משהו טוב שקרה השבוע: אחרי שבועיים אינטנסיביים שבהם הייתי בערך בכל חור בארץ - יצא לי לנוח השבוע, לקחת הכל באיזי, לישון עד מאוחר וכאלה... לייזי וויק בקיצור עם בירות וקוקטיילים על הים
משהו רע שקרה השבוע: היום, תשעה חודשים אחרי התאונה המחרידה, נפטר נהג המירוצים של פורמולה 1 ז'ול ביאנקי כשהוא סך הכל בן 25 במותו. אני זוכרת שראיתי את אותו מירוץ לייב בחודש אוקטובר שנה שעברה, זה היה גרנד פרי יפן בבמסלול סוזוקה... ירד גשם זלעפות, המסלול היה רטוב, הזינוק התעכב בגלל מזג האויר.. היו כמה תאונות לא מי יודע מה רציניות ואז בסיבוב 40 ומשהו ז'ול החליק באחד הסיבובים והתנגש בעוצמה לא נורמלית בטרקטור שהיה בצידי המסלול - טרקטור שבדיוק פינה את הרכב של נהג פורמולה 1 אחר, אדריאן סוטיל, שמספר סיבובים לפני החליק באותה הפניה אבל למזל יצא בחיים. לז'ול ביאנקי לעומתו לא היה כ"כ הרבה מזל והוא ספג פגיעות ראש קשות ונכנס לקומה ל-9 חודשים מאז. אני עוד זוכרת שהייתי בטוחה שהוא יצא מזה.. בהחלט עצוב ומצער
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אין משהו ספציפי
התחדשות השבוע: שמלת קיץ חדשה ו-8 לקים לאוסף
סרט השבוע: SPY עם מליסה מקארתי - מעולה! נהנתי ממנו מאוד, סרט קליל וזורם. ראיתי גם את
פולטרגייסט (2015) והוא היה על הפרצוף - אני לא מבינה מה נסגר עם סרטי האימה המפגרים האלו בזמן האחרון.. כזה בזבוז של זמן! האאאא וראיתי את
המיניונים עם אחיין שלי ב-4DX שזה היה נחמד. מעבר לזה יצא לי לראות את הטריילר של
The Gallows וממש בא לי לראות אותו משום מה.
סדרת השבוע:
ספר השבוע: עדיין הספר של ג'רמי קלארקסון האגדי.. פשוט שבועיים לא יצא לי לגעת בו בגלל העומס אבל המשכתי איתו השבוע
שיר השבוע:יש לי 3: Big Sean -
I Know /ft. Jhené Aiko, DJ Khaled -
How Many Times /f/t. Chris Brown, Lil Wayne, & Big Sean, Rae Sremmurd -
Throw Sum Mo /ft. Nicki Minaj & Young Thug
אלבום השבוע: Dark Sky Paradise (Deluxe) של ביג שון
מאכל השבוע: בלינצ'ס עם פירות יער!!!
ציטוט השבוע: "I’m not crying over Top Gear. That would be sad. Sad and pathetic. I have a life, I wouldn’t cry over Top Gear hahahaha I just have coffee in my eye I’m fine."
תמונת השבוע: מפגינה כושר מנהיגות
תכניות לסופ"ש: לא רלוונטי
אחר (או: מסר חשוב לאומה): There is nothing like the smell of burning rubber in the morning!