ז'בו חוזרת הביתה

ז'בו חוזרת הביתה ../images/Emo82.gif

וואי איזה פרק מעולה! "שנוריד את הכפפות ונלך ישר למכות?" "אין כללים ואין חוקים כאן!". כולם תוהים מה נסגר עם ויקטור וג'ק. ג'ק עומד לעזוב. ויקטור: "אם תיגע בדלת המו"מ יסתיים באופן רשמי". בינתיים ל"הרגעת המתחים" מראים לנו את ניקי "רוקדת" (יותר גרוע מסרט אימה!) ומשחקת אותה אמא לילדים של שרון (אשכרה עוזרת לקאסי בבעיות: "שתי רכבות יצאו בשעה 11 מגוש דן..." אה... מויסקונסין, כנראה...) ג'יל ממשיכה לשתות, לרחם על עצמה ולהתקיף את כולם, ראול החמוד והביישן שלי מנסה לרמוז למאק שהוא מעוניין לצאת איתה, קול נזכר שויקי יותר שווה מאשלי ("הכל היה יכול להיות אחרת") אין לי מה להגיד לו, הוא עוד בחר באשלי כשרי שאטוק המגושמת ולא כאיליין, ועל זה אין הקלות, שיאכל אותה עכשיו! דיאן נותנת לבראד אינפורמציה חשובה, ומבטיחה להיות בת ברית נאמנה. והסוף? ז'בו חוזרת הביתה! או, איזה התרגשות!

python 4

New member
שרון היא ממש פרובנציאלית

"למה לא הבאת עוד ילדים? הרי יש לך בית כזה גדול והרבה זמן פנוי.." רק על משפט כזה, אם אני הייתי ניקי (
) הייתי מייד מנשל את הבלונדינית מהירושה. וגם קול הוא דביל היום - למה הוא מנסה לגרום לויקטוריה לשחזר את הרגעים הכואבים שלה בזמן שהיא מנסה להדחיק את זה ולהתעסק במשהו אחר? מה זה חוסר הרחמים הזה? ואוףףף ויקטור כזה מעצבן...
מישהו צריך למחוק לו את החיוך המדושן הזה שלו, the sooner the better.

בעתיד ../images/Emo58.gif

ניקי ושרון הולכות להיות אויבות! get this: ויקטור ינשק את שרון! ניק יראה את הנשיקה, בעודו עומד מצוייד בפרחים בדלת הכניסה במטרה להתפייס עם שרון (למעשה הוא יראה אותם דרך החלון). ניקי פותחת במסע התקפים רצחניים כלפי שרון, תקרא לה זונה, תנסה להסית את כל המשפחה נגדה - כולל קאסי, וזה יצליח לה. שרון מנגד גם תעשה חיים קשים לניקי, יש למה לחכות. (אגב, אם ראית את הפרקים כששרון נכנסה לסדרה, ניקי גם לא סבלה אותו. היא רצתה לשדך את איימי לניק, ולהפריד אותו משרון. ודווקא לא היתה לה סיבה ממשית לשנוא אותה, שרון המסכנה לא עשתה כלום. כנראה שהיא פחדה שהיא גונבת לה את הבן המתבגר שלה...) עכשיו הן "בסט פרינדס", אבל בעתיד.... הן הולכות להיות הויקטור והג'ק של ימינו...

Dawn12

New member
המלחמה התחילה!

הרגע המיוחל הגיע! ז'בו נפרדה סוף סוף מתאגיד הענק של ניומן לאחר חודשים ארוכים של מזימות, פגישות, עימותים, משברים, הצעות וגיוסי כספים. השיחה בין ויקטור וג'ק ענתה (כמו תמיד) על הציפיות וזכינו לעוד קרב מוחות משובח של שני יריבים ותיקים. אולם למרות שנראה כי הגענו אל נקודת השיא - למעשה מדובר רק בנקודת ההתחלה. הפיצול הזה בין ניומן וז'בו פותח מגוון אפשרויות עצום לעלילות עתידיות.
בין השאר נצפה בבראד חוזר לעבוד עם ג'ק בז'בו העצמאית, ניקי תפתח קריירה אישית (תשקיע בז'בו 35 מיליון דולר), פיליס תחזור תחילה לז'בו ואז תערוק לחברה המתחרה ודרוסילה תגיע לז'בו ותהווה נכס חשוב לחברה. יווצר מצב בו לא רק שתי חברות הקוסמטיקה שהתפצלו יתחרו זו בזו, אלא אותה יריבות עיקשת תלווה את תושבי ג'נואה סיטי מעבר ליום העבודה, אל תוך בתיהם ומערכות יחסיהם. בקיצור, יהיה שמייח!

דרו? מה לה ולעסקים?

שתחזור לרקוד בלט! סתם סתם, אני דווקא אהבתי את דרוסילה אם כי לקראת הסוף היא התקלקלה.

רגע שחר... ../images/Emo58.gif

אז בעצם דרו תהיה נגד ניל? פיליס נגד ג'ק, ואח"כ תחבור אליו? ומה ניקי בדיוק תעשה בז'בו, מה כבר היא יכולה לתרום שם? (חוץ מהכסף...) אולי תעשה סדר: מי יעבוד ב"תעשיות" ומי ב"ז'בו", ומי הולך להתנגש עם מי.

Dawn12

New member
NE vs Jabot - העתיד ../images/Emo58.gif

קודם כל, אם חשבתם שג'ק נפטר מויקטור בכל הקשור לז'בו, חשבו שנית. ויקטור ידע טוב מאוד מה הוא עושה כשהציע לג'ק הלוואה לחמשת האחוזים הנוספים של העסקה, וג'ק שפקפק במניעיו של ויקטור בהתחלה, נאלץ לפעול בהתאם לעיקרון "המטרה מקדשת את האמצעים". בחודשים הקרובים ויקטור יקנה בשקט בשקט את ההלוואות שלקחו ג'ק ואשלי לרכישתה של ז'בו. הוא למעשה ישלם את סכומי הכסף לגורמים השונים וכך ג'ק ומשפחתו יהיו שוב חייבים רק לו. ויקטור יהיה קרוב מאוד להחזרת השליטה בז'בו לעצמו, אבל הקשר המחודש בינו ובין אשלי ימנע ממנו לעשות זאת והעניין ישכח. בשנה הקרובה, המלחמה בין החברות תתמקד בדמות של בראד. בקרוב ויקטור יבעט את בראד החוצה מניומן אנטרפרייז, לאחר שיפטר אותו וידאג לכך שלא יוכל לעבוד באף מקום עבודה במשך שנתיים וחצי. אולם גם במקרה זה אשלי תתערב ותשפיע על דעתו של ויקטור, שיסכים בסופו של דבר לוותר על הסעיף הקיצוני הזה בחוזה של בראד. כחלק מההסכם, בראד ישלם לויקטור חלק מהחוב של ז'בו. לאחר מכן, בראד ירצה להצטרף לז'בו קוסמטיקס. ג'ק כמובן יתנגד נחרצות למהלך ובראד יאלץ למצוא דרך אחרת להיכנס לחברה - בעזרתה של ניקי. כאמור, ניקי תצא בקרוב לדרך חדשה, ותהפוך לאשת קריירה (עלק) שתשקיע סכום אדיר של 35 מיליון דולר בז'בו. בראד וניקי יאחדו כוחות וינסו לקבל מושבים במועצת המנהלים של ז'בו. בסופו של דבר בראד יצליח להשתחל אל מחנה ז'בו ולהפוך לאחד המנהלים, תחת ידו האיתנה של ג'ק. בהמשך, בראד יעלה רעיון מהפכני של קרם נגד קמטים (מדהים!) ואף ישקול לעזוב את ז'בו אבל זה לא ממש יקרה. השלב הבא במלחמה צפוי להגיע עם חזרתה של פיליס "מתי כבר תבואי" רומולוטי. פיליס, מעצם היותה אשת מחשבים מנוסה, תגיע בשעה שבה ז'בו תחפש נואשות אחר מעצב אתרים כדי שיוכלו להתחרות ב"Brase & Sassy". ג'ק ישכור את שירותיה של פיליס, שתהפוך את "Glow By Jabot" ללהיט. אולם בהמשך ג'ק לא ישכיל לשמור על פיליס במגרש שלו ויחליט לדחות את חידוש החוזה שלה. ויקטוריה תנצל את ההזדמנות לגנוב את פיליס מז'בו ולהביא אותה אל החברה החצופה שלה. בנוסף לזה, ויקי (כעת הבוסית של פיליס) תציע לפיליס לחדש את חברותה עם ג'ק כדי לרגל בז'בו. אך בדיוק באותו זמן יחליט גם ג'ק לחדש את יחסיו עם פיליס למטרה דומה. שניהם יתאהבו זה בזו עד מעל הראש, ינשאו וכל תוכנית ריגול כלשהי תישכח במהרה. שינויים ביחסי הכוחות שיקרו לאחר מכן:
ריאן ימות ולכן לא יהיה עוד חלק מניומן אנטרפרייז.
דרוסילה תחזור ותצטרף לז'בו בתור הדוברת או אשת יחסי הציבור של המוצר החדש של ז'בו "טביה" (Tuvia).
מייקל בולדווין ישמש כיועץ המשפטי של ויקטור בניומן אנטרפרייז. אם כן, הגענו אל השלב המרכזי בעימות בין שתי החברות. ויקטור בניומן, ניקי בז'בו, ג'ק בז'בו, פיליס בניומן, ניל בניומן, דרו בז'בו ורק בראד ואשלי (הנשואים) יעבדו תחת אותה חברה. בניומן יחליטו גם הם להשיק מוצר חדש - "ספרה" (Safra), ושני המוצרים של החברות יושקו באותו יום. עוד לפני ההשקה, דרו תגיע למשרד של ניל שם תמצא את כרטיס הביקור של דיימון, הכימאי החדש בעיר. דרו לא תהסס ותתקשר אל דיימון כדי להציע לו משרה בז'בו, אך ג'ק לא יתלהב מהרעיון בהתחלה. כשניל יגלה את מעשיה של דרוסילה, וירוץ לספר לויקטור - ג'ק יבין שיש בידיו קלף מנצח וישכור את שירותיו של דיימון. ועוד משהו לסיום, ביום ההשקה "ספרה" תהיה הצלחה מסחררת בעוד "טביה" תהיה אכזבה כושלת. ג'ק וז'בו יכנסו לחובות כלכליים קשים, בזמן שבניומן יחגגו עם המזומנים. האם זה הסוף של ז'בו? לא ממש. הגלגל יתהפך כשכולם יגלו שויקטור השיג את ההצלחה של "ספרה" בצורה מלוכלכת ובלתי חוקית. בקיצור, המלחמה רחוקה מלהסתיים.

blair manning

New member
הא דרו דרו דרו ../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif

אני יודעת שכבר ענו על זה, אבל בין הפרקים שיצאו לי לראות שהייתי בניו יורק במאי של צח"מ היו קטעים של דרו נגד ניל וןזה היה גדול!!! דרו וניל חוזרים להיות ביחד, אבל זה לא מונע מדרו לרצות יותר שז'בו תצליח והיא השתמשה בקשרים האישיים שלה עם ניל כדי לנסות לגנוב ממנו לקוח. לעומת זאת פיליס וג'קי נמצאים גם במחנות שונים מה שמשפיע על הנישואים שלהם!!! אבל ככה הם אחלה זוג, אני מתה שפיליס תגיע כבר לעיר!!! ג'קי לשלטון!

Charmed24

New member
מישהו מכם זוכר

את התקופה שהייתה לפני שויקטור השתלט על ז'בו והייתה מלחמה גדולה בין ז'בו לפנמור
איי, היו ימים...ג'יל ולורן היו מתכתשות בניהן...היה דלישס

אור2221

New member
שרון נישקה את ויקטור!

נקודה גדולה, קריטית וחשובה!!! לא ההפך, לויקטור היתה פציעה, הוא שתה ולקח משככי כאבים, ששרון נישקה אותו לקח לו רגע להתאושש ולכן כשניק ראה אותם הוא הניח שויקטור יזם, וויקטור לא הכחיש כי הוא לא רצה להרוס להם. אור.

Charmed24

New member
פרק שווה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

זה נדיר שיש פרקים של צח"מ שאני מרותק בהם למסך, אבל היהום היה אחד כזה. כל סצינה פשוט ללקק את האצבעות. ויקטור וג'ק כמובן היו השיא, שנונים מתמיד, בקרב של מי ימצמץ ראשון. אמנם לא ברור לי מה כבר ויקטור יכול לעשות עם 5% מז'בו, גם אם הוא יקנה את החוב, אבל נוותר להם הפעם. בנתיים אשלי וג'יל גם היו מעולות. איילין כ"כ חמודה!! וג'יל מפיצה את תאוריית הקשר הטיפשית שלה על קתרין והמזימות שלה לכאורה, משנה מצבי רוח, ומחסלת את הוויסקי בבית אבוט. דיאן ובראד גם היו מעניינים, כל מטרתה של דיאן כעת היא להרע, וטוב שכך. הם קושרים להם מין ברית ביטצ'ית שכזאת. אפילו בילי ומק גילו כשרונות ביטצ'יים, כשבילי איים על מק עם המצית ("הדבר המכוער הזה??"), ומק שהכריזה שהיא נהנת למרר את חייה של ג'יל. ראול חמוד כרגיל, אבל בורח כשכסאח מתחיל. בינתיים ויקטוריה בקרימסון לייט מציקה לניק, ומתנשאת על העובד שלו, עושה לו טובה שדפקה לו חצי חיוך. היה משעשע. ניקי מדגימה לנו את כישורי המחול שלה...מזעזע!! נורא ואיום. ולא ממש מצליחה לסייע לקאסי בשעורי הבית במתמטיקה, לאחר שסיימה את חוק לימודיה בהקבצה ג' עם 'מספיק בקושי'. עוד סצנה נוראה למדי, הייתה גוש בשר תמוה ששוכב על שולחן הסלון ומרים משקולת, מי ששרד את התמונות הקשות, זכה לגלות שזוהי נינה. לקול יש את אשלי השווה בנשים והוא הולך לרעות בשדות נינה וויקי? לא ברור בכלל! ולסיכום: א-ח-ל-ה פרק

python 4

New member
הרגע עליתי על תופעה אנטרפולוגית

מרתקת: שמתי לב שבפורום הזה אנשים אוהבים לכתוב, והרבה, בעוד שבפורום תשוקות למשל, ההודעות מסתכמות במשהו כזה: "שואיס היו מגעילים היום. ביי" או "שיואו! אני כל כך מאוהבת בשואיס! ביי" בתוספת האייקון
או
המתאים. נורא מוזר! בכל מקרה, אני לא יודע איך זה קורה לי אבל משום מה גם כשאני רואה את כל הפרק, ובריכוז, משום מה קטעי נינה לא נשארים לי בראש. היום למשל, ראיתי את כל הפרק בריכוז רב, יש לציין, ואני לא זוכר בכלל שנינה היתה בו. עכשיו יכול להיות בהחלט שמדובר בכך שהתת מודע שלי מתגונן בפני הטראומה ע"י הדחקת כל קטעי נינה מהזכרון. בדרך כלל אני רואה את צח"מ תוך כדי ביצוע מטלה חשובה אחרת (לימודים, או יותר נכון כתיבת הודעות בסגנון "שיואו! אני כל כך מאוהבת בשואיס! ביי" בפורום תשוקות) ולכן אני לא מרוכז כל כך במה שקורה על המסך. עכשיו אולי אני טועה, אבל לדעתי נינה עזבה את הסדרה כבר לפני ארבע שנים, כי מאז אני לא זוכר שראיתי אותה בכלל. עוד מישהו נתקל בתופעה הזו, או שכרגיל זה רק אני?

ג'י, באמת מפתיע אותי ההבדלים בינינו

לבין כותבי "תשוקות"... ובעצם למה הם טורחים לראות את הפרק של "תשוקות" אם כל יום התגובה זהה? "שואיס כאלה חמודים, איזה מגעילה צ'ריטי!" בשביל מה לראות אם אין להם מה לחדש?? "רפי, תרגש אותי!! תחדש לי!!" יאללה תלנקק להם לכאן כדי שנתחיל מלחמה?

python 4

New member
תראה, אני לא רוצה לפתוח במלחמות

פורומים, אבל נראה לי שההבדל מתבטא גם בממוצע הגיל הגבוה יותר פה בצח"מ (הגיל הממוצע תשוקות הוא 12) וכן ב.. גרדיאנט המגדרי, בוא נומר זאת כך. ואתה צודק. אם ג'ק וויקטור היו חיים בהרמוני, הם היו יוצאים מהמשרד של ויקטור רק עוד 10 פרקים, ולא תוך חצי שעה. אבל אני חייב להודות שמתשוקות אני נהנה יותר מצח"מ. למה זה? אולי אני רוצה להחיות את נעורי האבודים? או שזה בגלל שלואיס לא אוהב ללבוש חולצות? מממ.. רעיון למחקר אנטרפולוגי נוסף.

למעלה