זא2פולו תא יור2וס רית עמירו מה יונ2וס...

זא2פולו תא יור2וס רית עמירו מה יונ2וס...

זא2יף זא2יף נייני באבא ג'אב חנייני תא יחאנילו דיאתווווו
המנהלת אמרת שהפורום עמביזא2יף לאחאלו!!! תעיבת ואנא אסחג' לחאלי

למיטב ידיעתי,

ה"א" בערבית יכולה לשמש הן כתנועה והן כעיצור. הספרה 2 מסמנת שהכוונה ל"א" עיצורית, מה שבכתב הערבי מסומן בסימן "המזה". ישנן עוד ספרות כמו 7 ו-4 המסמנות אותיות כמו "ע" ו"ח". תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

אכן זה מה שנקרא "המזה" - יש אשר מתייחסים

להמזה כאל אות נפרדת.. נכון, 7 מסמנת ח' אבל זה רלוונטי כשכותבים "ערבית" באותיות אנגלית, כי בעברית יש ח' כמו בערבית. כנ"ל לגבי ע' אותה מסמנים ב- 3 כי האות ע' בערבית נכתבת כמו 3 אך הפוך.. בקיצר, עיוות של השפה אבל מה לעשות זה עידן קיצורי הדרך.. והכל באשמת הטכנולוגיות למיניהן...

salt of earth

New member
معك حق

الوضع صعب كتير، ناس مش مسيحيين قاعدين يتفلسفوا عن المسيحية- واحد عامل حالوا عامل تحدي للمسيحيين وهو نفسه معلوماته ناقصة عن المسيحيين. والفوروم معطيهم ساحة فاضية عزيزتي انت يعطيك الف عافية، انا اعتذرتلك وقلت اني معيش وقت اجلس على الحاسوب عشان مشغولة بابن اختي بمدرسة الاحد اللي بدها كتييييير تنظيم وتنسيق (صار عنا 250 ولد
) بس هذا لا يعني ان باقي اعضاء الفوروم يلي بعملوا F5 كل اكم مرة وبعرفوا كل الرسائل اللي بتنكتب، انو ما يردوا. قبل اكم من اسبوع قالت عزيزتنا اور انها بدها تترك الفوروم وانا حاولت امنعها بس التبريرات انو تترك الفوروم فيها حق، لانو قاعدة تبقى لحالها بالمواجهة مزبوط انا اسا مشغولة ومش عم بكتب عشان هيك يمكن ما عندي حق احكي، بس قبل اكم من شهر انا كنت بنفس وضعية أور، وكتير مرات كنت انا اكون بالمواجهة لوحدي دون اي مساعدة وكمان انا فكرت قبل انو اترك الفوروم عشان هيك انا اكتر وحدي بفهمها... شو رأيكم؟ فيير ولا مش فيير؟

michaeld1

New member
מלח, עג'בתני כילמית "אלחאסוב" ../images/Emo13.gif

למה לך לחשוב, שרק את עסוקה בזמן שאחרים, מובטלים, ועסוקים רק בללחוץ F5?!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהופה הופה הופה הייי../images/Emo24.gifלכולכם../images/Emo9.gif

אני מחפשת יורש לניהול הפורום.. עדיף אחד שהוא מהפורום כבר.. או שנשקול מישהו דרך תפוז אבל במקרה הגרוע נסגור את הבסטה.. היה סופר מיוחד כל התקופה הזו אבל חוסר היכולת שלי להתפנות לפה מספיק בטח פוגעת בפורום ובכם וצריך למצוא מחליף/ה ראוי יותר לזה כעת
מי שמעוניין נא דברו איתי

אני בטח לא רשאי להביע דעה,

ולו בשל העובדה שאני רק אורח בפורום. אני לא מעוניין לגמד את האחרים שאולי ירצו להגיש מועמדותם לניהול, אני רק מעוניין להגיד שאת מנהלת את הפורום בצורה מאד מאד איכותית, סבלנית וסובלנית. ועם זאת בצורה מאד נעימה. אני, שמבקר בפורום מדי פעם, מרגיש כ"אורח לרגע הרואה כל פגע" את צורת הניהול המעולה שלך. אין ספק שהפורום יפגע מעזיבתך את הניהול. עם כל הכבוד, אני חושב שאם בעית עזיבת הניהול אינה עקרונית, ומדובר רק בחוסר זמן להתפנות לפורום, רצוי אולי לחפש "תיגבור" ולא "יורש", באופן שמישהו מהחברים יוכל, אולי, לסייע לך בניהול השוטף ואת תמשיכי לנהל את הפורום. אני מצטער ומתנצל על התערבות בדבר שלא אמורה להיות לי נגיעה אליו, חבל לי כאורח שתעזבי את הניהול.

salt of earth

New member
שפרד, אני לא יכולה לחשוב על מישהו שמסוגל

לנהל את הפורום בצורה כל כך טובה כפי שאת עשית זאת מאז תחילת הפורום

salt of earth

New member
תסלח לי, אבל איפה אמרתי שכולם הם כך?

המצב הזה הוא לא זמני, בעוד שהיום המטורף שלי הוא כן זמני
המצב הזה כבר נמשך מאז תחילת הפורום, שהיו שני חברים שנשאו את עול כתיבת התשובות בפורום בעוד שאחרים צפו, העירו במסינג'ר והעדיפו לא להתערב, ולכן אני אמרתי כי אני הכי מבינה את רינא כי לפני כמה חודשים אני הייתי במצבה ואתה יודע זאת טוב מאוד. חברה אחת לא יכולה לאייש את הפורום, אלא אם כן חברי הפורום האחרים גם יגייסו 10 דקות מזמנם בשביל זה, אחרת כפי שאמרה שפרד עדיף לסגור את הבסטה מאשר انو نعطي لناس مش مسيحيين يفسروا المسيحية بدلنا

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהתגובה שלי היא פה כי זו האחרונה שקראתי

אך אני מגיבה כמובן בכללי למה שנאמר לעיל. סתם,אור ומלח תודה רבה על הגיבוי
הדבר האחרון שרציתי זה שרשור גיבוע או שכנוע בליהשאר
לא כי לא מעריכה את הכנות שלכם להפך חיממתם לי את הלב אבל בגלל שאני האחרונה שיש לשכנע אותה בליהשאר והכי שאני רוצה שהפורום ישגשג ושאישר פה, באותו מקום שהתחלתי בו את המסע הזה לפני כשנתיים, אבל גם צריך להיות מספיק בטוחים בעשייה שלנו בשביל להיות מספיק פתוחים בלהעבירה לאחר שיותר מותאם לעשייה זו בזמן הנתון, בכדי שכולנו נמשיך להרוויח. אם יהיו מי שרוצים להיות שותפים כהגדרת סתם היקר אז גם נשקול העיקר שתציעו ואני יודעת שדווקא מלח שאמרת שאינך רואה מישהו שמתאים, אז את במיוחד תשקלי שוב
כל חבר פורום שמבין בנושא הפורום ואוהב את הפורום הוא מועמד ראוי בעיניי
תבורכו כולכם

גידעון1

New member
אני מעוניים לנהל את הפורום

אני רק מבקש בקשה מאוד קטנה. נדבר כאן רק על הברית הישנה
אני כמובן צוחק. תראי, עם כל הכבוד הפורום הזה די שקט ולכן אני לא חושב שאת צריכה לעזוב כלומר גם במשרה מאוד חלקית בהחלט ניתן לנהל את הפורום מאחר ואין בו עומס.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifחח לזה הכוונה שמי שיהיה במשרה מלאה יוכל

לאייש את המקום יותר ולהחיות אותו..

הרשי לי יקירה לחלוק עליך,

מנהל במשרה מלאה ועם עודף זמן, אינו ערובה לפורום פעיל ו"חי" וההיפך. אישיותו של המנהל חשובה מאד להתנהלות הפורום, ליחס ולרגשות שהחברים מפתחים כלפי הפורום - אם זו חיבה או סלידה - אבל עם כל הכבוד, מעורבות הכותבים היא זו הנותנת חיים לפורום. וכאן התפקיד מוטל על כל המשתתפים - כולם ביחד וכל אחד לחוד. אם לכתוב, להגיב, להביא כותבים חדשים ועוד. השתתפתי בעבר בפורום אחר, שככותב מהשורה דאגתי להזמין חברים חדשים באופן קבוע ובכך להזרים דם חדש לפורום. לא היה לזה שום קשר למנהל במשרה מלאה או חלקית.

ואני חייבת להסכים עם חברינו סתם

לא נעים לי לקרוא לך סתם
בכל מקרה, כפי שנאמר ובצדק, פורום פעיל זה אחריותם של כל המשתתפים כולם. לאורך כל הדרך ניהלת את הפורום בצורה מקצועית, הקרנת חוכמה ואחווה... את יודעת להיות "פוליטקלי קורקת" (מי שמעצבן אותי, זהו מעצבן אותי ואין פשרה
ולצערי רובינו כך מלבדך....), וזה רק המעט שאפשר לומר. צר לי לסגור את הפורום אך צר לי יותר שלא תנהלי אותו... יש תקופות יותר שקטות (בזמן האחרון למשל), יש תקופות יחסית פעילות.. אז מה? אולי אנחנו צריכים להשתדל יותר.. הגישה שלי בזמן האחרון שאנחנו יכולים למצוא זמן לכל דבר על אף העיסוקים הרבים שלנו - נכון מפתיע שאני עם המיליון ואחד דברים שמעסיקים אותי וחושבת כך.. עדיין דברים בשליטתינו והכל קשור לארגון יעיל (מי שמכיר אותי טוב ומכיר את תכנוני הזמן שלי יתפוצץ מצחוק
ויגיד "סוכריית אלקדר"!!! ).

אל תרגישי לא נעים לכנות אותי בכינוי הזה.

כל אחד בוחר לעצמו את הכינוי, וכינוי הזה נבחר על ידי מסיבות שונות בזמן ההרשמה. במקום אחר שכתבתי החליט מי מהחברים לכנות אותי " סבל"ה" = סתם בא לי היחיד.

למעלה