ז'בוטינסקי,בגין,שרון,רבין,נתניהו ואני-"ברוכים הבאים" למועדון הנאשמים בנאציות.

אביב 2019

Well-known member
נו,מה חדש?
להאשים את הימין בנאציות,זה התחיל בשנת 1930 ועד היום.
ז'בוטינסקי,בגין,שרון,נתניהו,הרב כהנא,יצחק רבין, ועוד ועוד וגם אני.
מייד מדביקים לנו תווית של "נאצים,היטלר".##
יאללה שמאלנים...נמאסתם.לא יעבוד לכם יותר.

evglev1

Well-known member
מנהל
נו,מה חדש?
להאשים את הימין בנאציות,זה התחיל בשנת 1930 ועד היום.
ז'בוטינסקי,בגין,שרון,נתניהו,הרב כהנא,יצחק רבין, ועוד ועוד וגם אני.
מייד מדביקים לנו תווית של "נאצים,היטלר".##
יאללה שמאלנים...נמאסתם.לא יעבוד לכם יותר.
הפוסל במומו פוסל, ה"פלסטינים" נלחמו בציונות לא כמאבק על "אדמתם" אלא מתוך אידיאולוגיה נאצית, המופתי חאג' אמין אל חוסייני היה לא פחות נאצי מהיטלר, בין אם יזם את השואה ובין אם לא, פשוט לא היה לו הכוח שהיה להיטלר.

Harrington

Well-known member
מנהל
הפוסל במומו פוסל, ה"פלסטינים" נלחמו בציונות לא כמאבק על "אדמתם" אלא מתוך אידיאולוגיה נאצית, המופתי חאג' אמין אל חוסייני היה לא פחות נאצי מהיטלר, בין אם יזם את השואה ובין אם לא, פשוט לא היה לו הכוח שהיה להיטלר.
למה שהפלסטינים ייאבקו בציונות "כמאבק על אדמתם", אם, מעבר לכך שזה כמובן מעולם לא היה אדמתם, זה בכלל לא מה שמעניין אותם בסיפור? מדובר במלחמת דת ולא במלחמה על אדמות. מאז ומתמיד היה כך. זה שיש מי שמציגים את זה כמלחמה על אדמות כביכול, נועד רק לשרת את הנרטיב הערבי אשר חלק ממנהיגיו מעדיפים שלא לספר לעולם (המערבי) בגלוי את מה שעומד מאחורי מלחמתם ביאהוד, ולשלול את הנרטיב הישראלי תוך השכחת העובדה שישראל הציעה שוב ושוב, שוב ושוב, שוב ושוב, כמעט את כל האדמות שהפלסטינים כביכול דרשו וזאת בתמורה לשלום וסיום הסכסוך, אך אלו האחרונים סירבו שוב ושוב, שוב ושוב, שוב ושוב להצעות אלו.

הבעיה כאן בסיפור הזה היא שמי שמכנה את ישראל/היהודים נאצים, אלו לא הפלסטינים בכלל. זה השמאל הישראלי (ובעקבותיו עוד כמה קבוצות ברחבי העולם).

למעלה