זאת שוב אני

זאת שוב אני

היי זאת שוב אני, פעם הייתי פה ממש הרבה, איכשהו בגלל עיסוקיי הצבאיים זה דעך (לצערי), ושוב, אני מוצאת את דרכי לכאן, לפרוק את אשר על ליבי, ובכן מאז שהייתי פה לאחרונה לא הרבה השתנה, אני עדיין מקווה למצוא מישהו/משהו שיבין אותי, למצוא את מקומי בחברה בת ימינו, ונורא קשה לי, קשה לי עם זה שחברות שלי לא מצליחות או לא רוצות להבין אותי, שכולם "יושבים" עליי על העובדה שאין לי חבר ואני גם לא מראה יותר מדי עניין בנושא, אני עוד מעט חוגגת יום הולדת 20 והוא יהיה עצוב מאוד, כי אני מרגישה מאוד בודדה בעולם שלא מכיר אותי ולא יודע מי אני באמת, אולי הייתי צריכה לאמץ את עצתכם אז ולנסות את "מזלי" בתוך הקהילה עצמה ולא לברוח למה שאני מכירה אבל לא מכירים אותי כפי שהייתי רוצה. הייתי רוצה לצעוק לעולם את מי שאני, ושיעזבו אותי בשקט... הנפש שלי מעורערת בגלל הבלאגן הזה והעיסוק הצבאי לא נותן לי זמן לרפא אותה ולייצב אותה. בבקשה עיזרו לי ליבי

Limbonic Art

New member
היי!../images/Emo24.gif

לא יודעת כמה המילים שלי יעודדו אותך אני חושבת שכולם כאן, בצורה זו או אחרת, עוברים או עברו את מה שאת מרגישה עכשיו... אני יודעת שזה קשה, אבל חשוב גם במקרים שהכל נראה שחור לראות את החיוב, יכל להיות הרבה יותר גרוע אילו היית חיה חיים שהחברים מצפים ממך לחיות ושלא מתאימים לך אולי את לבד, אבל לפחות את לבד ולא חיה חיים עם אדם נוסף שלא תואמים לך. גיל 20 או גיל 30 - לעולם לא מאוחר מידי- ועדיין את יכולה להכיר אנשים מכאן ולהתחבר אל המעט שיש כאן ותתחילי להרגיש שאינך לבדך במצב הזה ולדבר גם על הדברים האחרים שאחרים לא מבינים
הצבא יכול קצת להעסיק אותך ולהקפיא את המחשבות האלה ... ואם היית ממש רוצה אולי תתני לאנשים שאוהבים אותך ולא משנה מאיזה סוג הם - לחגוג עימך את יום ההולדת , הרי הוא לא קשור להיותך א- מינית או מינית
כולנו יודעים כמה קשה להיות הסביבה שאיש לא מבין אותך ולכן הפורום הוקם בכדי שיהיה מקום לחלוק ולהרגיש פחות לבד בעולם שכזה... וכשמפריע משהו חייבים לדבר בדומה אלייך, גם לי אין חברות שמבינות איך זה יכול להיות שאף פעם לא נמשכתי או רוצה להכיר מישהו ... אבל למדו לעזוב אותי במנוחה פחות או יותר (סביר להניח שגם אותך יעזבו במנוחה)... הדבר היחידי שאפשר כרגע להציע לך זה או לבקר כאן ולשתף אותנו או ממש להתחבר עם אנשים כאן אפילו מעבר למחשב... אישית, ממש אשמח להכיר אותך ולהיות ידידתך, את בחורה רגישה וטובה ממה שהספקתי לקרוא עלייך
מקווה שתרגישי טוב יותר בקרוב

avi1283

New member
היי

כולנו פה פחות או יותר באותו מצב, לא צריך לחשוב על זה יותר מדי, אפשר תמיד להנות עם החברים גם אם הם לא מבינים אותך, העיקר שאת שלמה עם מי שאת ועושה רק דברים שטוב לך איתם, זה העיקר. בכל מקרה אנחנו פה לגמרי מבינים אותך, ואני מאחל לך יום הולדת שמח והרבה מזל טוב :) ואם תרצי לדבר אז אנחנו תמיד כאן.

מה הטעם

מה הטעם לבלות עם אנשים שאין להם שמץ מי אני, ואם הם לא מבינים אותי... איזה דו שיח אפשר לנהל איתם?! ויש עוד קצת זמן לפני היום הולדת אבל תודה בכל מקרה

avi1283

New member
יש טעם

בגלל שזה שאת א-מינית זה רק חלק קטן ממי שאת, וזה גם חלק שלא ממש רלוונטי לגביהם כי הם החברות-חברים שלך ולא הבני זוג שלך. לחברים שלי אין מושג לגבי זה אבל עדין אני יכול לצאת ולצחוק איתם, הרי אני לא מסתובב איתם בגלל ההעדפות המיניות/ הרומנטיות שלהם ואותו דבר הם לגבי.

korpiklaani

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo135.gifמזל טוב../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

מאחל מעכשיו כי יכול להיות שלא תיהיה לי הזדמנות אחרת... תתעודדי הצבא לא לנצח ומהר מאוד זה הסתיים ויהיה לך פנאי לעצמך , בנתיים נסי להוציא את המיטב גם מזה. חברה בת ימנו , בואי נראה.. כן, קשה , אבל לא בלתי אפשרי להיות איתם- אחרי הכל יש לך חברות יש משהו שמקשר בנכם ולא אמור לעניין אותם או יותר נכון אותן מה , למה איך- תמיד אפשר לשנות נושא <משער שלהעמיד אותם במקום ובאמת לצעוק כמו שאת רוצה - לא ממש יבוא בעין יפה ורק ירצו לשנות אותך> אז תיהיי איתם ותבלי איתם ודברי איתם על הדברים שאת כן יכולה וכן מחבר אותכן יחד...ככה לפחות אני עושה עם כל המקורבים אליי.. למשל, עד לא מזמן, כן היה מאוד מציק לי העובדה שאני היחידי שאין לי חברה ואני גם לא רוצה ועומדים לי על הראש גם המשפחה ולא רק חברים- אז עזבתי ושכרתי דירה וחברים לומדים לסתום כי כבר אין טעם
אבל כמובן עדיין בקשר עם הרוב ועדיין מדבר על דברים אחרים שלא יביאו לחיכוכים וכאבי ראש מיותרים היום אני יכול לומר לך שא' בזכות הפורום הזה אני מרגיש שאני לא היחיד בעולם ואני בסדר וב' מצאתי עם מי לדבר גם על הנושא האחר ששייך אליי ואין לי אפשרות לדבר איתו עם אף אחד אחר בלי שיעשו פרצופים. אנחנו פה איתך, כולנו באותה סירה אוהבים אותך ומקבלים אותך כפי שאת
נ.ב. אין שום סיבה שבעולם שיום ההולדת שלך יהיה עצוב רק בגלל שאת א-מינית ושונה מהבחינה הזאת ממכרייך!!

../images/Emo24.gif

מזל טוב
אל תתני לעולם להציק לך. הכי חשוב, שתהיי חזקה, ולמרות מה שאמרת על נפש מעורערת, אני חושבת שיש לך חוזק בתוכך.

בואי

אני יכול לעשות לך את החיים כי גם אני סובל עם אותה בעיה אז אני יעשה לך יום הולדת כזה שאף פעם לא תשכחי

למעלה