זאת שאניה?

m L m

New member
../images/Emo12.gif איך אפשר להתבלבל בין שאנייה

לסלין
וחוצמזה- רואים את מאט מאחוריה בכל מקרה- חשבתי על זה- אתם הייתם מצטלמים איתה ככה? כלומר - מפריעים לה בחיים הפרטיים? אני לא יודעת אם הייתי עושה את זה... הייתי מתלהבת מאוד לראות אותה ככה פתאום ברחוב. אבל לא הייתי מפריעה לה עם בעלה! תראו לכם, היא באמצע "ויכוח" עם בעלה ופתאום בא מעריץ ומבקש חתימה! זה פשוט נוראי!!! (אני לא אומרת שזה מה שהיה בתמונה הנ"ל אבל זה אפשרי...)

אם אני

היתי רואה אותה ברחוב לאהיתי מהסס והיתי מבקש ממנה חתימה ותמונה פשוט זו היזדמנות של פעם בחיים

mays

New member
הסיפור שמאחורי התמונה

אז ככה, מדובר בשתי בנות, שגרות בשויצריה, במרחק שעה נסיעה (בערך) מהעיר בה שנאיה גרה. יום אחד הן החליטו סתם לנסוע לשם ולנסות למצוא את הבית. אחרי שזה הצליח להן, הן חיכו כמה שבועות ואז נסעו לשם שוב במטרה לראות אותה. הן פשוט התנחלו ליד השער של הבית שלה עד ששנאיה ומאט יצאו לסידורים ופשוט עצרו אותם, התחילו להצטלם איתם וכו'. אחרי כמה חודשים שוב "התחשק" להן להגיד שלום, ושוב הם נסעו ועשו את אותו תרגיל בדיוק. לפי תיאור הסיפור שלהם, גם מאט וגם שנאיה היו נורא נחמדים וממש לא התעצבנו מהעניין, ושמחו להצטלם איתן וכו', אבל זה בעיקר אומר הרבה על האישיות שלהם ולא על זה שהם אוהבים את ההתנהגות הזו. אם אני זוכרת נכון, זה היה לפני כמה שנים, עוד לפני שאז'ה נולד, ובהחלט יכול להיות שהיום הם היו חוששים יותר מלעצור ליד אנשים שממתינים בשער הכניסה לבית. בכל מקרה, לדעתי האישית זו חוצפה ממדרגה ראשונה... מגיע לה להנות גם מחיים פרטיים כשהיא נמצאת בבית, לא?

m L m

New member
../images/Emo12.gif ממש חוצפה!

אני לא מבינה למה לעשות את זה? מגיע לה חיים פרטיים. ואם אנחנו באמת אוהבים אותה אנחנו צריכים להבין את זה

Katherine

New member
זאת באמת חוצפה

ובתור מעריצות של שאנייה הן לא צריכות להתערב לה בחיים ולהטריד אותה יש הבדל בין לבוא להופעות או בטעות להיתקל בשאנייה ברחוב ולבקש חתימה לבין לחכות לה ליד הבית ולהטריד אותה כשהיא עם בעלה

למעלה