שאלוהים יעזור לי.
מה שנהיה מהפורום הזה זה כמעט ברמה של מכת מדינה. כדי שתצפי לתגובה רצינית להודעה כזאת, את צריכה להיות מקסימום בת 4. אבל את כותבת, לכן אני חייבת לצאת מנקודת הנחה שאת, לפחות, בלחץ, מעל גיל 7-8. אז כאילו, מה, נשמה, מה. מספר דברים יש לי לומר לך: א. אני יכולה להבטיח לך שאבא של חברה שלך כבר הספיק בחייו לראות את, את יודעת, מה שנקרא - "מה שלובשים מתחת". המראה בטח לא היה חדש לו (הוא הרי אבא של חברה שלך. באמת חשבון פשוט). אני יכולה גם להבטיח לך שאבא של חברה שלך ראה אפילו את מה שיש מתחת למה שלובשים מתחת. מטורף, אה? ב. כיוון שהוא אבא, אני מניחה שהוא עבר את גיל שלושים. אי לכך ובהתאם לזאת - סביר להניח, מאוד סביר אפילו, שה"מה שלבשתי מתחת" שלך ממש לא נמצא אצלו בסדר העדיפויות. וחוץ מאולי גיחוך קל - שום-דבר אחר לא התרומם לאוויר העולם בעקבות זאת. ג. וכתשובה לשאלתך הדרמטית - "וואט טו דו" - אילו תגובות חשבת שתקבלי כשהעלת את דילמת חייך לפורום הזה? בואי נחשוב בהיגיון על מה שאפשר לעשות. המקרה הזה כבר קרה. ז"א, הוא נמצא בעבר. הוא התרחש. הנעשה נעשה והנסתר התגלה. אז מה, בשם אלוהים, את מצפה שנגיד לך? כי חוץ מלשכור רצח בדם קר של האבא כדי שהאדם שראה את מה שלבשת מתחת יכחד, אני לא רואה שום אופציה אחרת. ואני לא ממש ממליצה, כי עניינים משפטיים זה עסק יקר, ומאחורי סורג ובריח די משעמם. קיצר. אין מה לעשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 פאדיחות קורות. תבליגי. תעברי. תפליגי הלאה. תפסיקי להתייחס לזה כאל טרגדיה (למרות שאני מקנאה רצח, כי הלוואי ואלו היו הטרגדיות בחיי.) יאללה ביי!