זאת שוב אני בנות

זאת שוב אני בנות

והפעם אולי במונולוג או באפילוג תלוי מה ילד יום. ובכן לאחר כשלוש שבועות בהן לא נצפה דופק אני בדרכי לתל השומר למעבדה מיוחדת בה בודקים סיבה להפלות חוזרות ויתכן שגם אבצע באותו מקום גרידה להורדת ההריון הבלתי תקין אם משהיא התנסתה בטיפול במעבדה זאת או מכירה משהיא שעברה שם אבחון אשמח לשמוע ולהתעדכן החזיקו לי אצבעות ואחזור אלכן בעתיד עם תקווה לחדשות טובות

harelr6

New member
מחזיקה אצבעות

לא מכירה את המעבדה אך מאחלת לך הצלחה בבדיקות. יום נעים.

איך היה?

אני מיחה שהגעת ליחדה של פרופ' כרפ, והוא בהחלט מהטובים (אם לא הטוב ביותר) בארץ בתחום. אני משערת שבשל הזמן שחלף לא ניתן היה לקחת חומר מן העובר הזה עצמו, אבל מקווה שכן החלו לבדוק כבר דברים אחרים. מחזיקה לך הרבה אצבעות לעתיד.

yoram19641

New member
היה מתיש

הפורפ' קרפ היה מקסים הכיוון הוא קרשיות יתר אם משהי יכולה לתת לי פרטים על הטיפול בקלקסן אשמח תודה על החזקת האצבעות הגרידה כנראה בעוד שבוע העובר לא מראה סימנים שרוצה לצאת לבד

../images/Emo24.gifמעט פרטים על הקלקסן...

מזריקים פעם ביום בבטן או בירכיים, אני לא מסוגלת לעשות את זה בעצמי אבל יש כאן פנתרות שכן, זה לא נעים אבל גם לא נורא - זה למטרה טובה, מתחילים (אצלי לפחות) כבר כשיש בדיקה בייתית חיובית, מזריקים במשך כל ההריון וגם קצת אחריו, מה עוד? הייתי מנסה לקדם את הגרידה...נראה לי לא נעים להסתובב ככה, עדיף לגמור עם זה כמה שיותר מהר כדי שאפשר יהיה לקחת נשימה עמוקה ולהתחיל שוב להתקדם...

הייתי רוצה קצת יותר פרטים על קרשיות

יתר איך נקבעת מה השלכותיה ואם כבר נקבעה לפע מה נקבעת כמות הקלקסן ואם כל כך נפ]וצה כפי שאנירואה מכמות הנשים הסובלות מכך כה גדולה מדוע לא נכללת בדיקה זאת בסל הבדיקות השיגרתיות להריון. כמו כן רצוני לדעת פרטים על מחלקת נשים בתל השומר

הסבר חלקי

קרישיות יתר עלולה לנבוע מגורמים שונים, ובהתאם לכך יש בדיקות דם של פקטורים שונים שלפיהן קובעים אם יש נטיה לקרישיות יתר. את ההשלכות, לצערי, חווית על בשרך - בעיות בהשתרשות ההריון והשליה כתוצאה מזרימת דם בעייתית בעקבות היווצרות קרישי דם. בנוסף, במקרים קיצוניים יותר, יש סכנה להיווצרות קרישים אצל האם (זאת, כמובן, אם לא מטפלים בעניין). כמות הקלקסן נקבעת לפי משקלך, ולכן גם משתנה במהלך ההריון. באמת לא ברור למה לא בודקים קרישיות יתר לפני הריון. אני יודעת שכל מי שיש לה רקע משפחתי של קרישיות יתר ממליצים לה להיבדק (בהנחה שיש לה רופא טוב...). אני לא מכירה את המחלקה בתה"ש. מאחלת לך הצלחה בהמשך, וחיבוק מעודד בינתיים.

תודה מתוקה

איך שלא יהיה בנות אני הולכת לעבור גרידה בתל השומר ביום חמישי הקרוב ואני מתה מפחד תצחקו מזה אבל מאוד קשה לי להיפרד מההריון הזה למרות חוסר תקינותו ההורמנים כנראה מככבים אם משהיא מבינכם עברה כמוני הפלה נדחית אשמח לשמוע

למעלה