זבלים - גוטמן לך הביתה כבר !

asafh1

New member
זבלים - גוטמן לך הביתה כבר !

שלום , לצערי הלכתי למשחק ב"קופסא" החזקתי מעמד 80 דקות . גם עם היו משחקים עוד 180 דקות אני בספק אם היו מצליחים להכניס גול . הקבוצה פשוט נראת רע !!!!!!!!! אין לגוטמן שיטת משחק כלום חושך - למה ברונפלד ויזרסקי נכנסו רק במחצית השניה ? ולא פתחו ? אפסים אני יותר לא הולך לראות אותם ! חבל על הזמן יוחזר לופא לאלתר !!!!

מה ציפיתם מ"הגרמני"?

אני ידעתי שהאיש להפועל ב"ש ולצערי לא התבדתי: האיש הוא אויב של שחקנים יצירתיים כגון קאקו ובונפלד. כמה שיותר מהר הוא ילך הבייתה כך ייטב!!!

מוצארט

New member
ותרשו לי...

איך אתם מצפים מגוטמן לתוצאות טובות, כבר מהמחזור השישי? שלושת ההפסדים שלנו(שאני מאמין שגם יכולנו לצאת בשיוויון או לנצח), היו במשחקי חוץ מאוד קשים. אני הייתי נותן לו עוד כמה משחקים, כדי לראות מה קורה... ובכלל, מה הקשר ל"גרמני"?

koby329

New member
אחי , אתה טועה!

אולי מול הפועל ת"א ומכבי חיפה ניתן לתת תירוצים, אבל מול נתניה?? מה הם כבר הציגו? אפשר לחשוב שהם דפקו איזה הצגה מהסרטים. חוץ מזה, מילא אם ב"ש היו מציגים יכולת טובה ומפסידים, אבל מה אפשר לומר על היכולת מול ת"א ובטח מול נתניה- על הפנים!!! נראים כמו קבוצה מליגה ז'. האשמה היא בגוטמן, מראש היה ברור שהוא לא מתאים, הקבוצה הזו צריכה מישהו כמו לופא שיעודד יצירתיות ומשחק טכני ולא איזה חסיד של הכדורגל הטקטי שחושב שקבוצת כדורגל היא לוח שחמט.

מוצארט

New member
תראה לפעמים את

המשחקים של ריאל מדריד, כדורגל טקטי למהדרין, ותראה היכן הם. אין שום רע בכדורגל מסודר, מאורגן וממושמע. הכדורגל שאנחנו רואים בזמן האחרון מ"הפועל", הוא כדורגל של שחקנים שלא מקשיבים להוראות המאמן. ככה זה נראה לי לפחות, שכל אחד מנסה להוציל את המולדת.

אתם בסרט ... אה ?

כדורגל אנשים ! גם אני מאוכזב מאסי רחמים ... ותומר חליבה . אז מה ? התחלתי לעודד את ב"ש בגלל גוטמן או אחד מהשחקנים ? אז ? מה קורה איתכם ? כולה הפסדנו לא לופא ולא אף אחד יגיד לנו .. יגרום לי יותר נכון להפסיק לבוא למשחקים !! אני ילך עד הגיהנום בשביל הפועל ב"ש ! אני אוהב אותכם רק תחזרו לשחק כבר !

koby329

New member
קודם כל ,אנחנו

לא ריאל מדריד, שנית, אני לא אמרתי שאני מפסיק לאהוד את ב"ש, ככה שאני לא יודע איך הגעת למסקנה כזאת. אני לא קונה את הסיפור שהכל זה אי ביצוע הוראות של מאמן, אלו תירוצים של גנון. תגידו מה שתגידו, כמי שראה את המשחקים האחרונים ויודע למה ב"ש מסוגלת אני מאשים בעיקר את המאמן!

למעלה