זאת שאלה ממש מפדחת^^

ירדנעע1

New member
זאת שאלה ממש מפדחת^^

לפני חודש בערך,בהתחלת החופש,הלכתי עם חברה טובה שלי ואבא שלה לאנשהו ולבשתי גופיה ש,אהמ,טיפה גדולה עליי,וכן,ראו זכר למה שלבשתי מתחת רק עכשיו נזכרתי בזה וזה התחיל נורא להציק לי^^ ואאט טו דו?

לחזור במכונת זמן אחורה ולהחליף חולצה../images/Emo163.gif

אני ממש מבינה אותך בקטע הזה של "החזיה הבורחת" או "החולצה השקופה" או כל פאשלה אחרת שיכולה לקרות. לי הרבה פעמים רואים מהמחשוף קצה של חזיה, זה לא שאני הולכת עם מחשופים כאלה גדולים, אבל, לפעמים בורח... אני מניחה שלא מציק לך בגלל חברה שלך- אז אם מציק לך מה אבא שלה חשב, אל תתרגשי, גם הוא היה נער וראה לא מעט חזיות בחייו, (ואני מניחה שפתח גם כמה...
) הפואנטה היא: לא להתרגש בגלל שטות כזאת, לכל אחד קורות פאשלות, ולומדים מטעויות.

sexytomato

New member
זה קרה לפני חודש...

באופן כללי אני לא רואה בעיות עם חזייה מציצה, אבל אם זה נורא הציק לך הדבר היחיד שיש לעשות זה לדאוג שזה לא יקרה שוב.

ירדנעע1

New member
האמת שעכשיו זה הזכיר לי עוד משו^^

אני ילדה כזאת שדברים כאלה מפריעים לה נו^^ בערך כל יום במהלך שנת הלימודים הייתי הולכת עם חצי קוקו תקוע בערך כל יום הייתי חוזרת הביתה עש קבוצת שיער בכל צד,משוחררת מהקוקו,שנראה כמו פאות של דוס (ולא הייתי מודעת לזה עד שהגעתי הביתה) (ובעצם לא ידעתי כמה זה נורא עד עכשיו^^) ושתבינו,במצב הזה הייתי הולכת בבצפ וברחוב (בדרך חזרה הביתה) וחצי עולם ראה אותי אייאיי הבושה

sexytomato

New member
קורה לכולם

טוב, לפחות לי
או שתחשבי על תסרוקת אחרת או ש.. אל תתייחסי.

../images/Emo6.gif

קורה לי כ"כ הרבה. אני חוזרת הביתה שמחה ומאושרת, מסתכלת במראה, ונתקפת חלחלה
אבוי! ככה כולם ראו אותי, עם השוונצים שיוצאים מכל מקום והשיער המבולגן אני נראית כאילו שיש לי לפחות רעמת אריה
ושלא לדבר על זה שפתאום בקעו להם גם כמה חצ'קונים חדשים.. קורה לכולם

בננה141

New member
אוך

כ"כ מבינה1!! חצ'קונים זה השטן! הקטע הוא שכשיש לחברות שלי אני לא שמה לב, אבל כשיש לי זה מוריד אותי כ"כ למטה....

למה שלא תסחבי איתך מראה קטנה...

כדי למנוע מצבים כאלה להבא? והדבר הטוב ביותר הוא לחייך ולהמשיך הלאה להיתקע בעבר על כל בריחת חזיה, חולצה שקופה, חצאית מתנופפת, שיער רע, איפור נוזל וכדומה... לא ישנה את העובדה שדברים כאלה קורים לכולם.

ירדנעע1

New member
האמת שזה נכון,אבל אני ילדה כזאת שזה מציק לה

ותספורת לא באה בחשבון,כי עכשיו אני בקטע של להאריך את השיער,ואני יהרוג את עצמי אם אני ייגע בו אבל אני מנסה כל מיני קרמים ומראה זה בהחלט רעיון נחמד

ירדנעע1

New member
האמת שעכשיו אני בקטע של

לסדר אותו ככה שאני יוכל ללכת עם שיער פזור בלי חשש שהוא יראה כמו ראש נוסף

שאלוהים יעזור לי.

מה שנהיה מהפורום הזה זה כמעט ברמה של מכת מדינה. כדי שתצפי לתגובה רצינית להודעה כזאת, את צריכה להיות מקסימום בת 4. אבל את כותבת, לכן אני חייבת לצאת מנקודת הנחה שאת, לפחות, בלחץ, מעל גיל 7-8. אז כאילו, מה, נשמה, מה. מספר דברים יש לי לומר לך: א. אני יכולה להבטיח לך שאבא של חברה שלך כבר הספיק בחייו לראות את, את יודעת, מה שנקרא - "מה שלובשים מתחת". המראה בטח לא היה חדש לו (הוא הרי אבא של חברה שלך. באמת חשבון פשוט). אני יכולה גם להבטיח לך שאבא של חברה שלך ראה אפילו את מה שיש מתחת למה שלובשים מתחת. מטורף, אה? ב. כיוון שהוא אבא, אני מניחה שהוא עבר את גיל שלושים. אי לכך ובהתאם לזאת - סביר להניח, מאוד סביר אפילו, שה"מה שלבשתי מתחת" שלך ממש לא נמצא אצלו בסדר העדיפויות. וחוץ מאולי גיחוך קל - שום-דבר אחר לא התרומם לאוויר העולם בעקבות זאת. ג. וכתשובה לשאלתך הדרמטית - "וואט טו דו" - אילו תגובות חשבת שתקבלי כשהעלת את דילמת חייך לפורום הזה? בואי נחשוב בהיגיון על מה שאפשר לעשות. המקרה הזה כבר קרה. ז"א, הוא נמצא בעבר. הוא התרחש. הנעשה נעשה והנסתר התגלה. אז מה, בשם אלוהים, את מצפה שנגיד לך? כי חוץ מלשכור רצח בדם קר של האבא כדי שהאדם שראה את מה שלבשת מתחת יכחד, אני לא רואה שום אופציה אחרת. ואני לא ממש ממליצה, כי עניינים משפטיים זה עסק יקר, ומאחורי סורג ובריח די משעמם. קיצר. אין מה לעשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 פאדיחות קורות. תבליגי. תעברי. תפליגי הלאה. תפסיקי להתייחס לזה כאל טרגדיה (למרות שאני מקנאה רצח, כי הלוואי ואלו היו הטרגדיות בחיי.) יאללה ביי!

למעלה