עשו את זה בכלל!" הם כבר עשו את זה, לא?

גם אם הם שכבו

אז זה עוד יותר מוכיח את מה שאני אומרת!! יום למחרת הם מתנהגים כאילו כלום ונתנים נשיקה בלחי ! או שראין מחליט לעזוב עם הסירה ולא אכפת לו כ"כ ממריסה.. זה כ"כ לא אמיתי

P A T D F A N

New member
אממ לא הבנתי

כאילו היא עשתה את זה רק פעם אחת נכון לעכשיו? אם היא כבר עשתה את זה עם לוק מכפת לה לשכב עם ריאן.. אני לא הייתי מתאפקת
גם סת' וסאמר לא עושים את זה? לא מציאותי בכלל :S

BarcaBoy2

New member
כן זה קצת מוזר אבל מה שיותר מוזר זה

שפרק לפני מריסה היתה צריכה לעזוב וריאן היה מוכן לעשות הכל כדי שהיא לא תעזוב ופרק אחרי הוא פתאום מחליט לעזוב וללכת לעבוד בים!!! מהההההההה איפה הטאקט פה איך זה קרה פתאום ככה.. ממש לא הגיוני!!

למעלה